Unabomber Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα σας παιδες..... λοιπον εχω ενα 5735z acer και μια LG 2243s, τα συνδεω μεσω vga καλωδιου. ωραια μεχρι εδωωω..... καθε φορα λοιπον που ανοιγω το λαπτοπιον ενω το εχω συνδεδεμενο στην οθονη μου βγαζει την αναλυση 640χ480 και καθε φορα αναγκαζομαι να πηγαινω απο τις ρυθμησεις και να την αλλαζω στην native resolution της LG(1920X1080) αυτο ομως ειναι τρομερα εκνευριστικο καθε φορα που το ανοιγω. υπαρχει περιπτωση να διορθωθει ? Επισης και στη οθονη του λαπτοπ χωρις να το εχω συνδεδεμενο με την οθονη παλι ετσι ξεκιναει. (640χ480) ps: intel 4500MHD φοραει. και ειναι ενημερωμενη με τους τελευταιους drivers.... Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. thanks.
baskon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Για δες στο msconfig (πατα στο start και γραψε msconfig και τρεξτο)..Στη κατηγορια boot(ή boot.ini στα xp) μήπως είναι επελεγμενο το base video? Αν ναι απενεργοποιησε το..Αλλιως το ψαχνουμε.. 1
Unabomber Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 you r the best my man.... αυτο ηταν τελικα...... 1000 thanks...... :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα