koumpana Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά γειά σας. Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν ξέρω τίποτα σχετικά με την μητρική μου (είμαι άσχετος) Μπορώ να αλλάξω κάρτα γραφικών και να βάλω μια με σύνδεση pci - E; (Έχω μια μικρή 64ΜΒ) Επισυνάπτω εικόνα με τα χαρακτηριστικά της μητρικής Ευχαριστώ
Chris92 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 καλημερα,λογικα η μητρικη σου ειναι αυτη http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=673&CategoryID=1&DetailName=Feature&MenuID=16&LanID=9,πραγμα που σημαινει οτι δυστυχως δεν μπορεις να συνδεσεις pci-e καρτα γραφικων.ψαξε μονο για καρτες γραφικων agp
rounsmith Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Η μητρική σου δυστυχώς είναι πολύ παλιά και μην σκεφτείς να πας καν σε λύση καινούριας κάρτας AGP είναι πανάκριβες. Σαν εναλλακτική αλλάζεις την μητρική σου για μια καινούρια με ddr3 μνήμες και pci express θύρα. Αλλά αν φτάσεις σε αυτό το σημείο (και μάλλον έχεις μονοπύρηνο επεξεργαστή) καλύτερα να πας σε μια αναβάθμιση επεξεργαστή/μητρικής μνήμης που θα σου βγει στα 120. Αλλιώς εάν βρεις καμιά μεταχειρισμένη Agp από το forum ή αλλού.
artshadows Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 τι επεξεργαστη και μνημη εχεις πανω παιρνει και δυπιρινους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα