Προς το περιεχόμενο

Upload requests

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε μια χρήσιμη, νομίζω, ιδέα καθώς έψαχνα ένα τραγούδι στο Kazaa το οποίο με δυσκολία βρήκα και μόλις το κατεβάζω αλλά ελπίζω να μη βγει ο χρήστης πριν προλάβει να κατέβει όλο:

Τί θα λέγατε να κάναμε ένα τόπικ -και αν δούμε ότι τραβάει να γίνει sticky- στο οποίο θα ζητάμε τραγούδια που θέλουμε αλλά δεν βρίσκουμε εύκολα στα προγράμματα p2p έτσι ώστε να τα ανεβάζει κάποιος στον προσωπικό του χώρο ώστε να το κατεβάζουν τουλάχιστον μερικοί.Έτσι θα βοηθιέται και η παιρετέρω εξάπλωση τραγουδιών που είναι δύσκολο να βρεις στα p2p τη δεδομένη στιγμή.Επίσης εδώ θα μπορεί να γίνει και το αντίστροφο.Δηλαδή να ποστάρουν και όσοι έχουν ανεβάσει κάπου ένα τραγούδι που ξέρουν ότι είναι δύσκολο να βρεθεί και να μας ενημερώνουν για να το κατεβάζουν όσοι ενδιαφέρονται.

Κάνω την αρχή με αυτό που κατεβάζω, αν προλάβει να ολοκληρωθεί:

Θέλει κανείς το "Ονειροπαγίδα-Κάπου αλλού";Νομίζω πως δύσκολα το βρίσκεις στο Kazaa.Αν το ζητήσουν τουλάχιστον 4-5 άτομα το ανεβάζω κάπου για μερικές μέρες.

Δημοσ.

Πολύ καλά όλα αυτά, αλλά ποιός έχει χώρο να τα βάλει & που; Είχε ξεκινήσει κάτι με ftp servers αλλά δεν πάει καλά. Προτείνω ναι μεν να βάζουμε εδώ κομματια που δύσκολα βρίσκουμε & να τα ζητάμε αν τα έχει κάποιος αλλά μετά να συνενοηθούμε να χρησιμοποιούμε όλοι το p2p Soulseek όπου εκεί θα ανταλάσσουμε τα usernames μας ώστε να ξέρουμε πότε είναι Online ο καθένας & να τα κατεβάζουμε.

Δημοσ.

Ένας λογαριασμός στο lycos με 50ΜΒ φίλε είναι αρκετός για τον καθένα.Τα τραγούδια θα μένουν στο χώρο του οποιουδήποτε όσο θέλει αυτός.1 βδομάδα πχ. ή μέχρι να πρέπει να σβήσει κάτι για να ανεβάσει κάτι νέο.Δεν έκανα το τόπικ με την προοπτική της δημιουργίας βάσης τραγουδιών που θα μένουν μόνιμα κάπου.Τώρα δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο θα πιάσει καθώς δε βλέπω και πολύ ενθουσιασμό αλλά εγώ την έριξα την ιδέα.

Δημοσ.

Μην είσαι απόλυτος.Στο soulseek πρέπει να κανονίσεις πότε θα είσαι online, το οποίο συν τοις άλλοις σε περιορίζει από θέμα χρόνου.Άντε να είσαι ένα 8ωρο μέσα.Μιλάμε αν δεν έχεις DSL πχ. και έχεις χρονοχρέωση.Θες 12ωρο;Στον ftp το τραγούδι θα είναι επάνω να το κατεβάσει όποιος θέλει, όποτε θέλει, μόλις δει από εδώ ότι ανέβηκε.Άσε που πολλοί δεν κάθονται να εγκαταστήσουν 10 διαφορετικά προγράμματα p2p είτε επειδή δεν θέλουν, είτε επειδή δεν έχουν όρεξη είτε ό,τι άλλο.Ούτε εγώ ας πούμε είχα όρεξη να βάλω το soulseek από παλιά κακή εμπειρία μαζί του.Αλλά και τώρα που το ξαναεγκατέστησα και το δοκίμασα δεν μου πολυαρέσει και δε νομίζω ότι θα το κρατήσω.Και αυτό είναι ένα μείον που μπορεί να ισχύει για πολλούς άλλους.

Τεσπα.Είπαμε.Εγώ την έκανα την πρόταση.Αν τραβήξει καλώς.Αλλιώς δεν τρέχει και τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...