lostresam Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδια χερεται. ειμαι κατοχος ενος xperia neo v και πλεον μετα απο ενα χρονο πιστευω πως ηρθε η ωρα να παω σε κατι πιο συγχρονο και πιο γρηγορο... Να πω οτι παω καθαρα παλι σε android και θελω να ειναι δυπιρινο κατα προτιμηση και τα λεφτα που θα διαθεσω ειναι μεχρι 250ε.. και ειμαι αναμεσα σε τρεις επιλογες: 1)samsung galaxy ace 2 που ειναι το πιο φθηνο αλλα με τα χαμηλοτερα specs 2) galaxy s advance που προσφερει ολα οσα χρειαζομαι (δυπιρινο,4αρα οθονη και σουπερ τιμη) 3)και τελος panasonic eluga που ειναι για μενα μακραν το πιο ομορφο και value for money αλλα με προβληματιζουν αυτα που εχω ακουσει δηλαδη οτι τρωει λιγα κολληματακια οχι ομως τπτ τρελο,η μπαταρια ειναι σχετικα μικρη και οτι η panasonic θα σταματησει το τμημα τηλεφωνιας στην ευρωπη Εσεις τι με συμβουλευετε? Kαμια απαντηση ρε παιδια?? Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2012 από lostresam
UpToDate_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Εγω θα ελεγα να πας στην επιλογη 2.. τιμιο κινητακι.. αν τα ειχα, σε android θα πηγαινα εκει ή σε καποιο used GALAXY S2. Η επιλογη 1 στα ιδια χρηματα ειναι απ'οτι θυμαμαι... οποτε δεν υπαρχει λογος να το κοιτας καν. Την 3 ασ'την απ'εξω.. δεν ειναι να ρισκαρεις με μια επενδυση των 250€ στις μερες μας. Σε win 8 θα πηγαινα, στο HTC 8S σε κανα μηνα που θα ειναι στα ~270. Σε iOS τίποτα Για να σε καλυψω πληρως
Vasilisxd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Αν μιλάμε για μετρητά και όχι επιδότηση , η καλύτερη προταση είναι το απερχόμενο Galaxy Nexus σε μεταχειρισμένο στα ~250€ ή ακόμα και το νέο στα 299€ με 8Gb , αν υποθέσουμε οτι θα έρθει εδώ σε αυτη την τιμή.
disqualified Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Αν μιλάμε για μετρητά και όχι επιδότηση , η καλύτερη προταση είναι το απερχόμενο Galaxy Nexus σε μεταχειρισμένο στα ~250€ ή ακόμα και το νέο στα 299€ με 8Gb , αν υποθέσουμε οτι θα έρθει εδώ σε αυτη την τιμή. Ποιος περιμενει να πουλησει το nexus του 250€ οταν το βρισκεις καινουριο απο 300€; Αν επιθυμει το παιδι τοσες πολλες ιντσες αξιζει να μαζεψει αλλα 50€ με λιγη οικονομια το galaxy s advance καλο φαινεται θεωρητικα
weber122 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 στα 200€ βρίσκεις το xperia sole που έχει τεχνικά χαρακτηριστικά που σίγουρα θα σε ικανοποιήσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα