leftermann Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 ρε πήρε πρέφα τον Αθηναίο στην παρέα και έκανε πλάκα ο Μαύρος. Ψάρια. 1
leftermann Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 μα εντελώς τρολιά. Του είπε ότι θα κάνει γύρο ψάρι κι αυτός τώτησε "τι ψάρι".
pavlinara Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 αν κι εγώ την περισσότερη ώρα ήμουν τζόι (00:41) http://www.youtube.com/watch?v=PZbWi0FeX7A
parsifal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 αν κι εγώ την περισσότερη ώρα ήμουν τζόι (00:41) Srsly? Κι εγώ σε νόμισα για σνομπαρία...
mary Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Κουρία η Παλινάρα....Με αφησε ακριβως διπλα απο το αυτοκινητο...Μη περπατησω ουτε μισο μετρο... Srsly? Κι εγώ σε νόμισα για σνομπαρία... πλλλακα κανεις.Η παυλινα σνομπαρια;;;Τς τς τς... Πολυ ενταξει και πολυ φαση ειχε χθες 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Κουρία η Παλινάρα....Με αφησε ακριβως διπλα απο το αυτοκινητο...Μη περπατησω ουτε μισο μετρο... Α! Κι εγώ κύριος, όμως! Μου λέει ο athlios "μπορείς να περπατήσεις από εδώ μέχρι το σπίτι σου;" και απαντάω ευγενέστατα "κάνει κρύο", οπότε με πήγε στην πόρτα μου. Χα. Και του χρωστάω και το μέτριο (ναι, το είπα, μέτριο) "τι-ήταν-αυτό-που-φάγαμε" στο Μαύρο. Όχι ότι δεν θα ξαναπάω, αλλά πολύ φασαρία για κάτι που δε με ενθουσίασε. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το σουβλάκι με το AΖΑΧ, αλλά δε θα το διεκδικήσω κιόλας. Άμα μας βγάλει ο δρόμος κατά κει, βλέπουμε. Όσον αφορά τις μπύρες, την άλλη φορά υπόσχομαι να πιω πορτοκαλάδα (ή σοκολάτα γιαμ γιαμ) για να αφήσω και κανέναν άλλον να μιλήσει. Sorry for that. Πάντα τέτοια. ΥΓ. Στεναχωρήθηκα που δεν ήρθε ο Sellers. Φτου σου αλήτη, κι εγώ φόρεσα τα σέξι μου τα ρούχα για να σου κάνω καλή εντύπωση!
athlios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Με τη σειρά μου να ζητησω συγγνωμη απο το μανουελ. Ξερει αυτος.
g_alkis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 ακριβώς κάτω από την αρχαία αγορά στον από κάτω δρόμο από την ολύμπου είχε δεκάδες θέσεις Είναι όλες θέσεις με κάρτα μονίμων κατοίκων του κέντρου. Να φάμε κανα ξεγυρισμένο πρόστιμο δεν λέει. Και ήθελα να σε γνωρίσω να πάρει.
pavlinara Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Είναι όλες θέσεις με κάρτα μονίμων κατοίκων του κέντρου. Να φάμε κανα ξεγυρισμένο πρόστιμο δεν λέει. Και ήθελα να σε γνωρίσω να πάρει. εγώ πάρκαρα εδώ και δεν υπήρχε αυτό που λες για τους μόνιμους κατοίκους δεν πειράζει δεν έχασες και τίποτα Sorry! nothing χωρίς τίτλο.bmp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα