leftermann Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 ζητώ ταπεινά συγνώμη, αλλά δεν θα εμφανιστώ... Αμσόρ...
Lucifer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 σήκω κι έλα ρε απόσταγμα βορεινής φλωριάς. θα χει μπύρες κι αγάπη. ξεκινάω btw
leftermann Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 θα έρθω ρε γαμημένε. Μόνο για την μουτράκλα σου, έχω σπίτι και μπύρες, και αγάπη. Σε λίγο έρχεται η Βου, και φεύγω εγώ. 1
g_alkis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Καλά ρε με μηχανάκια είστε όλοι ή μένετε δίπλα; 15 λεπτά έκανα βόλτες να παρκάρω δεν υπήρχε θέση για δείγμα. Ήταν και η ώρα που η βροχή ήταν στο φόρτε της.
pavlinara Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 ακριβώς κάτω από την αρχαία αγορά στον από κάτω δρόμο από την ολύμπου είχε δεκάδες θέσεις
parsifal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Έχουμε και λέμε: 1η επίσημη συνάντηση Insomnia Θεσσαλονίκης, παρά τον βροχερό καιρό παραβρέθηκαν τα μέλη @eSATA @pavlinara @Manuel @parsifal @arianos16 @athlios @andaluz @Lucifer @leftermann Γνωριστήκαμε, κουβεντιάσαμε, ήπιαμε, δεν φάγαμε κακό αυτό, θα πρέπει να το δούμε . Όμορφα ήταν, να το ξανακάνουμε. Καλημέρα!
leftermann Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 όσοι φύγαν νωρίς, δεν φάγανε. Ας φεύγανε αργότερα, χουχου. Κατατάλλα, αν βρω το μπούστη που αποφάσισε ότι τα σχολεία ξεκινάνε στις 8 θα τον παλουκώσω. Μια χαρά ήταν η απογευματινή βάρδια, παλιά. Καλημέρα. 1
parsifal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Τί νωρίς ρε αθεόφοβοι, 2και έφυγε το πρώτο κύμα, 3και έφυγα εγώ. Ξενύχτης για να μασήσω λίγη γ.....νη πρωτεΐνη, δε λέει!
arianos16 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Καλα τι κανατε μετα? Μεχρι τις 3 θα ηταν κουραστικο. Parsifal αμα θες να φαμε να παμε ζυγο μια μερα να ειναι και απο αθηνα κανεις για να λαλισει με τα σουβλακια που κανει
leftermann Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 2 και 3 είναι νωρίς ντε. Εγώ ίσα που πρόλαβα να φέρω το αμάξι σπίτι να το πάρει η γνιέκα να πάει στην δουλειά... Περάσαμε μια βόλτα από τον Μαύρο (τερψιθέα, γιου νόου) για μια αυθεντική βρωμιά. Του Λλλούσιφερ δεν του άρεσε, είχαν τελειώσει και τα καλαμάκια, μουχαχα, οπότε αφού δεν άρεσε στον αθηναίαρο ο Μαύρος επιβεβαίωσε και πάλι την αξία του.
klainmaingr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 8/11/12 μπαίνω μετά απο μέρες στο Μπλα Μπλά και βλέπω αυτό -.- Κοοοοοοοομπλεεεεεεεεεεεεεεεεε. Hope you had fun. ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα