athlios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Όποιος θέλει δηλώνει συμμετοχή για το αφτερ κανοντας quote σε αυτο εδω το ποστ.
parsifal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δήλωσαν ότι θα έρθουν: salida athlios leftermann Lucifer pavlinara mary1 esata g_alkis parsifal
stavi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 μου κανατε την καρδιά περιβόλι .... τώρα που λείπω, γιατι; γιατί; γιατί; μου στειλε και η παυλιναρα μήνυμα προσωπικό να έρθω..... και δεν μπορώ να της κάνω το χατήρι.. δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που να με σκλαβώνει από τα ευγενικά και φιλικά κορίτσια.... θέλω να κλάψω 1
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 μου κανατε την καρδιά περιβόλι .... τώρα που λείπω, γιατι; γιατί; γιατί; μου στειλε και η παυλιναρα μήνυμα προσωπικό να έρθω..... και δεν μπορώ να της κάνω το χατήρι.. δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που να με σκλαβώνει από τα ευγενικά και φιλικά κορίτσια.... θέλω να κλάψω αργα η γρηγορα θα γινει και αλλο οποτε μην αγχωνεσαι.η να πω θα κανουν αλλο.
stavi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 αργα η γρηγορα θα γινει και αλλο οποτε μην αγχωνεσαι.η να πω θα κανουν αλλο. εντάξει, νιώθω ήδη καλύτερα... όχι και τίποτα άλλο, αλλά να... πήρα το δισάκι μου και ήρθα στην Αθήνα να βρω την τύχη μου. Με χτυπάει ο κρύος αέρας και η βροχή στο πρόσωπο, οι άνθρωποι περνάνε από δίπλα μου βιαστικοί, τα ρούχα μου μυρίζουν και τα παπούτσια μου έχουν φθαρεί, σκέφτομαι την οικογένεια μου πίσω στην πατρίδα, και τώρα και αυτό, συνάντηση ινσομνια και να μην είμαι εκεί; όχι δεν μπορώ να το αντέξω...
mary Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 μη κλαις.μη κλαις μικρη... αν σε παρηγορει σου λεω πως θα θελα να μουν στη θεση σου.... 1
stavi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 μη κλαις.μη κλαις μικρη... αν σε παρηγορει σου λεω πως θα θελα να μουν στη θεση σου.... εντάξει είναι μια καλή θέση, αλλά πάλι... you dont get to see the insomniacs...
g_alkis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Τρομερή βροχή. Ξεκινάω να έρθω κόντρα στις καιρικές συνθήκες.
athlios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Λογω των καιρικων συνθηκων θα υπαρξει μια μικρη καθυστερηση---
parsifal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Ξεκινώ από Εύοσμο. Σε κάνα μισαωράκι θα είμαι εκεί είναι και το παρκάρισμα... :-/
MaXmaD Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 ισως μπορεσω και περασω και εγω! incognito βεβαια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα