eSATA Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Όχι είναι πιο κάτω. Έχω βάλει χάρτη σε προηγούμενο ποστ.
tehAllantin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Τώρα κατάλαβα, γειτονιά είναι (με το πρώην αγόρι μου) 1
tehAllantin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 I was just kiddin', με την κωλοαπεργία πως να ανέβω Σαλονιque όμως.. Θέλω να αφήσω και βιογραφικά το κερατό μου (έχω ρεπό Τετάρτη/Πέμπτη και θα βόλευε..)
g_alkis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Βιογραφικό για εύρεση εργασίας στην πόλη μας; Είσαι και αστειάτορας 1
athlios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 άθλιε' date=' ταρίφα ε.[/quote'] $$$ απεργούν την τετάρτη.
parsifal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Θα περάσω μια βόλτα, για να σιγουρευτώ ότι τηρούνται οι κανόνες του forum! 1
parsifal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Α ναι, το ξεχάσα: Κι αν δε βρω κανέναν εκεί, permaban στον athlio... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Α ναι, το ξεχάσα: Κι αν δε βρω κανέναν εκεί, permaban στον athlio... Ε, κοίτα, κάποιοι έχουμε ήδη ψαρώσει και θα πάμε, οπότε κάποιον θα βρεις. Αλήθεια, πώς θα αναγνωριστούμε; Θα μπούμε στο μαγαζί και θα ρωτάμε "ποιοι είναι εδώ insomniacs;" Το λέω για την περίπτωση που θα έρθουμε μόνο αυτοί που ψάρωσαν.
parsifal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Εγώ θα φοράω κοντομάνικο μπλουζάκι με Insomniac στην πλαζ, no worries!
pavlinara Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Όπου βρεις κόσμο κάτσε. Μπορεί να είναι και άσχετοι αλλά έτσι κάνει κανείς καινούριες γνωριμίες! 1
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ε, κοίτα, κάποιοι έχουμε ήδη ψαρώσει και θα πάμε, οπότε κάποιον θα βρεις. Αλήθεια, πώς θα αναγνωριστούμε; Θα μπούμε στο μαγαζί και θα ρωτάμε "ποιοι είναι εδώ insomniacs;" Το λέω για την περίπτωση που θα έρθουμε μόνο αυτοί που ψάρωσαν. Aχεμ. Δωστε τα κινητα σας με ΠΜ οσοι θα πατε. Problem solved. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Όπου βρεις κόσμο κάτσε. Μπορεί να είναι και άσχετοι αλλά έτσι κάνει κανείς καινούριες γνωριμίες! Δε θέλω νέες γνωριμίες! Εσάς σας ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα