pavlinara Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 εγώ κι η μαίρη θα είμαστε εκεί, αν δεν ρθείτε δεν μας νοιάζει
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Έχει και Champions League ρε παιδιά! Τέλος πάντων, ενδέχεται να περάσω αν με θέλετε. Αν μαζεύεστε μόνο για τις γκόμενες, μην έρθω.
BadBoy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Aδερφέ σε παρακαλώ πολύ ηρέμησε και μίλα καλά. Επειδη δεν ηρθες εσύ δε σημαινει οτι δεν εγιναν μερικές συναντησεις έστω και με ελαχιστες συμμετοχες. Στις 11 στην καλή τη γωνία στο μπαρ. Συγγνώμη για το ύφος, αλλά με εκείνες τις δήθεν πλάκες ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι μηδένιζες τις πιθανότητες να πάρει κάποιος στα σοβαρά μια ανακοίνωση για συνάντηση. Τέλος πάντων, επειδή αυτό φαίνεται σοβαρό θα προσπαθήσω να έρθω, αν και μεσοβδόμαδα είναι λίγο ζόρι όντως. Αφού όμως μαζεύεστε όπως βλέπω, θα αξίζει.
Lucifer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Είναι μιαρό στοιχείο ο άθλιος, ισχύει. Πάντως εγώ ξεκαθαρίζω πως μιλάω σοβαρά, είμαι Σαλόνικα αυτές τις μέρες.
g_alkis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μαζευόμαστε πολλοί. Να κάνουμε κράτηση 2-3 τραπέζια.
leftermann Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 αφού θα είναι και ο Λλλούσιφερ, και ο Τρισάθλιος, στάνταρ θα έρθω κι εγώ. Κατά τις 11. Προτείνω ένα έντιτ στο αρχικό ποστ με τους θετικά στην πρόσκληση απαντήσαντες... 1
eSATA Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Προτείνω ένα έντιτ στο αρχικό ποστ με τους θετικά στην πρόσκληση απαντήσαντες... Done
athlios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Είναι μιαρό στοιχείο ο άθλιος' date=' ισχύει.[/quote'] ΗΡΕΜΗΣΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ. Αλκη, και να μη βρουμε κατω ,πανω εχει αρκετό χώρο ή στο "μπαλκονακι"...
leftermann Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 πάνω; Έχει και πάνω; Φεύγοντας μετά μυρίζεις σαν τηγανητό βρωμολουκάνικο;
eSATA Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Έχει και έξω. Κάλος είναι ακόμη ο καιρός. Αποστολή από το GT-S5570 με τη χρήση Insomnia App
athlios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 πάνω; Έχει και πάνω; Φεύγοντας μετά μυρίζεις σαν τηγανητό βρωμολουκάνικο; Γιατι θα πας σπιτι και θα μυριζεις; Πωπωωω
leftermann Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 σιχαίνομαι την τηγανίλα στα ρούχα μου. Έξω να κάτσουμε, στο δροσό.
mary Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 και γω σιχαινομαι την τηγανηλα αλλα οχι εξω...θα κρυωνουμε τα κοριτσακια τσεκαρετε καιρο για τεταρτη βραδυ http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα