Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

με πόσο attenuation?

Τhresh δεν ξερω καν τι ειναι αυτο .Το μονο που ρωτησα ειναι τα παγια που θα πληρωνω και απλα μου ειπε να δουμε τι πραγματικη ταχυτητα θα εχω και την μετρησε στα 10 Mbps .

Δημοσ.

Τhresh δεν ξερω καν τι ειναι αυτο .Το μονο που ρωτησα ειναι τα παγια που θα πληρωνω και απλα μου ειπε να δουμε τι πραγματικη ταχυτητα θα εχω και την μετρησε στα 10 Mbps .

τι ρουτερ εχεις?

Δημοσ.

Εχω της baudtec το μαυρο ,μου το ειχαν δωσει απο τον ΟΤΕ οταν εκανα τοτε συνδεση στο 1Mbps το 2007 καλοκαιρι .Μου ειπαν ενδεχομενως οτι θα μου δωσουν καποιο αλλο .

Δημοσ.

Αυτο το ρουτερ μπορει να μην ειναι adsl2+ .Αν εχεις καποιο αλλο να δοκιμασεις αλλιως κοιταξε αν ειναι adsl2+ και αν δεν ειναι ζητα τους αλλο.

Δημοσ.

Θα πρέπει να γράφει το μοντέλο ρε συ από κάτω...τεσπα δν έχεις κάποιο άλλο να δοκιμάσεις ε;

Sent from my GT-I5800 using Insomnia

Δημοσ.

Oxι απο κατω γραφει οτι σου ειπα .Nα δοκιμασω αλλο λες για ποιο λογο ?

Βασικα για να μην μπερδευεσαι 2Mbps εχω ακομα συνδεση ,δεν την αναβαθμισα ακομα .

Δημοσ.

Nαι οκ .Η ερωτηση μου ηταν αν αξιζει να αναβαθμισεις σε 24αρα συνδεση που θα κλειδωνει στα 10 .Ρωτησα και για vdsl αλλα ακομα δεν υποστηριζει η περιοχη ..

Δημοσ.

Για μενα αν ειναι για 10 και πανω θα αναβαθμιζα....αν ομως σου ειπε ο ΟΤΕ οτι θα εισαι στα 10 και εισαι στα 7-8 οχι ..να τους το πεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...