Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι θα δείξει....το vdsl μέχρι του χρόνου θα έχει αναπτυχθεί??Δηλαδή θα έχουν βάλει μέχρι το καφάο οπτική ίνα(όχι μόνο στην αθήνα)?

Επίσης δεν είναι σαν την αθήνα που είναι πολυ πνυκνοκατοικημένη...στο ηράκλειο είναι πιο χαλαρά τα πράγματα αν και παίζει αυτό που λες με το crosstalk....

Καλά μόνο αν χαλάσει το ιντερνετ (κάνει αποσυνδέσεις κλπ) μόνο τότε θεωρεί ο οτε οτι υπάρχει βλάβη....δεν τον νοιάζει αν δεν πιάνει ο αλλος την ταχύτητα που πρέπει(μπορεί) γιατί μπορεί να φταίνε και άλλοι παράγοντες (splitter,upt,πρίζα κ.α που τα ξέρεις εσύ καλύτερα) και όχι ο ίδιος ο οτε...

Σε 1 μηνά περίπου θα σας πω αποτελέσματα και για το δικό μου ιντερνετ (24αρα,δίοδος) γιατί τώρα έχω 2mbps:(

22 Attenuation έχω τώρα...οπότε 3-4mbps παραπάνω πρέπει να τα πιάνω....θα δούμε...θα σας ενημερώσω

δεν το κοβω σε ενα χρονο να εχει αναπτυχθει πολυ.και εδω δεν παει πολυ γρηγορα.καπου ειδα σημερα στην αθηνα να αλλαζουν καφαο αλλα δεν θυμαμαι που το ειδα.καπου προς φιλοθεη νομιζω.το crosstalk παιζει παντου.μπορει στο ηρακλειο να εισαι πιο αραιοκατοικημενα μεν αλλα εκει αντι να εχετε ενα καφαο πχ ανα δυο τετραγωνα εχετε ενα καφαο ανα 4 τετραγωνα οποτε παλι ιδιο αριθμο συνδρομητων/

ναι ο οτε πρεπει να χασεις πολυ σε ταχυτητα για να το θεωρησει βλαβη και επισης 2-3 -5 αποσυνδεσεις την ημερα δεν θεωρουνται βλαβη αλλα ναι θεωρουνται λογος για να σου αλλαξουν Profile η να σου πουν οκ βαλε 2 Mbit Να τελειωνουμε.αποσυνδεσεις θεωρει ο οτε οταν πραγματι πεφτεις καθε λιγο και λιγακι και γενικα στα 4 λεπτα μετρηση που θα κανει θα δει το Margin να παιζει πανω κατω η να πεταει crc/fec errors κτλ.με 22 attenuation θεωρητικα παιζεις πανω απο 15.αλλα ας πουμε οτι θα πρεπει να εχεις κοντα στα 15.σε μερικες εταιρειες διοδος αμα βαλεις πληρωνεις και τον οτε.πχ Hol.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οτε δίοδος θα έχω...15 ευρώ το πάγιο και 8 το διοδος...forthnet ήταν πιο φτηνά στον 1 χρόνο αλλά τώρα τελείωσε...

Δημοσ.

οτε δίοδος θα έχω...15 ευρώ το πάγιο και 8 το διοδος...forthnet ήταν πιο φτηνά στον 1 χρόνο αλλά τώρα τελείωσε...

δεν πηρε καμια παρατηση η προσφορα η δεν εβγαλαν καμια αλλη?

Δημοσ.

αν εχεις κανει συμβολαιο με τον οτε και ειναι στην φαση ενεργοποιησης ναι δεν γινεται να το κοψεις.απλα καποιες προσφορες της forthnet παιρνουν παρατηση κτλ κτλ.τωρα εγινε δεν πειραζει.

Δημοσ.

Πιστεύω εάν τους εξηγήσεις την κατάσταση σου, υπάρχει πιθανότητα να σε δεχτούν.

Δεν πειράζει ρε σιγά...

Δημοσ.

Update :D

Νέα στοιχεία :P

SNR Margin Down 6.1 db/ Up 10 db

Line Attenuation 28.5 db/ Up 15.1 db

Bandwide Down 14500 kbps/ Up 967 kbps

Αυτό που ηθελα να ρωτήσω είναι γιατί ο πατέρας μου δεν έχει 1024 kbps και έχει 967 kbps??

Καλά μικρή διαφορά αλλα ρωτάω... :P

Βλέπω επίσης οτι εχει χαμηλό margin οπότε θα μπορούσε λίγο καλύτερα στην ταχύτητα,,,

Δημοσ.

μια χαρα πιστευω πως εισαι..Εγω με σχεδον ιδιο attenuation (και υπολοιπα στατιστικα) ασε μην σου πω ποσο συγχρονιζω

Δημοσ.

μια χαρα πιστευω πως εισαι..Εγω με σχεδον ιδιο attenuation (και υπολοιπα στατιστικα) ασε μην σου πω ποσο συγχρονιζω

Οχι πες :P

Δημοσ.

Οχι πες :P

Up Stream

806 (Kbps.)

Down Stream

8770 (Kbps.)

[Go Top]

Operation Data / Defect Indication:

Operation Data

Upstream

Downstream

Noise Margin

6 dB

10 dB

Attenuation

6 dB

25 dB

Δημοσ.

Γιατί έτσι ρε??

Οπότε είναι καλά :P

Ξέρει κανείς γιατί δεν πιάνει 1024kbps? :unsure:

ελα μου ντε!Υποθετω οτι η γραμμη ειναι αστα να πανε....

Δημοσ.

Update :D

Νέα στοιχεία :P

SNR Margin Down 6.1 db/ Up 10 db

Line Attenuation 28.5 db/ Up 15.1 db

Bandwide Down 14500 kbps/ Up 967 kbps

Αυτό που ηθελα να ρωτήσω είναι γιατί ο πατέρας μου δεν έχει 1024 kbps και έχει 967 kbps??

Καλά μικρή διαφορά αλλα ρωτάω... :P

Βλέπω επίσης οτι εχει χαμηλό margin οπότε θα μπορούσε λίγο καλύτερα στην ταχύτητα,,,

αν αλλαξεις router θα πιασεις 1024. εμενα αυτο εγινε. ειναι θεμα του εξοπλισμου δηλαδη

Δημοσ.

Εγω παιδια ρωτησα για τον ΟΤΕ για να κανω αναβαθμιση απο τα 2 Μbps που ειμαι τωρα σε 24 και μου ειπε ο τεχνικος απο το κεντρο οτι θα κλειδωνει στα 10-11 .Αξιζει λετε ? Θα πληρωνω 3 ευρω παραπανω με προγραμμα απεριοριστων κλησεων αλλα μου κανει χαμηλη η ταχυτητα που μου δινει .Εγω περιμενα γυρω στα 15-16...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...