Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..

Σκέφτομαι να αγορασω την "Dell U2312HM" απο to γερμανικό amazon και θέλω να ρωτήσω τι ισχύει σχετικά με την εγγύηση.

Σε περίπτωση βλάβης πρέπει να το στείλω πίσω στην Amazon ή μπορώ να το στείλω απευθείας στην αντιπροσωπία της Dell εδώ?.

Δημοσ.

Καλησπέρα..

Σκέφτομαι να αγορασω την "Dell U2312HM" απο to γερμανικό amazon και θέλω να ρωτήσω τι ισχύει σχετικά με την εγγύηση.

Σε περίπτωση βλάβης πρέπει να το στείλω πίσω στην Amazon ή μπορώ να το στείλω απευθείας στην αντιπροσωπία της Dell εδώ?.

Δεν γνωριζω να σου απαντησω αλλα αν δεν κανω λαθος και στα σκρουτζομαζα ιδια τιμη την βρισκω...

Δημοσ.

Το amazon την δίνει 185 με μεταφορικα ενω στο skroutz θα μου βγει περιπου 205 λόγω βάρους και αντικαταβολης.

Δημοσ.

Λογικά την στέλνεις απευθείας στην αντιπροσωπεία. Τουλάχιστον σε παρόμοια περίπτωση που μου είχε τύχει εμένα, έτσι έγινε. Είχα κάνει μια αγορά από άμαζον έναν ssd ο οποίος χάλασε άμεσα. Επικοινώνησα με την εταιρεία (ocz) και τον έστειλα απευθείας σε αυτούς όπου μου τον αντικατέστησαν.

Δημοσ.

Καλησπέρα..

Η Dell εχει υποδειγματικό support και service αλλά την ερώτηση αυτή θα την κάνεις στο ίδιο το amazon για να υπάρχει και στο αρχείο των συζητήσεων.

Δημοσ.

Οκ.Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Σκεφτομαι να παρω ενα τηλέφωνο στο service της Dell εδω για να μου πουν σιγουρα

• Super Moderators
Δημοσ.

και οι 2 Dell οθόνες που έχω τώρα από είναι από Αγγλία και καλύπτονται κανονικότατα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...