Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αρχίζω και μελετάω το wordpress και προς το παρον μου φαίνεται οκ.

διαβάζω κάποια πράγματα και προχωράω βήμα βήμα.

η απορία μου, που μάλλον θα λυθεί μόλις διαβάσω λίγο ακόμα, απλά βιάζομαι:

έχω τοπικά το site στον υπολογιστή. χρησιμοποιώ το bitnami.

για να ανεβάσω το site σε κάποιο hosting πρέπει να υποστηρίζει wordpress ή απλά Php και sql;

δηλαδή ένα χώρο που έχει αγοράσει ένας φίλος μου στη hol θα μπορέσουμε να ανεβάσομε εκεί το wordpress

επίσης, όταν ανεβάσω το site και θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές θα τις κάνω τοπικά και μετά θα ανεβάζω ολόκληρο το site απο την αρχή;

Δημοσ.

Θα πρέπει απλά να υποστηρίζει php και mysql

Ναι θα μπορείτε να το ανεβάσετε και στο hosting που έχετε στην HOL.

---

Σε αυτό το θέμα, το 2ο, υπάρχει ένα θεματάκι. Αν αλλάζεις ρυθμίσεις απλά από τον πίνακα ελέγχου του wordpress και δεν κάνεις edit σε αρχεία, αρκεί μονάχα να ανεβάσεις την βάση δεδομένων.

Αν κάνεις edit αρχεία τοπικά, και αλλάζεις και ρυθμίσεις, θα πρέπει να ανεβάζεις μονάχα τα αρχεία που έκανες edit με ftp πχ, και τη βάση δεδομένων επίσης.

Το να ανεβάσεις βάση δεδομένων και ολόκληρο το site από την αρχή, δεν χρειάζεται, είναι κόπος χωρίς να χρειάζεται :)

Δημοσ.

οκ κατάλαβα.

όποιος παρέχει χώρο δηλαδή με php και sql μπορείς να ανεβάσεις wordpress.

ελπίζω να μην είναι δύκολο να ανεβάσεις ένα wordpress.

κανονικό έχω ανεβάσει με ftp.

ok ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τα αρχεία σου, ναι, τα ανεβάζεις με ftp.

Την βάση δεδομένων, την ανεβάζεις είτε με ftp, είτε με web based εργαλεία, όπως πχ phpmyadmin, και την κάνεις import :). Σε περίπτωση που απλά την κάνεις upload με ftp (την βάση δεδομένων) θα πρέπει να την κάνεις import μέσω εντολών στην "βάση δεδομένων" που έχεις στο hosting σου. Αυτό εξαιρείται αν την κάνεις import μέσω κάποιου web based εργαλείου, όπως πχ όπως είπαμε phpmyadmin. Σχεδόν όλοι οι πάροχοι hosting, παρέχουν το συγκεκριμένο :)

Να σαι καλά, καλό διάβασμα και καλές δημιουργίες στο site σας εύχομαι :)

Δημοσ.

Βρήκες και εσύ hosting provider! Είχα εταιρικό hosting και ένα ξεφτέρι της hol μου είπε ότι sql βάσεις δεν υποστηρίζονται από αυτούς. Μετά έμαθα τυχαία ότι υποστηρίζουν αλλά αποφάσισα να μην μπλέξω με αυτούς καθώς δεν έχουν ιδέα από domain hosting. Η συμβουλή μου είναι να πάρεις χώρο από μία καθαρή εταιρία hosting.

Δημοσ.

Δεν θα ήξερε προφανώς ο συγκεκριμένος υπάλληλος.

Η hol, και υποστήριξη έχει για sql (hosting χωρίς sql απλά δεν γίνεται, εκτός και αν υποστηρίζονται οι στατικές σελίδες μόνο χαχα), και web control panel για όλες τις λειτουργίες που πρέπει. Απλά έτυχες στην περίπτωση μάλλον.

Αν και συμφώνω και εγώ πλήρως μαζί σου. Καλύτερα σε μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρεία.

Δημοσ.

καλά το hosting το έχει ο φίλος μου εδώ και πολύ καιρό. το είχε πάρει πακέτο με μια σύνδεση Internet-Τηλέφωνο που είχε κάνει.

δεν ξέρω αν είχε παίξει καμία προσφορά τότε. πιθανόν ναι.

παντώς κι εγώ που δεν έχω ιδέα, με μια μικρή έρευνα που έκανα δε μου γεμίζει και τόσο το μάτι.

και ένα άλλο forum επίσης είχα διαβάσει παράπονα για την HOL.

καλά θα δούμε πως θα πάει, αφού υπάρχει ο χώρος θα τον εκμεταλλευτούμε και μετά βλέπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...