Skylined Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Πότε θα έρθει στη χώρα μας να το δαμάσω? LOL Θα "δαμάσεις" το άγριο θηρίο; Η apple έδωσε και πάλι ρέστα με τον κορυφαίο σχεδιασμό, αν είχε retina display και A6X επεξεργαστή θα συμφωνούσαμε όλοι ότι είναι κορυφαίο προϊόν. Μία παρατήρηση για την οθόνη: ναι μεν δεν έχει υπερυψηλή ανάλυση, αλλά τα viewing angles (όπως φαίνονται στο video) προδίδουν υψηλή ποιότητα και είναι καλύτερα από του nexus 7 το οποίο έχω πιάσει στα χέρια μου.
dyannisb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μαρέσει που από το βίντεο κρινουμε τις γωνιες θέασης του μίνι σε σχέση με το nexus7 χαχα.. Τι άλλο θα διαβάσουμε? Προτιμώ Nexus 7.τιμή, φορητότητα, specs φετινά και όχι last year και από appz μιά χαρά είναι. Υστερεί σαφώς σε πλήθος tou appstore αλλά όλες οι γνωστές οι παραγωγικές/παιχνίδια υπάρχουν σε HD
deceit Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Παρε ενα Sg2 και καθαρησες Sg2, επειδή δεν τα ξέρω και καλά, εννοείς Galaxy S2; Τηλεφωνάρα και σίγουρα με καλύπτει αν εννοείς αυτό. Δεν είναι όμως για την τσέπη μου διότι όπου το έχω ψάξει κοστίζει πάνω από €500. Τις τελευταίες μέρες προσανατολίζομαι περισσότερο σε Xiaomi Mi2, είναι περισσότερο στα οικονομικά κυβικά μου. Μέσα σε όλα αυτά ήρθε και η Google και ανακοίνωσε το Nexus 4 το οποίο είναι τέρας και αυτό αλλά είναι και 4.7'', νομίζω πως θα είναι μεγάλο για τις προτιμήσεις μου. Αν πάντως βγει στην παραγωγή στις τιμές που ακούγονται $300 το 8 GB (χωρίς memory slot) θα μιλάμε για τρελό combo.
nikosgalis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Αυτο σημενει πως δεν κανεις χρηση smartphone.... Αλλα ενος απλου κινητου τηλεφωνου! Οποιος πραγματικα χρησημοποιει smartphones τοτε καταλαβενει πως μια οθωνη της ταξης των 4' date='5 - 4,8 ιντσων ειναι οτι πρεπει.... Sent from my iPhone using Insomnia[/quote'] Εγώ πήρα το galaxy nexus (4.7 ιντσες) και το απολαμβανω πραγματικά σε σχέση με το 4S. Η apple βέβαια στόχευε πάντα στο 90% των χρηστών που ΔΕΝ είναι power users σαν εμάς και για αυτό πέτυχε (τι να κάνει το γυναικείο φύλο με 4.8 ιντσες οθόνη ; ή ένας δικηγόρος; Να δει mkv στα δικαστήρια Η οθόνη και τα στατικά εικονίδια σε σχέση με τα android widgets και τα live tiles των windows πάντως, με κάνουν να δυσανασχετω με το iPhone μου. Sent from my iPhone using Insomnia 1
privateer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Teardown reveals iPad mini yields 43% gross margin for Apple http://appleinsider.com/articles/12/11/04/teardown-reveals-ipad-mini-yields-at-least-42-gross-margin-for-apple
jasontns Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Σίγουρα θα βγάλουν σε 8 μήνες ipadMini με retina και θα γελάμε όλοι μαζί...!!!! 1
dali13gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Teardown reveals iPad mini yields 43% gross margin for Apple http://appleinsider.com/articles/12/11/04/teardown-reveals-ipad-mini-yields-at-least-42-gross-margin-for-apple Αυτό που δεν καταλαβαίνω σε αυτά τα άρθρα για ΟΛΕΣ τις εταιρείες, είναι γιατί δεν υπολογίζουν το κέρδος του εμπόρου. Δεν αγοράζουν όλοι από Apple Stores. Εκτός αν έχει υπολογιστεί μέσα στα 188$ που δεν το νομίζω. Τουλάχιστον δεν το αναφέρει στο άρθρο.
chris2busy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 sorry...δηλαδη ειστε ικανοποιημενοι με hardware 2010, σε μικροτερο κελυφος και τετοια τραγικη τιμη? Αν εκανε πιο μπαμ οτι η απλ το βγαλε ετσι, απλα για να μπαζωσει φραγκα, μολις το ανοιγες θα χε wallpaper "haha, busted!"..πραγματικα πολυ κακη προταση.το μονο που μπορω να του αναγνωρισω ειναι η πολυ καλη του αυτονομια.κατα τα αλλα ειναι ενα ακομα ξαναζεσταμενο ipad 2, που μπηκε στο πλυσιμο..α και lightning connector για να αγοραζετε εξτρα αξεσουαρ και το πιο ελλατωματικο os version of ios , yet (6.0).
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 sorry...δηλαδη ειστε ικανοποιημενοι με hardware 2010, σε μικροτερο κελυφος και τετοια τραγικη τιμη? Αν εκανε πιο μπαμ οτι η απλ το βγαλε ετσι, απλα για να μπαζωσει φραγκα, μολις το ανοιγες θα χε wallpaper "haha, busted!"..πραγματικα πολυ κακη προταση.το μονο που μπορω να του αναγνωρισω ειναι η πολυ καλη του αυτονομια.κατα τα αλλα ειναι ενα ακομα ξαναζεσταμενο ipad 2, που μπηκε στο πλυσιμο..α και lightning connector για να αγοραζετε εξτρα αξεσουαρ και το πιο ελλατωματικο os version of ios , yet (6.0). Τι να λέμε τώρα, αφού έχεις πλήρη εικόνα και εμπειρία απο ...ipad2 και ios6! Και γω άμα λάχει σου κανω και μια επέμβαση ανοιχτής καρδιάς γιατί κάπου διάβασα τα ...βασικά βήματα!
chris2busy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Τι να λέμε τώρα, αφού έχεις πλήρη εικόνα και εμπειρία απο ...ipad2 και ios6! Και γω άμα λάχει σου κανω και μια επέμβαση ανοιχτής καρδιάς γιατί κάπου διάβασα τα ...βασικά βήματα! Για την ακριβεια, εχω ipad2 που ειναι σε ios6 και βριζω την ωρα και τη στιγμη που το κανα(δεν κρατησα shsh) γιατι επεσε κατα 30%+ η διαρκεια μπαταριας, μου κανει διακοπες στο wifi, τα push στα email σταματησαν και γενικα μπολικα παραπονα απο το ios6.Το ξαναλεω..οποιος θελει να ξαναπαρει ενα 2 ιντσες μικροτερο ipad2, be my guest..αλλα για κανενα π*υστη λογο, δεν ειναι ορθολογικη αγορα..μη κοροιδευομαστε.
Skylined Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μαρέσει που από το βίντεο κρινουμε τις γωνιες θέασης του μίνι σε σχέση με το nexus7 χαχα.. Τι άλλο θα διαβάσουμε? Το ότι το Nexus 7 δεν έχει καλές γωνίες το έχω δει από κοντά. Νόμιζα ότι είναι κατανοητό πως δε μπορώ να κρίνω με απόλυτη βεβαιότητα για το ipad mini μέχρι να το πιάσω στα χέρια μου (σύντομα) αλλά μάλλον έκανα λάθος. Η παρένθεση δε βοήθησε. Αν αποτελεί ένδειξη πάντως τα ipad 1 & 2 με μικρότερο ppi είχαν πολύ καλές γωνίες θέασης.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Για την ακριβεια, εχω ipad2 που ειναι σε ios6 και βριζω την ωρα και τη στιγμη που το κανα(δεν κρατησα shsh) γιατι επεσε κατα 30%+ η διαρκεια μπαταριας, μου κανει διακοπες στο wifi, τα push στα email σταματησαν και γενικα μπολικα παραπονα απο το ios6.Το ξαναλεω..οποιος θελει να ξαναπαρει ενα 2 ιντσες μικροτερο ipad2, be my guest..αλλα για κανενα π*υστη λογο, δεν ειναι ορθολογικη αγορα..μη κοροιδευομαστε. Και γω το 2 εχω αλλά δεν είδα πουθενά όσα περιγράφεις!
Skylined Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Να διορθώσω τον εαυτό μου. Περιεργάστηκα σήμερα το ipad mini και το nexus 7 και έχουν παρόμοιες γωνίες θέασης. Η οθόνη του ipad mini παρόλο που δεν είναι retina είναι όντως ποιοτική και ο Α5 αν και παλαιός για τα τεχνολογικά δεδομένα προσφέρει πολύ καλή εμπειρία χρήσης. Παρόμοια γρήγορη με το Nexus 7. Mειονέκτημα του mini είναι η έλλειψη google maps, πλεονέκτημα ο πολύ καλός σχεδιασμός - ιδιαίτερα σε μαύρο είναι πολύ ωραίο. Η μία ίντσα λιγότερο κάνει το Nexus να φαίνεται μικρούλι σε σχέση με το mini το οποίο συγχρόνως είναι και ελαφρύτερο. Για το σχεδιασμό, τη μεγαλύτερη οθόνη και το βάρος θα πήγαινα σε mini (παρόλο που με ενοχλεί αρκετά η έλλειψη google maps app) αλλά το Nexus είναι πολύ φθηνότερο στα ίδια GB αποθηκευτικού χώρου οπότε επίσης πολύ καλή πρόταση.
istoselidas.gr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Για την ακριβεια' date=' εχω ipad2 που ειναι σε ios6 και βριζω την ωρα και τη στιγμη που το κανα(δεν κρατησα shsh) γιατι επεσε κατα 30%+ η διαρκεια μπαταριας, μου κανει διακοπες στο wifi, τα push στα email σταματησαν και γενικα μπολικα παραπονα απο το ios6.Το ξαναλεω..οποιος θελει να ξαναπαρει ενα 2 ιντσες μικροτερο ipad2, be my guest..αλλα για κανενα π*υστη λογο, δεν ειναι ορθολογικη αγορα..μη κοροιδευομαστε.[/quote'] Εμένα μια χαρά πάει! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα