Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tι σχεση εχουν οι 8 ιντσες με το μεγεθος ενος τηλεφωνου?! Γενικα απο ποτε ειναι συγκρισιμα μεγεθη αυτο ενος tablet με αυτο ενος smartphone?

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tι σχεση εχουν οι 8 ιντσες με το μεγεθος ενος τηλεφωνου?! Γενικα απο ποτε ειναι συγκρισιμα μεγεθη αυτο ενος tablet με αυτο ενος smartphone?

απο τότε που ο κόσμος άρχισε να νομίζει ότι όσο μεγαλύτερο σε ίντες ένα κινητό τόσο το καλύτερο.

κουταμάρες. Για μένα πέρα απο τις 4 ίνστες του iphone5 οτιδήποτε μεγαλύτερο είναι αηδία. Προσωπικά δεν μου αρέσει.

Δημοσ.

απο τότε που ο κόσμος άρχισε να νομίζει ότι όσο μεγαλύτερο σε ίντες ένα κινητό τόσο το καλύτερο.

κουταμάρες. Για μένα πέρα απο τις 4 ίνστες του iphone5 οτιδήποτε μεγαλύτερο είναι αηδία. Προσωπικά δεν μου αρέσει.

Φαντάζομαι πριν έλεγες ότι πάνω από τις 3.5" του Iphone 4 δεν αξίζει τίποτα ε; Αχ..

• Like 19
Δημοσ.

το είδα σήμερα στα hmv στο λονδίνο. δεν είναι κακό. αρκετά καλύτερο ποιοτικά από το nexus 7 που έχω αλλά πραγματικά πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει. χίλιες φορές 10άρι ipad παρά αυτό

Δημοσ.

Το θέμα είναι η οθόνη που δεν είναι retina. Στο επόμενα είναι πολύ πιθανό να βάλουν retina...

Είναι πιο φορητό απλά. Το iPad δεν είναι τόσο φορητό...

Δημοσ.

Εμένα προσωπικά θα μου άρεσε και 6 inch smartphone αν ήταν curve display δηλαδή το τύλιγες σαν film ένα πράγμα :P

Όσο για το ipad mini, αν το πάρω θα το πάρω G2-G3

Δημοσ.

Αυτο σημενει πως δεν κανεις χρηση smartphone.... Αλλα ενος απλου κινητου τηλεφωνου! Οποιος πραγματικα χρησημοποιει smartphones τοτε καταλαβενει πως μια οθωνη της ταξης των 4,5 - 4,8 ιντσων ειναι οτι πρεπει....

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο σημενει πως δεν κανεις χρηση smartphone.... Αλλα ενος απλου κινητου τηλεφωνου! Οποιος πραγματικα χρησημοποιει smartphones τοτε καταλαβενει πως μια οθωνη της ταξης των 4' date='5 - 4,8 ιντσων ειναι οτι πρεπει....

Sent from my iPhone using Insomnia[/quote']

Διαφωνώ πάνω απο 4 ιντσες εινα πλεον παντοφλες και δυσχρηστο για μένα το 4 ειναι το όριο

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Σε λίγο καιρό θα βγει το ipad mini με retina άρα δεν υπάρχει λόγος αγοράς τώρα, άσχετα εάν είναι πιο βολικό για κάποιους. Μετά τις τελευταίες παρουσιάσεις της apple σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν υπάρχει λόγος βιασύνης

• Like 1
Δημοσ.

To tablet είναι πάρα πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει.

Προσωπικά έχω κάποια ερωτηματικά για αυτές τις κινήσεις της εταιρίας, διότι είναι προφανώς πολύ δύσκολο με αυτή τη πρόταση να προσελκύσει καταναλωτές πέραν του υπάρχοντος μεριδίου αγοράς της.

Πιό πολύ μοιάζει με κίνηση για να μήν χάσει τους πελάτες της που θέλουν κάτι πιό μικρό....

• Like 1
Δημοσ.

Δεν την ενδιαφερει να παιξει στα οικονομικα tablet.

Απλα εβγαλε κατι πιο μικρο και πιο φορητο.

Δεν την ενδιαφερει γενικοτερα την Apple να παιζει στην οικονομικη κλιμακα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Προς το παρόν παίρνεις iPad 3ης γενιάς από 460-470 ευρώ, δλδ 130 πιο ακριβά από το mini. Πιστεύω ότι κάτι αντίστοιχο θα είναι και με το 4ης γενιάς που θα κοστίζει γύρω στα 500 και το mini θα έρθει στην Ελλάδα στα 360 τουλάχιστον. Κατά την άποψη μου το αγοραστικό κοινό του iPad είναι αυτοί που θέλουν ό,τι έχει το iPhone, σε πιο μεγάλο. Να έχεις το smoothness και την απλότητα του iOS σε μεγάλη οθόνη, να σερφάρεις, να chat-άρεις και να παίζεις παιχνίδια. Οπότε, προσωπικά πάντα, θα πήγαινα για το 10άρι. Και πιστεύω πολλοί θα έκαναν το ίδιο. Bigger is better...

Δημοσ.

Αυτο σημενει πως δεν κανεις χρηση smartphone.... Αλλα ενος απλου κινητου τηλεφωνου! Οποιος πραγματικα χρησημοποιει smartphones τοτε καταλαβενει πως μια οθωνη της ταξης των 4' date='5 - 4,8 ιντσων ειναι οτι πρεπει....

Sent from my iPhone using Insomnia[/quote']

Εντάξει αυτή η γενίκευση είναι υπερβολική. Τα πάντα είναι θέμα προτίμησης. Χρησιμοποιώ κινητό με 3.7'' οθόνη και για Ίντερνετ και για email, μέχρι και ταινίες έχω δει τις οποίες κατέβασα μέσω torrent client στο κινητό. Τώρα που θέλω να κάνω αναβάθμιση προσπαθώ να βρω κάτι που να ικανοποιεί τις ανάγκες και την τσέπη μου μέχρι 4'' αν είναι εφικτό. Μεγαλύτερο νομίζω πως δεν θα μου άρεσε να έχω. Νομίζω... :)

Δημοσ.

Εντάξει αυτή η γενίκευση είναι υπερβολική. Τα πάντα είναι θέμα προτίμησης. Χρησιμοποιώ κινητό με 3.7'' οθόνη και για Ίντερνετ και για email, μέχρι και ταινίες έχω δει τις οποίες κατέβασα μέσω torrent client στο κινητό. Τώρα που θέλω να κάνω αναβάθμιση προσπαθώ να βρω κάτι που να ικανοποιεί τις ανάγκες και την τσέπη μου μέχρι 4'' αν είναι εφικτό. Μεγαλύτερο νομίζω πως δεν θα μου άρεσε να έχω. Νομίζω... :)

Παρε ενα Sg2 και καθαρησες :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...