kgian Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τις προτάσεις σας. Βασικά δεν με ενδιαφέρει να είναι απόλυτα gaming pc αλλα θέλω και να μην κολλωνει στα παιχνίδια. Κοίταξα τις διάφορες επιλογές σας, κυρίως για κουτιά και ανεμιστηρια. Γιατι επεξεργαστες, μητρικες δίσκους κλπ ξέρω κι εγω. Τελικά η διάφορα έγκειται στο να διαλέξεις modular ή all in one κατασκευή. Με το all in one έχεις ένα πακέτο δεμένο και κομψό αλλα περιορισμένες επιλογές και δυνατότητες αναβάθμισης. Το modular απο την άλλη σου δίνει πιο πολλές επιλογές αλλα θελει και περισσότερη ενασχόληση. Με βάση τον χρόνο μου και την διάθεση που έχω να ασχοληθώ κατέληξα στο συμπέρασμα πως είμαι ΑΙΟ τύπος. Έχοντας ψάξει τα ΑΙΟ της αγοράς μάλλον όπως είπα καταλήγω στο 27" iMac. Ότι άλλο έχει βγει έχει πολυ αδύναμη καρτα γραφικών. Συμφωνώ, δεν έχει μεγάλες δυνατότητες αναβάθμισης. Με την μέχρι τώρα πορεία μου και εμπειρία μου στους υπολογιστές όμως δεν μου χρειάζεται. Σε αναγκάζει να "παντρευτεις" μια αρκετά ακριβή οθόνη μαζι με το σύστημα. Είναι όμως και μια εξαιρετική οθόνη. Οι modular συνθέσεις που προτείνετε είναι πολυ καλές και σε μια άλλη φάση της ζωής μου θα τις προτιμούσα αλλα πλέον ρεαλιστικά δεν κάνουν για εμένα. Κι πάλι ευχαριστώ.
rounsmith Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δηλαδή να καταλάβω θα δώσεις 2 χιλιάρικα να πάρεις iMac να βάλεις windows για να παίζεις παιχνίδια? Δηλαδή... what? 2
kgian Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Ξέρεις τα οικονομικά μου; Θα δώσω 2 χιλιαρικα να πάρω έναν υπολογιστή δυνατό, να κάνω την δουλειά μου που σχετίζεται με τον υπολογιστή και άμα θέλω να παίξω και κανένα παιχνίδι να μπορώ. Δηλαδή αν οι εφαρμογές μου δεν υπάρχουν σε OSX θα πρέπει να πάρω κουτί-οθόνη ή έναν αδυναμο ΑΙΟ; Κάθε ένας κρίνει απο το τι τον εξυπηρετεί και απο την τσέπη του.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Εγώ δεν καταλαβαίνω την επιθετικότητα σου. Υπάρχει κάποιος λόγος? Ανοίγεις ένα θέμα και στην πορεία φαίνεται ότι έχεις κάποια πράγματα προαποφασισμένα και μόνο ανοιχτός για συζήτηση δεν είσαι. Με γεια σου με χαρά σου. Καλές αγορές. 1
rounsmith Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Ναι δεν λέω , δεν κάνω κουμάντο στα οικονομικά σου. Δεν γνωρίζω αν είσαι αρχιτέκτονας/φωτογράφος κ.λ.π που εξυπηρετεί να έχεις mac. Αλλιώς είναι πολλά τα λεφτά και για πέταμα αν δεν το θες για επαγγελματική χρήση. Anyway όπως είπα δεν τα δίνω εγώ τα λεφτά.
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Αν θέλεις iMac φυσικά κ να πάρεις iMac τελεία κ παύλα εδώ.- Αν θέλεις όμως δυνατό υπολογιστή έχοντας ήδη έναν iMac καλό είναι να ρίξεις μια ματιά σε έναν δυνατό υπολογιστή του 2012/2013. Τα πράγματα τρέχουν γρήγορα και όντας με σκοτούρες στο κεφάλι μας δεν μπορούμε να τα προλάβουμε όλα.. Φιλικά.. κ ξάστερα.. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2012 από MoviemakerGr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα