Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω κανει αιτηση για νεα συνδεση στη HOL φευγω απο τον ΟΤΕ καθως αυτα που μου προσφερει η HOL στο θεμα ιντερνετ οσον αφορα την ταχυτητα κυριως ειναι ακρως δελεαστικο!

Μου εστειλαν το router iad 2 αλλα απ οτι ρωτησα και μου ειπαν σε αλλο φορουμ, μαλλον θα ειναι συνδεση VoIP!

Εψαξα να δω τι εστι VoIP (μειονεκτηματα-πλεονεκτηματα)! ΔΕΝ ΘΕΛΩ με τιποτα να εχω το τηλεφωνο πανω στο ρουτερ! Γιατι το ρουτερ το εχω στο δωματιο μου, και δευτερον δεν ειναι ωραιο μεσα στο σαλονι οπου εχω το τηλ να εχω και ενα ολοκληρο κουτι! Δεν μ αρεσει!

Αν τελικα ειναι VoIP μπορω να το αλλαξω; Δηλαδη να εχω το τηλ στην τηλεφωνικη μπριζα και οχι πανω στο ρουτερ!

Και κατι αλλο αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα της γραμμης μου τωρα που ειμαι στον ΟΤΕ (φοιτητικη συνδεση 2mbps)

G5S13.png

Βαση απ ολα αυτα που χω διαβασει λογικα θα εχω πολυ καλες ταχυτητες, αλλα δεν ειμαι τοσο εμπειρος καθως ποτε δεν ειχα 24αρα συνδεση παρα μονο 2αρα! Οποτε η εμπειρια σας και η γνωση σας θα ναι πολυτιμη! :)

Δημοσ.

καλησπερα.ειμαι στην hol εδω και ενα χρονο χωρις κανενα προβλημα.μαζι με το ρουτερ αμα δεις της οδηγειες εχει διαφορους τροπους συνδεσεις για μπορεις να εχεις αλλου το ρουτερ και αλλο το τηλ.αντε και καλες ταχυτητες....

Δημοσ.

Το χω δει, απλα με προβληματιζει σε περιπτωση που ειναι VoIP η συνδεση μου! Δεν θελω να εχω προβληματα με το τηλ, ουτε πανω στο router να εχω και το τηλεφωνο!

Αλλωστε θα βαλω και φιλτρο στο καλωδιο του τηλεφωνου...! Ειχα σκοπο να τα συνδεσω οπως ειμαι τωρα στον ΟΤΕ, δηλαδη φιλτρο στο τηλεγωνο splirter στο καλωδιο του router (αν και δεν θα βαλω spliter αυτη τη φορα καθως δεν μου χρειαζεται γιατι ποτε δεν συνδεω τηλεφωνικη συσκευη)!!!

Θα θελα και ενας γνωστης να μου πει πως βλεπει τα χαρακτηριστικα της γραμμη μου!

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Επειδή και γω είχα διαβάσει οτι η HOL δίνει και Voip τηλεφωνία σε κάποιες περιπτώσεις, όταν έκανα την αίτηση πριν 2 εβδομάδες τους πήρα στο 13844 και ρώτησα αν θα με βάλουν κανονικά σε Pots τηλεφωνία για να είμαι σίγουρος. Το σπίτι είναι διώροφο και έχουμε πάνω - κάτω τηλέφωνα και δεν ήθελα να μπλέξω με άλλα μερεμέτια.

Εμένα μου έστειλαν το Netfaster WLAN 3, και ενεργοποιήθηκα και σε 12 μέρες.

Πάρε και συ να απαιτήσεις Pots τηλεφωνία, αν δεν υπάρχουν τεχνικοί λόγοι φαντάζομαι δεν θα σου αρνηθούν.

Τώρα για τα στοιχεία της σύνδεσης σου που παραθέτεις βλέπω Attenuation 31 που αντιστοιχεί σε απόσταση ~ 2200 μέτρα απο το DSLAM με ΘΕΩΡΗΤΙΚΉ ταχύτητα που μπορείς να πιάσεις 15Mbps

• Like 1
Δημοσ.

Μμμ μαλιστα...οποτε αυτο που μου ειπαν για VoIP ισχυει...και για να μου εστειλαν το iad2 που ειναι για VoIP τοτε μαλλον την πατησα, ευτυχως δεν εχει προχωρησει πολυ λογο ενος λογαριασμου ΟΤΕ που δεν ειχει πληρωθει εγκαιρα, σημερα τον πληρωσα, οποτε την δευτερα τους παιρνω αμεσως τηλ και του ρωταω για το ειδος της συνδεσης που θα μου κανουν και στην τελικη θα απαιτησω (εφοσον ειναι δυνατον) να με βαλουν σε pots!!

Δημοσ.

Μπορεί και να τον.... στείλαν και.... καταλάθος. Συμβαίνει αυτό, ακόμα και αν ο υπο σύνδεση πελάτης θα συνδεθεί σε POTS/PSTN τηλεφωνία και όχι σε VOIP. Ότι έχουν στις αποθήκες τους, το στέλνουν όπως όπως...

Αν ισχύει κάτι τέτοιο στην περίπτωση σου, σιγά δεν έγινε και τίποτα. Κρατάς αυτό που σου έστειλαν... :) Δεν συνδέεις απλά τηλ πάνω. Η συνδεσμολογία σου παραμένει όπως με τον ΟΤΕ.

Δημοσ.
Μπορεί και να τον.... στείλαν και.... καταλάθος. Συμβαίνει αυτό' date=' ακόμα και αν ο υπο σύνδεση πελάτης θα συνδεθεί σε POTS/PSTN τηλεφωνία και όχι σε VOIP. Ότι έχουν στις αποθήκες τους, το στέλνουν όπως όπως...

Αν ισχύει κάτι τέτοιο στην περίπτωση σου, σιγά δεν έγινε και τίποτα. Κρατάς αυτό που σου έστειλαν... :) Δεν συνδέεις απλά τηλ πάνω. Η συνδεσμολογία σου παραμένει όπως με τον ΟΤΕ.[/quote']

Καλημέρα! Δεν έχω θέμα με το router σιγά! Σε λίγο θα πάρω τηλ αν βρω κανέναν!

EDIT: την δευτέρα γιατί σήμερα δεν είναι εκεί!

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω κανει αιτηση για νεα συνδεση στη HOL φευγω απο τον ΟΤΕ καθως αυτα που μου προσφερει η HOL στο θεμα ιντερνετ οσον αφορα την ταχυτητα κυριως ειναι ακρως δελεαστικο!

Μου εστειλαν το router iad 2 αλλα απ οτι ρωτησα και μου ειπαν σε αλλο φορουμ, μαλλον θα ειναι συνδεση VoIP!

Εψαξα να δω τι εστι VoIP (μειονεκτηματα-πλεονεκτηματα)! ΔΕΝ ΘΕΛΩ με τιποτα να εχω το τηλεφωνο πανω στο ρουτερ! Γιατι το ρουτερ το εχω στο δωματιο μου, και δευτερον δεν ειναι ωραιο μεσα στο σαλονι οπου εχω το τηλ να εχω και ενα ολοκληρο κουτι! Δεν μ αρεσει!

Αν τελικα ειναι VoIP μπορω να το αλλαξω; Δηλαδη να εχω το τηλ στην τηλεφωνικη μπριζα και οχι πανω στο ρουτερ!

Και κατι αλλο αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα της γραμμης μου τωρα που ειμαι στον ΟΤΕ (φοιτητικη συνδεση 2mbps)

G5S13.png

Βαση απ ολα αυτα που χω διαβασει λογικα θα εχω πολυ καλες ταχυτητες, αλλα δεν ειμαι τοσο εμπειρος καθως ποτε δεν ειχα 24αρα συνδεση παρα μονο 2αρα! Οποτε η εμπειρια σας και η γνωση σας θα ναι πολυτιμη! :)

το αν θα παρεις voip ή απλό pots εξαρταται απο την διαθεσιμοτητα που εχει ο παροχος σε πορτες ( αναλογα την περιοχη που μενεις και απο πιο κεντρο παιρνεις! ) δεν το δινουν ετσι για να το δινουν !

οσον αφορα οτι εχεις το ρουτερ στο δωματιο και δεν θες το κουτι στο σαλονι ... υπαρχει και η εναλλακτικη συνδεσμολογια που με ενα απλο καλωδιο και φιλτρο στις πριζες γυριζει το σημα και στους υπολοιπους χωρους !

Δημοσ.

το αν θα παρεις voip ή απλό pots εξαρταται απο την διαθεσιμοτητα που εχει ο παροχος σε πορτες ( αναλογα την περιοχη που μενεις και απο πιο κεντρο παιρνεις! ) δεν το δινουν ετσι για να το δινουν !

οσον αφορα οτι εχεις το ρουτερ στο δωματιο και δεν θες το κουτι στο σαλονι ... υπαρχει και η εναλλακτικη συνδεσμολογια που με ενα απλο καλωδιο και φιλτρο στις πριζες γυριζει το σημα και στους υπολοιπους χωρους !

Ναι τελικά θα κάνω συνδεσμολογία duplex!

Τελικά πήρα τηλ και μου είπαν ότι θα έχω voip σύνδεση!

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

οταν ημουν φοιτητης ειχα voip τηλεφωνια απο την ΗοΙ με 2 τηλεφωνικους αριθμους.Δεν ειχα μεινει καθολου ευχαριστημενος απο την ποιοτητα του ηχου στο τηλεφωνο αλλα δεν με ενδιεφερε καθολου διοτι δεν το χρησιμοποιουσα .Αντιθετα απο το ιντερνετ ημουν αρκετα ευχαριστημενος!

ΥΓ. Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα οταν ειχα κανει μια και μονο κληση απο το σταθερο μου στην εξυπηρετηση πελατων ηταν σαν να καλουσα τον θειο μου στην Αμερικη.

Δημοσ.

Να φανταστω πως μιλαμε για κανα 2 χρονια πριν σωστα; Αλλοι μου εχουν πει πως δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα! :/

Πλεον η HOL δεν δινει δευτερο αριθμο!

Δημοσ.

ναι 3 χρονια πισω...Πλεον οχι, οπως ειπες δεν δινει 2ο αριθμο και δεν καταλαβα και τον λογο που τοτε εδινε 2 αριθμους...

Δημοσ.

Τι να πω φιλε; Ελπιζω να ειναι ολα καλα σε μενα και να μην πεσω στην περιπτωση του χαλια τηλεφωνου, αποσυνδεσεις κτλ! Θα δουμε σε λιγες μερες!!!

Δημοσ.

Μακαρι.Δεν ξερω αν εισαι Αθηνα αλλα γνωστος μου με χολ αποσταση 2+km απο dslam k snr 9 εχει παρα πολυ σταθερη γραμμη χωρις αποσυνδεσεις!!Μακαρι να εχεις μια σταθερη γραμμη!

Δημοσ.

Μενω εξω απο την πατρα! Μια φιλη της αδερφης μου εχει HOL με VoIP και ρωτησα την αδερφη μου πως την ακους καλα; Κανει τιποτα διακοπες και τετοια; Την ρωτησε ειπε ολα καλα! Και εγω ειμαι πιο κεντρο στην κωμοπολη ενω η κοπελα αυτη μενει πιο εξω σε χωριο φαντασου!

Τωρα θα φανει σε λιγες μερες! Με τα χαρακτηριστικα που εχω τωρα (ΟΤΕ 2αρα) δεν ειναι και ασχημα! καπου στα 2.5χμ απο το κεντρο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...