Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν μπορούσα, μπήκα με kaspersky live cd, και το καθάρισα από ιούς. τώρα μπαίνει κανονικά στα win όμως δεν με αφήνει να ανοίξω το τείχος προστασίας μου βγάζει μήνυμα "Λόγω ενός άγνωστου προβλήματος τα windows δεν μπορούν να προβάλουν τις ρύθμισης του τείχους προστασίας των Windows" επίσης τα εικονίδια στην επιφάνεια φαίνονται σκιασμένα σαν να έχω κάνει κλικ πάνω, επίσης δέχεται μόνο καρφωτές ip και όχι dhcp.

Δημοσ.

το είπες και μόνο σου έχεις γεμίσει ιούς!!

Δεν θες να κάνεις format να ξεμπερδεύεις (πάρε ενα back up πρώτα φυσικά)?

Δημοσ.

είναι δεκαετίας το PC και δεν ήθελα να μπλέκω με drivers κτλ, πάντως διορθώθηκε και το πρόβλημα με το τείχος περνώντας ένα αρχείο μητρώου, όλα καλά λοιπών, ευχαριστώ για το ενδιαφέρων

Δημοσ.

Εμένα είχε αρπάξει αυτών που έλεγε ότι και καλά το κλείδωσε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο οποίος έχει εμφανιστεί εδώ και αρκετό καιρό.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εμένα είχε αρπάξει αυτών που έλεγε ότι και καλά το κλείδωσε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο οποίος έχει εμφανιστεί εδώ και αρκετό καιρό.

Κι εγώ σε laptop φίλου αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα ... με F8 δεν κάνει τίποτα ... τώρα προσπαθώ με System Restore ... αλλιώς πάει για format... 

Edit:

Έπιασε με restore system 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με το λαπτοπ ενός φίλου. Δυστυχώς το system restore σε εμένα δεν δούλεψε (αν και μου έφαγε 1 ώρα για να τελειώσει!!!) οπότε για να μην το παιδεύω πολύ έβγαλα το δίσκο και τον καθάρισα συνδέοντάς τον σαν εξωτερικό. Toν ξαναέβαλα κι όλα καλά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα! μολις χτες μου εδωσε ενας φιλος εναν παλιο του λαπτοπ και επαθε το ιδιο!!! αυτο με την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος! καταφερα και μπηκα με F8 και με το Clamwin καθαρισα πολυ πραμα, ειχε βαλει μεσα και ενα καρο αλλα antivirus ληγμενα πλεον και εγιναν ολα μπαλα! τωρα μπαινω μεν safe mode αλλα στο κανονικο εχω λευκη εικονα! καμια ιδεα? μου φαινεται θα του πω να του βαλω κανα debian linux να ισιωσει! :-) :-) :-) :-)

Δημοσ.

καλησπερα! μολις χτες μου εδωσε ενας φιλος εναν παλιο του λαπτοπ και επαθε το ιδιο!!! αυτο με την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος! καταφερα και μπηκα με F8 και με το Clamwin καθαρισα πολυ πραμα, ειχε βαλει μεσα και ενα καρο αλλα antivirus ληγμενα πλεον και εγιναν ολα μπαλα! τωρα μπαινω μεν safe mode αλλα στο κανονικο εχω λευκη εικονα! καμια ιδεα? μου φαινεται θα του πω να του βαλω κανα debian linux να ισιωσει! :-) :-) :-) :-)

δοκιμασε το kaspersky live cd,(πρωτα ενημερωση και μετα scan)κανει πολυ καλη δουλεια.τραβα και ενα format αφου παρεις back up .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...