vagelis81 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Ξεκινησα να παιζω δυο παιχνιδια στο pc την ιδια περιοδο συμπτωματικα την ιδια περιοδο με διαφορα λιγων ημερων.Προκειται για δυο παιχνιδια στο ιδιο στυλ.To deadlight και το trine (1,2).Σκεφτηκα λοιπον να θεσω εδω στο forum κατι σαν γκαλοπ σχετικα με το ποιο απο τα δυο θεωρειται καλυτερο,πιο διασκεδαστικο ,πιο ωραιο παιχνιδι τελος παντων.Θα περιμενω τις απαντησεις σας. Ευχαριστω!
antonl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Το deadlight δεν το χω παίξει ακόμα οπότε δε μπορώ να χω ολοκληρωμένη άποψη. Τον τελευταίο καιρό πολύ σπάνια κολλάω με κάποιο παιχνίδι μέχρι τέλους αλλά με τα Trine κόλλησα. Έχω την εντύπωση πως το deadlight είναι πιο «σκοτεινό» σε σχέση με το «χαζοχαρούμενο» Trine.
fever25 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να μπουν σε σύγκριση τα δύο παιχνίδια...
vagelis81 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να μπουν σε σύγκριση τα δύο παιχνίδια... Δεν υπαρχει συγκεκριμενη και σοβαρη αιτια.Απλα κουβεντουλα κανουμε
gavros10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 το trine 2 εχει και co-op σε αντιθεση με το trine 1 και το deadlight. δεν ειναι συγκρισημοι αυτοι οι δυο τιτλοι γιατι απλα ειναι διαφορετικου στυλ
antonl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 @^: Σίγουρα το trine 1 δεν έχει co-op; Πάντα παίζω single player αλλά είχα την εντύπωση πως φίλος μου χε πει ότι απ το ίδιο pc παίζαν 2 άτομα συγχρόνως.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Άλλο το trine και άλλο το deadlight.. διαφορετικά games όσο δεν πάει..Το μόνο κοινό τους είναι ότι είναι platform games.
fever25 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Άλλο το trine και άλλο το deadlight.. διαφορετικά games όσο δεν πάει..Το μόνο κοινό τους είναι ότι είναι platform games. το trine 2 εχει και co-op σε αντιθεση με το trine 1 και το deadlight. δεν ειναι συγκρισημοι αυτοι οι δυο τιτλοι γιατι απλα ειναι διαφορετικου στυλ Θα συμφωνήσω και με τους δύο...
vagelis81 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Ενταξει δεν ειμαι ειδικος στο να κρινω παιχνιδια αλλα εχετε δικιο.Εγω τα χαρακτηρισα ιδιου τυπου επειδη ειναι και τα δυο κοινα ως προς το πως βλεπεις την εικονα στην οθονη σου.Εννοω φυσικα οτι θυμιζουν και τα 2 παιχνιδια παλια οπως το monster land για παραδειγμα και δεν ειναι σαν το call of duty που κινεισαι σε ενα "τρισδιαστατο"περιβαλλονβ.Ελπιζω να καταλαβατε τι λεω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα