qsis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί κάποιος πρέπει να δαπανήσει τόσα χρήματα για να πάρει ένα "έξυπνο" κινητό ή ένα tablet pc.Χωρίς παρεξήγηση παιδιά:Είστε όλοι σας επαγγελματίες που ταξιδεύετε συχνά;Υπάρχει μήπως ανάμεσά σας κάποιος φοιτητής που να έγραψε την εργασία του σε κάποιο από αυτά τα μηχανήματα έστω και μια φορά; Η γνώμη μου είναι ότι πρόκειται απλά για fashion idols.Ξεκάθαρο επίτευγμα του marketing το ότι έχουν πείσει τόσο κόσμο να δώσει τόσα λεφτά όσα απαιτούνται για την αγορά ενός κανονικού υπολογιστή σταθερού ή φορητού με κανονικό πληκτρολόγιο για την αγορά ενός gadjet.Δεν ξέρω' date='αν διαφωνεί κανείς ας το τεκμηριώσει...[/quote'] Μήπως να αναλύσουμε γιατί κάποιος θέλει υπολογιστή και τηλεόραση ? Τα "τόσα" λεφτά είναι σχετικό , υπάρχουν επιλογές για ολους Εγώ αύριο πάντως σε λίγο που θα χρειαστεί να ταξιδέψω δε θα πάρω τιποτα μαζί μου πέρα από το κινητό.. αυτό είναι αρκετός λόγος Ακόμα και ταινία θα δω σε τηλεόραση από το κινητό μου. Δεν είναι μόνο οι επαγγελματικές ανάγκες (οι οποίες πάντα παρουσιάζονται υπερβολικά ) 1
guyvergr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μήπως να αναλύσουμε γιατί κάποιος θέλει υπολογιστή και τηλεόραση ? Τα "τόσα" λεφτά είναι σχετικό ' date=' υπάρχουν επιλογές για ολους Εγώ αύριο πάντως σε λίγο που θα χρειαστεί να ταξιδέψω δε θα πάρω τιποτα μαζί μου πέρα από το κινητό.. αυτό είναι αρκετός λόγος Ακόμα και ταινία θα δω σε τηλεόραση από το κινητό μου. Δεν είναι μόνο οι επαγγελματικές ανάγκες (οι οποίες πάντα παρουσιάζονται υπερβολικά )[/quote'] Γιατι να δωσεις τοσα λεφτα για ενα 4πυρινο υπολογιστη που χωραει στην παλαμη σου κ στην τσεπη σου με αυτονομια μπαταριας χωρις να χρειαζεται να καθηλωθεις σε ενα γραφειο για να κανεις αυτο που θελεις... Ψηφιακη μηχανη-κινητο τηλεφωνο-παιχνιδομηχανη-οργκαναιζερ-Η/Υ-κομπιουτερακι-walkman.. και πολλα που ξεχναω. Δικαιολογω μερικους ανθρωπους γιατι απλα δεν πολυασχολουνται με το θεμα αλλα φιλε μου δεν ειναι μονο θεμα μαρκετινγκ.
nfeel Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Το fashion idol δεν το αποκλείω να ισχύει,όπως σε όλους τους τομείς σίγουρα ένα ποσοστό συνανθρώπων μας δίνει το x ποσό,προκειμένου να νιώσει ευτυχής. Αυτός ο αντι ανθρώπινος υλισμός που κάνει τον άνθρωπο δυστυχή είναι ένα γενικό φαινόμενο ΑΛΛΑ,δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ένα άλλο ποσοστό δεν καταλήγει σε μια τέτοια αγορά λόγο συνειδητοποιημένης επιλογής. Εγώ λόγου χάρη,αγοράζω τηλέφωνα κάθε 4-5 χρόνια.Όταν αγοράζω όμως παίρνω το καλλύτερο που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή.Επικροτώ τακτικές τύπου samsung ,να διαθέτουν δηλαδή τις τεχνολογικές τους ναυαρχίδες σε φυσιολογικές τιμές(σε αντίθεση με την πολιτική της apple πχ) και φυσικά τις στηρίζω με την όποια αγοραστική μου δύναμη,αδιαφορώντας αν το προιόν είναι εντός η εκτός μόδας! Αποστολή από το Samsung - Galaxy S III με τη χρήση Insomnia App
kostas_dr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Λέτε τα καινούργια κινητά που κυκλοφορούν, ν' αντέχουν 4-5 χρόνια χρήσης;
disqualified Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Λέτε τα καινούργια κινητά που κυκλοφορούν, ν' αντέχουν 4-5 χρόνια χρήσης; Σε επιπεδο συσκευης ή πως ανταποκρινοτναι σε αναβαθμισεις λογισμικου
kostas_dr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Και στα δύο. Τα παλιά κινητά θεωρώ ότι ήταν πολύ πιο ανθεκτικά, λόγω μικρότερου μεγέθους και απλότητας.
leouleou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω το ρεύμα με τα iphone. Είναι ωραία κινητά αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται η τιμή τους. Τα Samsung είναι μια κλάση ανώτερα, σε οθόνη και ταχύτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα