Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Δεν ισχυει αυτο που λες το SII εχει λαβει επισημα ICS ενω απο οτι ακουγεται μεσα στο Νοεμβριο θα λαβει και Jelly Bean 4.1.

2) Επειδη ειμαι κατοχος SII θα σου πω για μενα οτι αν η Samsung δεν μου δινει αναβαθμισεις πολυ απλα δεν θα την ξαναεμπιστευτω. Γιατι πολυ απλα με το S3 θα βγει το S4 και θα κανει το ιδιο.

Επισης εχοντας το SII περιπου 1,5 χρονο δεν το βλεπω λογικο να ξαναδωσω λεφτα για το SIII.

Τι εχει λαβει εδω και μερες την αναβαθμιση σε jelly bean.

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν τοχεις:

Και ευτυχως επιβεβαιωνομαι οτι εκανα σωστα που σε εκανα block για να μην βλεπω τα μηνύματά σου στο φόρουμ. Γλίτωσα από την παντογνωσία και τις ειρωνίες σου...

Προφανως εκανα λάθος, απλά επειδή δεν το κατάλαβα. Δεν είμαι υπερ καμιάς εταιρείας. Απλά έτσι νόμιζα...

Η ειρωνία σου είναι ανεκδιήγητη όμως. Get a life παντογνώστη. Αντε γιατί στα έχω μαζεμένα εδώ και χρόνια εσένα και κάποιων άλλων παντογνωστών εδω μέσα...Ποιός είσαι εσύ που θα με ειρωνευτείς κιόλας...Αντε...

Δημοσ.

Στα ~450€ είναι άριστη επιλογή στα Android. Πολύ γρήγορο , μαζεμένο σε διαστάσεις για 4.8 ίντσες οθόνη και ελαφρύ. Μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σαν συσκευή αλλα με χάλασε το κακόγουστο UI που είναι σαν ζωγραφιές δημοτικού.

Αν δεν σ αρεσει το UI αλλαζεις εναν launcher και καθαρισες.

Το s3 ειναι τρομερο και ακομα και με την ics δουλευε αψογα

Δημοσ.

Ωραίες και χρυσές οι συσκευές της Samsung, αλλά θα πρέπει να μάθει να τις υποστηρίζει και ανάλογα....

Ακριβώς γι'αυτό το λόγο, οι προτάσεις της Google μου φαίνονται πιό ελκυστικές.

Δημοσ.

Ωραίες και χρυσές οι συσκευές της Samsung, αλλά θα πρέπει να μάθει να τις υποστηρίζει και ανάλογα....

To S3 είναι από τα πρώτα droids που πήρε JB (εκτός της σειράς Nexus), ενώ και το S3 mini και το Note 2 έχουν JB out of the box (το Optimus G π.χ. έχει ICS).

Αν το πλέον σημαντικό για σένα είναι τα updates, τα Nexus είναι μονόδρομος...

Δημοσ.

Τα Nexus δεν εννοείς; Μέχρι τώρα η Samsung δεν ήταν ο κύριως κατασκευαστής;

Τώρα έβγαλε ένα καλό Nexus και η LG.

Δημοσ.

Ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί κάποιος πρέπει να δαπανήσει τόσα χρήματα για να πάρει ένα "έξυπνο" κινητό ή ένα tablet pc.Χωρίς παρεξήγηση παιδιά:Είστε όλοι σας επαγγελματίες που ταξιδεύετε συχνά;Υπάρχει μήπως ανάμεσά σας κάποιος φοιτητής που να έγραψε την εργασία του σε κάποιο από αυτά τα μηχανήματα έστω και μια φορά;

Η γνώμη μου είναι ότι πρόκειται απλά για fashion idols.Ξεκάθαρο επίτευγμα του marketing το ότι έχουν πείσει τόσο κόσμο να δώσει τόσα λεφτά όσα απαιτούνται για την αγορά ενός κανονικού υπολογιστή σταθερού ή φορητού με κανονικό πληκτρολόγιο για την αγορά ενός gadjet.Δεν ξέρω,αν διαφωνεί κανείς ας το τεκμηριώσει...

Δημοσ.

Ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί κάποιος πρέπει να δαπανήσει τόσα χρήματα για να πάρει ένα "έξυπνο" κινητό ή ένα tablet pc.Χωρίς παρεξήγηση παιδιά:Είστε όλοι σας επαγγελματίες που ταξιδεύετε συχνά;Υπάρχει μήπως ανάμεσά σας κάποιος φοιτητής που να έγραψε την εργασία του σε κάποιο από αυτά τα μηχανήματα έστω και μια φορά;

Η γνώμη μου είναι ότι πρόκειται απλά για fashion idols.Ξεκάθαρο επίτευγμα του marketing το ότι έχουν πείσει τόσο κόσμο να δώσει τόσα λεφτά όσα απαιτούνται για την αγορά ενός κανονικού υπολογιστή σταθερού ή φορητού με κανονικό πληκτρολόγιο για την αγορά ενός gadjet.Δεν ξέρω,αν διαφωνεί κανείς ας το τεκμηριώσει...

Προσωπικά αγόρασα καινούργιο κινητό(ναι γιατί περίπου 12 χρόνια αγόραζα/χρησιμοποιούσα από δεύτερο χέρι από συγγενείς και φίλους dumbphones)και δη smartphone γιατί πάρα πολλές φορές χρειάστηκε να έχω είτε ένα καλό χάρτη+gps και έφαγα τρελή ταλαιπωρία ψάχνοντας ή κοιτώντας παλιούς χάρτες είτε να ελέγξω κάποιο e-mail σε περίοδο που δεν είχα άλλη διαθέσιμη συσκευή.Το να δίνεις 1-2 ευρώ για να δεις ένα e-mail σε κάποιο internet cafe το θεωρώ σπατάλη.

Τέλος μερικές φορές χρειάστηκε να δω κάτι στο net(όπως τις λεπτομέρειες της πτήσης μου σε κάποιο αεροδρόμιο)και είτε εάν υπήρχε κάποιος γνωστός του γινόμουν φόρτωμα είτε απλά έμενα με την αβεβαιότητα.

Μπορούσα να τα κάνω με κάποια άλλη συσκευή/ες σίγουρα,αλλά εάν μπορώ να τα έχω όλα μαζί σε μια προτίμησα φυσικά αυτήν την λύση.

btw:Έχω το Sony Sola.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...