Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Noah (2014)

wiki link: http://en.wikipedia....iki/Noah_(film)

post-185038-0-75686800-1351951423_thumb.png

post-185038-0-51702500-1351951174_thumb.png

http://collider.com/anthony-hopkins-noah/178250/

Απο ότι δείχνουν τα πράγματα (συντελεστές), η ταινία θα είναι απο καλή μέχρι έπος. Η θεματολογία είναι λίγο για το π!@#@ αλλα ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να την έχει μετατρέψει το λαλεμένο μυαλό του Aronofsky (σε μία interview είδα οτι το story το φτιάχνει εδω και πολλά χρόνια)...

Έχουν βγάλει και μία graphic novel (Aronofsky - Handel Ari), Noé (Tome 1): Pour la cruauté des hommes. Ένας θεός ξέρεις γιατι έχει βγεί μόνο στα γαλλικά.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η δουλειά με τους υποτιτλους είναι δικη μου με την βοηθεια ενος φίλου.θα ανεβαζω κι'αλλα trailer.

Επεξ/σία από gergeo
  • Like 3
Δημοσ.

Το τρέιλερ δεν μου λέει κάτι ούτε από τα πλάνα ούτε από την μουσική. 'Οπως ούτε το θέμα και σκέφτομαι πως όσο καλό και να είναι θα είναι λίγο λόγω θεματολογίας.

Από την άλλη δεν μπορώ να κρύψω ότι κάποιες κρυφές προσδοκίες είναι πολύ υψηλές λόγω του Aronofsky. Άμα βγει τρομερή η ταινία με τέτοιο θέμα, έχω φύγει να χτυπήσει ολόσωμο τατουάζ το όνομά του.

Επίσης το καστ είναι πολύ καλό, αλλά όσο και καλό να φαίνεται αυτό εκ πρώτης όψεος ίσως να βγει αρνητικό

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι ενοχλει το θεμα της ταινιας.

Η Βιβλος εχει αρκετα θεματα, πανω στα οποια μπορει να χτισει ενας εξαιρετικος σκηνοθετης οπως ο Αρονοφσκι.

Αν εχετε απεχθεια για τη χριστινανικη θρησκεια,σε τοσο μεγαλο βαθμο,ωστε να μη μπορειτε να απολαυσετε μια ταινια ενος μεγαλου σκηνοθετη,τοτε απλα προσπεραστε.

Δημοσ.

Βρε για το trailer λέμε, είναι μάπα... Η Χριστιανική θρησκεία είναι ένα παραμύθι που διαμορφώνεται άπειρα χρόνια και έχει πολλα σημεία που θα γ@μαγαν για ταινία.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι ενοχλει το θεμα της ταινιας.

Η Βιβλος εχει αρκετα θεματα, πανω στα οποια μπορει να χτισει ενας εξαιρετικος σκηνοθετης οπως ο Αρονοφσκι.

Αν εχετε απεχθεια για τη χριστινανικη θρησκεια,σε τοσο μεγαλο βαθμο,ωστε να μη μπορειτε να απολαυσετε μια ταινια ενος μεγαλου σκηνοθετη,τοτε απλα προσπεραστε.

Δε μιλάω για τη χριστιανική θρησκεία(που ειναι παρακλάδι)αλλα την εβραικη.

Οτι πιο σκατενιο,εχει επινοήσει ανθρώπου νους.

Λατρευω τον αρονοφσκι αλλα πραγματικα να μου φτιαξει ταινια για τον νωε και τον υπερ γαματο τους(γτπκ αλλα τεσπα)θεο;

Ολο το χολιγουντ,μια εβραϊκή,σκατένια μλκια...

Δημοσ.

Δε νομιζω πως θα κανει μια ταινια απλα για να δειξει το μεγαλειο του Θεου.

ΑΛΛΑ αν το κανει,ας το κανει με τον τροπο που εκανε ο Λαρς φον Τριερ στο Δαμαζοντας τα κυματα.

Δε νομιζω να εχει κανενας παραπονο τοτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...