RottenLungs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Noah (2014) wiki link: http://en.wikipedia....iki/Noah_(film) http://collider.com/anthony-hopkins-noah/178250/ Απο ότι δείχνουν τα πράγματα (συντελεστές), η ταινία θα είναι απο καλή μέχρι έπος. Η θεματολογία είναι λίγο για το π!@#@ αλλα ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να την έχει μετατρέψει το λαλεμένο μυαλό του Aronofsky (σε μία interview είδα οτι το story το φτιάχνει εδω και πολλά χρόνια)... Έχουν βγάλει και μία graphic novel (Aronofsky - Handel Ari), Noé (Tome 1): Pour la cruauté des hommes. Ένας θεός ξέρεις γιατι έχει βγεί μόνο στα γαλλικά. 1
NoisePollution Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Την περιμένω πως και πως και είμαι σίγουρος πως θα είναι η καλύτερη ταινία που αγγίζει τέτοιο θέμα.
taroutatsou Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Θα την τσεκάρω μόνο και μόνο λόγω του Αρονόφσκυ. Κατά τ' άλλα δεν μου φαίνεται και πολύ ενδιαφέρον το θέμα... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 αν δεν έχει δεινόσαυρους, δεν θα αξίζει... 4
gergeo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Η δουλειά με τους υποτιτλους είναι δικη μου με την βοηθεια ενος φίλου.θα ανεβαζω κι'αλλα trailer. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2014 από gergeo 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Στο τέλος περίμενα η Κιβωτός να είχε και κανόνια. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Το τρέιλερ δεν μου λέει κάτι ούτε από τα πλάνα ούτε από την μουσική. 'Οπως ούτε το θέμα και σκέφτομαι πως όσο καλό και να είναι θα είναι λίγο λόγω θεματολογίας. Από την άλλη δεν μπορώ να κρύψω ότι κάποιες κρυφές προσδοκίες είναι πολύ υψηλές λόγω του Aronofsky. Άμα βγει τρομερή η ταινία με τέτοιο θέμα, έχω φύγει να χτυπήσει ολόσωμο τατουάζ το όνομά του. Επίσης το καστ είναι πολύ καλό, αλλά όσο και καλό να φαίνεται αυτό εκ πρώτης όψεος ίσως να βγει αρνητικό
Plug Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Αει γαμηδια εσεις,η κωλοθρησκεια και τα σκατολομπι σας. 1
tool1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δεν καταλαβαινω γιατι ενοχλει το θεμα της ταινιας. Η Βιβλος εχει αρκετα θεματα, πανω στα οποια μπορει να χτισει ενας εξαιρετικος σκηνοθετης οπως ο Αρονοφσκι. Αν εχετε απεχθεια για τη χριστινανικη θρησκεια,σε τοσο μεγαλο βαθμο,ωστε να μη μπορειτε να απολαυσετε μια ταινια ενος μεγαλου σκηνοθετη,τοτε απλα προσπεραστε.
RottenLungs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Βρε για το trailer λέμε, είναι μάπα... Η Χριστιανική θρησκεία είναι ένα παραμύθι που διαμορφώνεται άπειρα χρόνια και έχει πολλα σημεία που θα γ@μαγαν για ταινία.
Plug Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δεν καταλαβαινω γιατι ενοχλει το θεμα της ταινιας. Η Βιβλος εχει αρκετα θεματα, πανω στα οποια μπορει να χτισει ενας εξαιρετικος σκηνοθετης οπως ο Αρονοφσκι. Αν εχετε απεχθεια για τη χριστινανικη θρησκεια,σε τοσο μεγαλο βαθμο,ωστε να μη μπορειτε να απολαυσετε μια ταινια ενος μεγαλου σκηνοθετη,τοτε απλα προσπεραστε. Δε μιλάω για τη χριστιανική θρησκεία(που ειναι παρακλάδι)αλλα την εβραικη. Οτι πιο σκατενιο,εχει επινοήσει ανθρώπου νους. Λατρευω τον αρονοφσκι αλλα πραγματικα να μου φτιαξει ταινια για τον νωε και τον υπερ γαματο τους(γτπκ αλλα τεσπα)θεο; Ολο το χολιγουντ,μια εβραϊκή,σκατένια μλκια...
tool1983 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δε νομιζω πως θα κανει μια ταινια απλα για να δειξει το μεγαλειο του Θεου. ΑΛΛΑ αν το κανει,ας το κανει με τον τροπο που εκανε ο Λαρς φον Τριερ στο Δαμαζοντας τα κυματα. Δε νομιζω να εχει κανενας παραπονο τοτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα