louros7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Παιδια εχω τον υπολογιστη της υπογραφης μου και θελω να αλλαξω μητρικη, να βαλω μια καλυτερη μεχρι 150 ευρω το πολυ. Επειδη δεν ενημερωνομουν για πολυ καιρο θα ηθελα τη γνωμη σας
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Έπαθε κάτι αυτή που έχεις? Για ποιό λόγο θέλεις να την αλλάξεις?
louros7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Όχι δεν έπαθε κάτι απλά θέλω να την αλλάξωε μια καλύτερη Sent from my iPhone using Insomnia
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Καλύτερη ως προς τι? Αυτό δεν κατάλαβα και σε ρώτησα πριν. Μια χάρα είναι η μητρική σου. Ο μόνος λόγος αλλαγής θα ήταν το extreme overclocking (για normal μια χαρά είναι) αλλά εκεί θες και αντίστοιχη extreme ψύκτρα. Κατά τα άλλα δεν υπολείπεται πουθενά. Για να στο θέσω απλά, δεν θα βελτιωθούν πουθενά οι επιδόσεις του μηχανήματος αν αλλάξεις μητρική. Σε z77 δεν έχει νόημα να πας, καθώς δεν θα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις επιπλέον δυνατότητές του (που με βάση και το υπόλοιπο μηχάνημα δε θα σου έκαναν διαφορά ακόμα και να μπορούσες) και σε z68 αν ξαναπας σου είπα τη μοναδική περίπτωση που ίσως θα είχε κάποιο νόημα.
louros7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Το z77 τη διάφορα παραπάνω έχει απο το z68? Κατι σε Asus Maximus αξίζει ή καλυτερα να μείνω σε αυτή που έχω ; Sent from my iPhone using Insomnia
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Καμία που να μπορεί να αξιοποιηθεί από τον επεξεργαστή σου. Το z77 υποστηρίζει pci express 3.0 αλλά μόνο με ivy bridge επεξεργαστή αλλά και πάλι με την κάρτα σου δεν θα είχε καμία διαφορά. Επίσης έχει ενσωματωμένο στο chipset το usb3 (εσένα έρχεται απο ξεχωριστό controller) και αναγνωρίζει αυτόματα τη μνήμη στα 1600 (επίσης θέλει ivy bridge επεξεργαστή). Το συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος να αλλάξεις μητρική, πεταμένα λεφτά θα είναι. Δεν θα υπάρξει καμιά διαφορά αν βάλεις τη μητρική που λες.
louros7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 οκ ευχαριστω. τουλαχιστον εχεισ κανα full tower να μου προτεινεις? δε ξερω αλλα εχω καποια λεφτα στην ακρη και θελω να τα δωσω στο pc
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Ποιό κουτί έχεις τώρα και ποιά 6950 έχεις?
louros7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Sapphire Amd Radeon 6950 dirt 3 edition και κουτι εχω το thermaltake armor+ lcs
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Αν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια μπορείς να πάρεις άλλη μία 6950 (μεταχειρισμένη) για να κάνεις crossfire αν και η μία που έχεις τώρα είναι αρκετή για την ανάλυση της οθόνης σου. Για κουτί πόσα θα έδινες?
louros7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Το πολυ 150 ευρώ Sent from my iPhone using Insomnia
louros7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Κάτι στη μέση Sent from my iPhone using Insomnia
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/294094/NZXT-Phantom.html?keyphrase=nzxt+phantom 1
louros7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Καλο φαίνεται αυτο Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα