Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους

εχω την εξης ερωτηση.

θελω να εχω ταυτοχρονα συνδεδεμενες:1 οθονη d-sub, 1 οθονη dvi και 1 tv hdmi.

Υπαρχει καποια φθηνη καρτα γραφικων για αυτο το σκοπο;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Δε εχω ασχοληθει ποτε με το θεμα και ειχα και εγω τη ιδια απορια. Μπορω στη καρτα γραφικων μου που εχει μια dvi και μια d-sub εξοδο, να συνδέσω 2 οθόνες και να δουλεύουν μαζι? Πρέπει να το υποστηρίζει η κάρτα ή γίνεται σε όλους με διπλή έξοδο?

Δημοσ.

Αυτο που γραφεις derizio γινεται γιατι ετσι δουλευω και εγω.

Εγω εχω 1 οθονη d-sub και 1 οθονη dvi.Δουλευουν ταυτοχρονα.

Η οθονη dvi ειναι η κυρια οθονη με ολα τα εικονιδια και τη γραμμη εργασιων κατω, και γινεται επεκταση(extended) στη 2 οθονη d-sub.

Επειδη η καρτα(ενσωματωμενη) υποστηριζει και hdmi, οταν συνδεω και την tv με hdmi η οθονη με dvi δεν δειχνει τιποτα.

Εγω θελω ταυτοχρονα να δουλευουν και οι 3 εξοδοι της καρτας.

Αυτο με ενδιαφερει.

Δημοσ.

Τωρα το δοκιμαζω αλλα κατι δεν δουλευει καλα. Η κυρια οθονη ειναι οκ, η δευτερευουσα ειναι λιογ θολη και δεν βρισκω την σωστη αναλυση με τιποτα. Φτιαχνεις την μια, χαλαει η αλλη.

Ενω περανει το ποντικι απο την μια οθονη στην αλλη, στην δευτρη οθονη δεν μου δεχνει την γραμμη εργασιων.

Ανοιγω τον chrome, μπορω να τον σειρω απο την μια οθονη στην αλλη, αλλα δεν μπορω να ανοιξω αλλο browser στην δευτερη.

Καποια ρυθμισει θελει ισως αλλα δεν μπορω να την βρω. Να πω οτι η καρτα γραφικων μου ειναι μια Ati Radeon HD 5400 Series

Αν καποιος μπορει να μου το ρυθμισει με teamviewer θα ημουν υποχρεως γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα τοσες ωρες και να μην μπορω να το φτιαξω. (αν μπορει να δουλεψει ετσι τελικα)

Δημοσ.

Ένα, ένα τα θέματα:

1. Η δέυτερη οθόνη είναι θολή γιατί το Dsub είναι αναλογικό βίσμα οπότε επηρεάζεται απο πολλά πράγματα. Δυστυχώς θα πρέπει να συνηθίσεις την εικόνα αυτή, εκτός αν έχεις κάνει λάθος στην ανάλυση.

2. Η γραμμή εργασιών φαίνεται μόνο σε μία οθόνη. Υπάρχουν εργαλεία για να αλλάξεις την συμπεριφορά της ή βάλε τα Win8

3. :¨Οσο αφορά τον browser είναι θέμα ρυθμίσεων του, αν επιτρέπει να ξεκινήσει πολλές φορές ή όχι.

Δημοσ.

1.οσον αφορα τη θολη οθονη μπορει να φταιει το βυσμα dsub.εγω ειχα συνδεσει την tv με dsub και ενω εδειχνε μια χαρα καποια στιγμη η εικονα στην tv εγινε θολη.κουνοντας το βυσμα εδειχνε καλα αλλα επρεπε να βρω την καταλληλη θεση του βυσματος.επισης ελεγξε μηπως η καρτα γραφικων δεν ειναι καλα τοποθετημενη στη βαση της.

Για το 2. ο νικος εχει δικαιο.

για το 3. δεν εχω κανενα προβλημα να ανοιξω και αλλον browser και δεν εχω κανει καμια ρυθμιση.μπορω να εχω σε καθε οθονη διαφορετικο browser.

Μπορει ομως καποιος να μου πει αν γινεται να εχω ταυτοχρονα συνδεδεμενες:1 οθονη d-sub, 1 οθονη dvi και 1 tv hdmi και ποια καρτα γραφικων(φθηνη) ειναι καταλληλη;

Δημοσ.

Στην θολη εικονα φταει το d-sub. Την συνδεσα με DVI και ηταν μια χαρα.

Για την γραμμη εργασιων δεν το γνωριζα, οποτε θα το κοιταξω αν μεινει τελικα η 2πλη οθονη.

Εχθες του περασα 7αρια καθαρη εγακτασταση αν και εχω αγορασει και την προσφορα που ειχαν βγαλει για τα win8.

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...