koulouri Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 απλα την εβαλα στο sgs2 και δεν την ανοιξα καν απο το ASTRO FILE MANAGER απο το κανονικο μενου των settings.. πατησα format SD και την "πατησε κατω!"
ektor7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 απλα την εβαλα στο sgs2 και δεν την ανοιξα καν απο το ASTRO FILE MANAGER απο το κανονικο μενου των settings.. πατησα format SD και την "πατησε κατω!" Ok αυριο θα το εχω στα χερια μου και θα δοκιμασω!Ευχαριστω και ας ελπισουμε οτι θα πετυχει,γιατι ειναι κριμα 16gb,να πανε χαμενα! 1
ektor7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 koulouri,τα email σου μπορεις να τα βαλεις και να τα συγχρωνισεις,τωρα που δεν εχεις ακομη τον κωδικο?
koulouri Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 δε το δοκιμασα ακομα.. αυριο το απογευματακι θα το δοκιμασω αν και χρησιμοποιω μονο ενα, αλλα εχω κι αλλα, οποτε θα το δοκιμασω για να σου πω.
koulouri Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Παιδια οντως πηρα τηλ, εδωσα τα στοιχεια μου και λειτουργει μια χαρα το marketplace! Ευχαριστω πολυ! Επισης ektror7 θα δοκιμασω καποια στιγμη σημερα αυριο αυτο με τα accounts γιατι το χρησιμοποιει προς το παρον η αδερφη μου το κινητο οποτε μολις πεσει στα χερια μου! (:
ektor7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Παιδια οντως πηρα τηλ' date=' εδωσα τα στοιχεια μου και λειτουργει μια χαρα το marketplace!Ευχαριστω πολυ! Επισης ektror7 θα δοκιμασω καποια στιγμη σημερα αυριο αυτο με τα accounts γιατι το χρησιμοποιει προς το παρον η αδερφη μου το κινητο οποτε μολις πεσει στα χερια μου! (:[/quote'] Ακυρο,ηθελα να δω αν λειτουργει,χωρις την ενεργοποιηση! Φυλαξε τον καλα το κωδικο και σιγουρα θα τον ξανα χρειαστεις! Καλη απολαυση,με το νεο σου wp κινητο! Sent from my HTC HD2 using Insomnia
GRG13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Ακυρο,ηθελα να δω αν λειτουργει,χωρις την ενεργοποιηση! Φυλαξε τον καλα το κωδικο και σιγουρα θα τον ξανα χρειαστεις! Καλη απολαυση,με το νεο σου wp κινητο! Sent from my HTC HD2 using Insomnia ναι συχγρονιζονται χωρις κωδικο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα