Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περασα wp7,5 mango στο HTC HD2..Ξερει κανεις πως να δουλευει το marketplace;;

Μετα απο ωρες ταλαιπωριας και προβληματα με το πισι και την SD κλπ κλπ

καταφερα να περασω τα windows mobile 7,5 mango στο HD2 και ειναι τελειο, ενα λειτουργικο πλεον κινητο..

Απλα το marketplace παλι μετα απο ταλαιπωρια καταφερα να το κανω να δουλεψει στο zune

αλλα μου ζηταει να κανω log in και στο κινητο, πραγμα που δε μπορω γιατι θελει κατι activation codes

Ξερει κανει;

• Moderators
Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Κινητη και Σταθερη Τηλεφωνια. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Περασα wp7' date='5 mango στο HTC HD2..Ξερει κανεις πως να δουλευει το marketplace;;

Μετα απο ωρες ταλαιπωριας και προβληματα με το πισι και την SD κλπ κλπ

καταφερα να περασω τα windows mobile 7,5 mango στο HD2 και ειναι τελειο, ενα λειτουργικο πλεον κινητο..

Απλα το marketplace παλι μετα απο ταλαιπωρια καταφερα να το κανω να δουλεψει στο zune

αλλα μου ζηταει να κανω log in και στο κινητο, πραγμα που δε μπορω γιατι θελει κατι activation codes

Ξερει κανει;[/quote']

Τηλεφωνακι στη ms Hellas,να στον δωσει!

Δεν υπαρχει αλλος τροπος!

Μην ανησυχεις,ειναι εξυπηρετικοτατοι!;)

Και οταν στο δωσουν,φυλαξε τον σαν τα ματια σου,γιατι καθε φορα που κανεις hard reset θα στο ζηταει για ενεργοποιηση!

Δημοσ.

φιλε μου καταλαβα μαλλον αλλα επειδη απο χθες το βραδυ το κεφαλι μου ειναι λιγο......

με τοσα πολλα που εχω διαβασει σε φορουμ κλπ

εννοεις να τους ψαρωσω;

Δε ξερω καν τι ειναι αυτο το windows activations code..

(Εντωμεταξυ πηρα και ή δεν δουλευεουν ΣΚ ή δε ξερω..δεν εχω υπομονη γιατι μου λεει πατηστε 1

παταω ενα κοντευω να διαλυσω το κουμπι και μετα μου λεει:

Δε πατησατε καποιο πλητκρο.........)

Μονο νευρα!

καπου αλλου μου ειπαν:

call your local Microsoft support and ask Live activation code for HTC HD7...

or use online support chat (look tutorial in my signature)

• Like 1
Δημοσ.
Δεν εχει σημασια που ειναι wp7 περασμενα στο HD2???

( ενω κανονικα θα επρεπε να εχει windows phone 6.5 )

Δεν ειναι μυστικο!Πλεων η ms ανεπισημα το δεχτηκε' date='ολο αυτο με το hd2!

Σου λεει,παρα να τρεχει android,καλυτερα ας τους δωσω το κωδικο και να τρεξουν τα wp!

Και στη τελικη,οταν στις αρχες δε κυκλοφορουσαν πολλα wp κινητα, η συντριπτικη πλειωψηφια των βιντεο στο YouTube που παρουσιαζαν τα wp7,ηταν με το hd2!

να σας ρωτησω στα 6.5 υποστρηριζεται;

γιατι τα εχει μεσα αλλα δε μπορω να συνδεθω

Εχει δυο χρονια και κατι που σταματησε η υποστηριξη τους!

φιλε μου καταλαβα μαλλον αλλα επειδη απο χθες το βραδυ το κεφαλι μου ειναι λιγο......

με τοσα πολλα που εχω διαβασει σε φορουμ κλπ

εννοεις να τους ψαρωσω;

Δε ξερω καν τι ειναι αυτο το windows activations code..

(Εντωμεταξυ πηρα και ή δεν δουλευεουν ΣΚ ή δε ξερω..δεν εχω υπομονη γιατι μου λεει πατηστε 1

παταω ενα κοντευω να διαλυσω το κουμπι και μετα μου λεει:

Δε πατησατε καποιο πλητκρο.........)

Μονο νευρα!

καπου αλλου μου ειπαν:

call your local Microsoft support and ask Live activation code for HTC HD7...

or use online support chat (look tutorial in my signature)

Θα τους ζητησεις το activation code για τα wp7.

Θα σε ρωτησουν ποιας εταιρειας ειναι το κινητο σου και θα τους πεις HTC.

Μετα θα σου φτιαξουν ενα λογαριασμο και θα σου δωσουν ενα κωδικο!

Αυτο το κωδικο θα τον βαλεις οταν θα σου ζητηθει για να μπεις στο market!

• Like 1
Δημοσ.

Μακαρι να γινει ετσι απλα γιατι το κινητακι πραγματικα δεν το χρησιμοποιω 2 χρονια τωρα..

Ηταν αθλιο αυτα τα windows που ειχε πανω και γι αυτο το ειχα στο συρταρι....

Απλα με τα wp7 ΣΚΟΤΩΝΕΙ...

Απιστευτα τελειο!

Θα σας ενημερωσω Δευτερα

Δημοσ.
Μακαρι να γινει ετσι απλα γιατι το κινητακι πραγματικα δεν το χρησιμοποιω 2 χρονια τωρα..

Ηταν αθλιο αυτα τα windows που ειχε πανω και γι αυτο το ειχα στο συρταρι....

Απλα με τα wp7 ΣΚΟΤΩΝΕΙ...

Απιστευτα τελειο!

Θα σας ενημερωσω Δευτερα

Ολοι μας αυτη την διαδικασια καναμε,για να το ενεργοποιησουμε!Γιαυτο μην ανησυχεις,απλα να εισαι ευγενικος τιποτα αλλο!;)

Με μια γρηγορη SD και android jb, το κινητο πετα και στα android!

Εχεις υποψη οτι η SD ειναι πλεων κλειδομενη και δε θα την αναγνωριζει στο κομπιουτερ!

Αν θες να επαναφερεις το τηλ. πισω στα wm, φροντισε να την ξεκληδωσεις την SD πρωτα και μετα προχορας στο restore σε wm!Στο λεω,γιατι μετα θα την κλεες!

Παθον με μια 16αρα 4class!:-(

Υ.Γ.Καλα ρε συ,εχεις παρατημενο αυτον το θυσαυρο(HD2),εδω και δυο χρονια,επιδη δε σ'αρεσαν τα wm6.5?????

• Like 1
Δημοσ.
οποτε το marketplace δε δουλευει;

γιατι εγω δε μπορω να συνδεθω

Στα wm6.5 ουτε σε μενα δουλευε το marketplace,πριν 2 χρονια που τ'αγορασα!

Οποταν ψαχνεις apps απο το ιντερνετ!

Δημοσ.

οκ ευχαριστω πολυ

Γιατι μενεις με τα wm6.5?

Εχει ωραιοτατες,ταχυτατες και σταθεροτατες roms στα android!Και τιτανοτεραστια υποστηριξη απο την κοινοτητα,που ελαχιστα android κινητα την εχουν(μετρημενα στα δακτυλα του ενως χεριου)!

Δημοσ.

Ολοι μας αυτη την διαδικασια καναμε,για να το ενεργοποιησουμε!Γιαυτο μην ανησυχεις,απλα να εισαι ευγενικος τιποτα αλλο! ;)

Με μια γρηγορη SD και android jb, το κινητο πετα και στα android!

Εχεις υποψη οτι η SD ειναι πλεων κλειδομενη και δε θα την αναγνωριζει στο κομπιουτερ!

Αν θες να επαναφερεις το τηλ. πισω στα wm, φροντισε να την ξεκληδωσεις την SD πρωτα και μετα προχορας στο restore σε wm!Στο λεω,γιατι μετα θα την κλεες!

Παθον με μια 16αρα 4class! :-(

Υ.Γ.Καλα ρε συ,εχεις παρατημενο αυτον το θυσαυρο(HD2),εδω και δυο χρονια,επιδη δε σ'αρεσαν τα wm6.5?????

1. Ηταν τοτε που οι επιδοτησεις πηγαιναν "γονα" και ειχα παρει η αδερφη μου το HD2 και εγω το iphone 3g

αυτη ηθελε το iphone, εγω δεν της το εδωσα, οποτε κρατησε το παλιο της και το HD2 πηγε συρταρι..

2. Ηταν κλειδωμενη και για να καταφερω να την σβισω την εβαλα στο galaxy s2...

Ποιος αλλος τροπος υπαρχει για να την ξεκλειδωσεις;

Στα wm6.5 ουτε σε μενα δουλευε το marketplace,πριν 2 χρονια που τ'αγορασα!

Οποταν ψαχνεις apps απο το ιντερνετ!

Μπορω να κατεβασω και εγω apps απο το ιντερνετ και να της περασω στο HD2 wp7 mango?

Γιατι μενεις με τα wm6.5?

Εχει ωραιοτατες,ταχυτατες και σταθεροτατες roms στα android!Και τιτανοτεραστια υποστηριξη απο την κοινοτητα,που ελαχιστα android κινητα την εχουν(μετρημενα στα δακτυλα του ενως χεριου)!

true story..

το κινητο που χρησιμοποιω τωρα ειναι το galaxy s2 και πραγματικα το HD2 με wp7 mango πηγαινει σφερα

Δημοσ.

1. Ηταν τοτε που οι επιδοτησεις πηγαιναν "γονα" και ειχα παρει η αδερφη μου το HD2 και εγω το iphone 3g

αυτη ηθελε το iphone, εγω δεν της το εδωσα, οποτε κρατησε το παλιο της και το HD2 πηγε συρταρι..

2. Ηταν κλειδωμενη και για να καταφερω να την σβισω την εβαλα στο galaxy s2...

Ποιος αλλος τροπος υπαρχει για να την ξεκλειδωσεις;

Μπορω να κατεβασω και εγω apps απο το ιντερνετ και να της περασω στο HD2 wp7 mango?

true story..

το κινητο που χρησιμοποιω τωρα ειναι το galaxy s2 και πραγματικα το HD2 με wp7 mango πηγαινει σφερα

Σε μενα δεν αναγνωριζει την κλειδωμενη sd το sgs2!Πως καταφερες να την ξεκλειδωσεις με το gs2?

Υπαρχει ενα app που το βαζεις στα wp και πριν να το κανεις shutdown,ξεκλειδωνει με αυτο την sd!Αλλα μολις ξανα μπεις στα 7,κλειδωνει ξανα!

http://www.vodeblog.com/2011/10/how-to-unlock-decrypted-windows-phone-7-5-mango-sd-card-back-to-android-on-htc-hd2/

Για να βαλεις εκτως μαρκετ υπαρχει εμεσος τροπος!

[XAP] Apps for HD2 WP7

Το Chevron Unlocker,δε το χρειαζεσαι,γιατι ειναι unlock τα wp7 στο hd2!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...