thelos257 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Την καλησπερα μου σε ολους και σε ολες σας εχω ανοιξει αυτο το topic για να γραψουμε ολοι-ες μας ποια προγραμματα παλια και ποια παιχνιδια ειχαμε εγκαταστημενα στον υπολογιστη μας θεωρειστετο σαν ενα ψυχαγωγικο παιχνιδι αυτο. Απο τα windows 95 μεχρι και στα windows xp τι ειχαμε εγκαταστημενο στον υπολογιστη μας. Το παιχνιδι παιξετε ετσι: γραφουμε απο πανω το ονομα του λειτουργικου συστηματος (και την γλωσσα ειτε ελληνικα ειτε αγγλικα) π.χ. windows 98SE ελληνικα. Παιχνιδια: mame32 π.χ. Προγραμματα: office 97 greek π.χ. Ετσι παιξετε το παιχνιδι αυτο ευκαιρια να θυμηθουμε τις παλιες καλες εποχες
SeXBOX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Windows 95 Παιχνίδι: Diablo Πρόγραμμα: Sub7seven
jim_p Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Photoshop 7. Παιζει σε windows 98 ή νεοτερα και ειναι ετη φωτος μπροστα ακομα και απο σημερινες εκδοσεις "εναλλακτικων", πχ gimp. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2012 από jim_p
tolis_01 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 OS: Windows Me Ελληνικά Παιχνίδια: NFS Porsche, Abe's Odyssee Προγράμματα: δεν θυμάμαι κάτι αξιομνημόνευτο, δεν ήξερα την τύφλα μου από pc τότε
Antwni Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 windows xp παιχνίδια:mame Απο τότε ξεκίνησα να έχω pc και ακούγεται πολύ κόντα....
micos000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Εγώ δεν λέω. Έτσι κι αλλιώς τζάμπα θα τα αναφέρω. Ποιος θα τα ξέρει;;;
thelos257 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Εγώ δεν λέω. Έτσι κι αλλιώς τζάμπα θα τα αναφέρω. Ποιος θα τα ξέρει;;; Καποιος θα βρεθει να τα ξερει φιλε μου.
antonl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 OS: Win95 Games: master of orion, heroes of might & magic II, might & magic 6, need for speed, carmageddon, diablo, fifa 97, baldur's gate, starcraft Programs: paint shop pro 3 1
micos000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 ΟΚ, θα κάνω μια προσπάθεια... GAMES: Elite Midwinter Manic Miner JetSet Willy Dizzy Alien 8 Dune Bard's Tale Commando Cannon Fodder Sensible Soccer Secret of the Monkey Island 1 & 2 Simon the Sorcerer 1 & 2 Beneath the Steel Sky Indiana Jones and the Secret of Atlantis Cauldron Chackie Egg Another World ...ας σταματήσω εδώ καλύτερα! Από προγράμματα: Spectrum Basic Amstrad Basic 3D Construction Kit 3D Studio Max Autocad for DOS
antonl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 @^: Κλέβεις. Τα προγράμματα αυτά δεν ήταν σε PC/Win9x
micos000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Πολλά από τα παραπάνω έχουν βγει και για pc dos και τρέχουν μέσω dosbox ή scummvm (για τα adventures της lucas arts). Μόνο το midwinter και το Elite δεν είμαι σίγουρος αν βγήκαν. Όλα τα άλλα νομίζω οτι έχουν μεταφερθεί σε pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα