Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στο φορουμ.

Εδω και μερικους μηνες μου εχει χαλασει αποτι φαινεται η συσκευη αναγνωσης οπτικων μεσων στον φορητο υπολογιστη [acer 5920g].

Αποριες:

Πως θα μαθω αν ειναι ide ή sata?

Μπορειτε να μου πειτε απο που και ποιο drive να αγορασω?

πως θα το περασω στον υπολογιστη, ειναι ευκολο?

Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η συσκευή είναι η GSA T20N φίλε μου (link).

Μπορείς να το επιβεβαιώσεις βγάζοντας την από τη θέση της ξεβιδώνοντας μια & μόνο βίδα στη μέση στο κάτω μέρος του (πιθανό να έχει & ένδειξη).

Είναι ide.

Μπορείς να τη προμηθευτείς από διάφορα μέρη, με μια απλή αναζήτηση μοντέλου, όπως στο ebay, ή όποιο άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα βγάλει η αναζήτηση σου.

Επεξ/σία από άδικος
Δημοσ.

ευχαριστω φιλε αδικος.

επειδη ομως δεν εμεινα ευχαριστημενος απο την συγκεκριμενη συσκευη μπορω να βαλω οποιαδηποτε αλλη ide?

καποιο ελληνικο καταστημα να αγορασω?

εψαξα στο πλαισιο και δεν βρηκα κατι.

επισης στο eshop βρηκα μονο sata συσκευες

στο skroutz με μια αναζητηση βρηκα το http://www.skroutz.g...nic-UJ-850.html .

υπαρχει κατι φτηνοτερο ομως?

νομιζω ειναι λογικο oi ide συσκευες να ειναι φτηνοτερες απο τις sata, κανω λαθος?

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις κάποια άλλη συμβατή. Πρέπει να τσεκάρεις.

Είναι ακριβότερες λόγω του ότι είναι παλαιού τύπου & δεν έχουν ζήτηση, οπότε δε τις βρίσκεις εύκολα. Έτσι είναι δυστυχώς. Για τις αντίστοιχες νεότερου τύπου συσκευές που ο κόσμος αγοράζει "αβέρτα" υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός.

Η πιο φθηνές λύσεις γενικά είναι στο ebay. Εναλλακτικά μπορείς να το αναζητήσεις στη κατηγορία των αγγελιών εδώ.

Δημοσ.

Χμμμ, δε το έχω δοκιμάσει ποτέ. Φαντάζομαι εξαρτάται ανάλογα με το laptop & τους χώρους του.

link

Αν έχεις από κάποιο φίλο κάποια συμβατή sata συσκευή μπορείς να ρισκάρεις ένα 7ευρω για να δοκιμάσεις & αν το παίρνει αγοράζεις...

Δε ξέρω, ίσως είναι ψιλομανίκι. Ή για να λέμε & την αλήθεια, αν δε ταιριάξει από την αρχή, δε πρόκειται να ταιριάξει καθόλου.

Παίζει το ενδεχόμενο να εξέχει το drive.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...