Wickerman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας Τον τελευταιο καιρο εχω ενα προβλημα με την καρτα γραφικων μου (Radeon hd 6670 gddr5) καθε φορα που προσπαθω να τρεξω "ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ"παιχνιδια η εφαρμογες η οθονη γινεται μαυρη Λεω Συγκεριμενα γιατι σε μερικα παιχνιδια δεν εχω προβλημα (Dota 2,War of the immortals,RaiderZ)ενω σε αλλα(Doom 3 BFG Edition.Dishonored.League of legends)υπαρχει προβλημα Την καρτα την εχω αγορασει απο το πλαισιο ειναι σε εγγυηση αλλα επειδη ειχε και ενας φιλος μου το ιδιο προβλημα με διαφορετικη καρτα την πηγε εκει περα την εκαναν ελεγχο δεν βρηκαν κατι και αναγκαστηκε να αγορασει αλλη Επεισης θα ηθελα να σημειωσω οτι πριν λιγο που εκανα Install το doom 3 bfd το παιχνιδι πηγαινε μεχρι το main menu οταν πειγα να αρχησω campain μου εβγαζε μαυρη οθονη και οταν το ξανα ανοιξα και αλλαξα της ρυθμισεις που ειχε απο 1280x720 σε 1280x1024 με βγαζει μαυρη οθονη και στο μενου κατι ακομα ειχα προβλημα και με το youtube αλλα ειχα google chrome το εκανα Unistall εβαλα firefox και δουλευει μια χαρα Εδω ειναι το pc spec μου και το dxdiag Windows 7 64bit SP1 GPU Radeon HD 6670 GDDR5 SAPPHIRE CPU Intel Core Quad CPU Q6600 2.40Ghz.2.40GHz MotherBoard MSI G41M-P26 PSU :500W Οθονη:Flatron L1732P Το amd catalyst ειναι η εκδοση 12.10 Το προβλημα το εχω προσδιορισει στον ηχο η στην οθονη αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα EDIT:Εχω δοκιμασει φορματ και clean install δεν δουλεξε τιποτα Dxdiag.txt
darkheretic Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Το ιδιο περιπου προβλημα εχω κι εγω με μια 7770,μονο που σε μενα η μαυρη οθονη ξεκιναει λιγο μετα το ποστ.Δοκιμασα διαφορα(μεχρι και στο E-Shop την πηγα για ελεγχο).Σε μενα η onboard καρτα(επεξεργαστη)λειτουργει μια χαρα.Μια χαρα λειτουργει και η 7770 αφου τησ αλλαξα slot στη μητρικη.Δοκιμασε κι εσυ αν η μητρικη σου πλακετα εχει 2 θυρες PCI-E να την βαλεις στην αλλη
Wickerman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δυστηχως η μητρικη μου εχει μονο μια PCI-E θυρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα