Προς το περιεχόμενο

Sabayon περιβαλλον?


KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θελω να βαλω ετσι για δοκιμη την παραπανω διανομη..το θεμα ειναι τι να βαλω ομως? gnome 3 kde mate η xfce? το kde δεν ξερω για ποιον λογο αλλα ποτε δεν μου εκατσε ωραια ειναι απιστευα ομορφο αλλα παντα ειχα κολληματα με αυτο..το mate ξερω οτι ειναι βασισμενο σε gnome 2 αλλα εχει καποια θεματακια και το xfce oti οτι ειναι σχετικα ελαφρυ...τι προτεινετε οσον αφορα σταθεροτητα και αποδοση? το pc ειναι

gigabyte ma780g-ud3h

amd phenom x4 2.6ghz

4gb ram 2gb (x2)

gigabyte geforce 9800gt 1gb

wd 500 blue caviar

τα υπολοιπα πιστευω δεν χρησιμευουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

gnome 3 kde mate η xfce? το kde δεν ξερω για ποιον λογο αλλα ποτε δεν μου εκατσε ωραια ειναι απιστευα ομορφο αλλα παντα ειχα κολληματα με αυτο..το mate ξερω οτι ειναι βασισμενο σε gnome 2 αλλα εχει καποια θεματακια και το xfce oti οτι ειναι σχετικα ελαφρυ...τι προτεινετε οσον αφορα σταθεροτητα και αποδοση?

Δεν δινεις και πολλα περιθωρια, το xfce φαινεται να προτιμας. Κατα τ'αλλα εισαι σιγουρος πως θελεις να πας σε Gentoo based διανομη απλα και μονο για την ομορφια της (την οποια μπορεις να εχεις και σε μια διανομη σαν το ubuntu)?

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ομορφια δεν εχει κατι διαφορετικο gio διοτι η ομορφια παιζει ρολο και στο περιβαλλον...απλα θελω να πειραματιστω λιγακι και να δω τι διαφορετικο υπαρχει περα απο τις debian based διανομες :) xfce λοιπον?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω δει την εν λογω διανομη με kde/gnome/xfce .καλη δειχνει σε ολα. mate που το εβαλα σε arch μου φανηκε οπτικα πολυ φτωχο..οποτε λογικα το ιδιο θα δειχνει και σε sabayon.

 

xfce? αν δεν φτιαξουν το να μπορεις να επιλεξεις πολλα "items" στον thunar και να μπορεις να πατας δεξι/properties εγω δεν καταδεχομαι να το ακουμπησω :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να έχεις πρόβλημα με το τι διανομή να βάλεις το καταλαβαίνω. Να έχεις πρόβλημα με το Desktop Environment όχι...

 

Είτε κατέβασε live-cd με τα υποψήφια DE (usb καλύτερα να μην καις τζάμπα τα cd) και δες ποιο σου αρέσει, είτε ακόμα καλύτερα, αφού έχεις καταλήξει σε διανομή, εγκατέστησέ τα και τρέξτα τα στον υπολογιστή σου. Ότι δε σου αρέσει, το ξηλώνεις, σβήνεις και τον φάκελο τον ρυθμίσεων από το home και τέλος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον το εβαλα σε vb με xfce και φαινεται καλο...τωρα οσον αφορα το kde που ειπε ο jim θα το δοκιμασω σε αυτην την διανομη και αν λειτουργει ρολοι θα μεινει το kde :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...