KilliK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Πηρα ενα καινουργιο wd green 3tb. τον συνδεω στο docking station μεσω usb, τα windows τον βλεπουν οποτε τρεχω το computer manager, τον διαμορφωνω ως gpt ,αφου οπως ελεγε μονο αυτο ειναι καταλληλογ για ανω των 2tb hdd, και τον φορμαρω ως ntfs. το προβλημα ειναι οτι το φορμαρισμενο partition ειναι μονο 700gb ενω τα υπολοιπα gb δεν φαινονται πουθενα, ουτε ως unallocated space. τι κανω λαθος; εχω win7 64b ultimate
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 με βαση αυτο http://www.partition-tool.com/resource/GPT-disk-partition-manager/convert-gpt-disk-to-mbr-disk.htm που διαβασα, λεει οτι η μητρικη πρεπει να εχει EFI bios για να υποστηριζει GPT σκληρο, τωρα βεβαια εγω προσωπικα δεν εχω προσωπικη εμπειρια επάυτου για να ξερω σιγουρα οτι ειναι 100% αυτος ο λογος.
rounsmith Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Λίνκαρες μας την μητρική σου. Καλό θα ήτανε να τον βάλεις πάνω στον υπολογιστή σου πρώτα και να τον φορμάρεις. Αν κοιτάξεις πάνω στον δίσκο έχει οδηγίες πώς κάνεις το σωστό format.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα