darkheretic Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Γεια χαρα.Ειμαι εντελως νεος στο φορουμ και αντιμετωπιζω ενα προβλημα μαλλον με την καρτα γραφικων.Ολα ξεκινησαν οταν επαιζα Call of duty,ξαφνικα το παιχνιδι κρασαρε και μου μαυρισε την οθονη.Εκανα reset και λιγο μετα το ποστ η οθονη εβγαλε καθετες πολυχρωμες γραμμες και μετα παλι μαυρη(ενω το pc δουλευει κανονικα) Αποσυνδεσα την καρτα κι ετρεξα με αυτη του επεξεργαστη-mobo.Ολα καλα Δοκιμασα την καρτα σε αλλο PC,ολα καλα Εβαλα αλλη καρτα(την παλια),ολα καλα Μολις ομως ξανακανω enable την καρτα φτου κι απ΄την αρχη Η mobo μου εχει δυο PCI Express θυρες(3+2),στην PCI2 δουλευει μια χαρα,οχι ομως στην PCI3 Κι ολα αυτα ενω ηδη ολα δουλευαν ρολοι για κανα εφταμηνo.Τι συνεβει ετσι στα ξαφνικα???? Mobo:Ashrock Z75 Pro3 GPU:Saphire RAdeon 7770 GHz edition CPU:Intel i5 2500K RAM:Corsair XMS3 8GB PSU:Coolermaster 650W ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
tsotrilos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Πολυχρωμες γραμμες συνηθως υποδηλωνουν καρτα γραφικων που αποδιμησε Ή καρτα γραφικων που ετοιμαζεται να συναντησει τον δημιουργο της...
darkheretic Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 tsotrilos,αυτη τη στιγμη παιζω παιχνιδια κλπ με αυτη την καρτα μονο που τωρα ειναι σε αλλο PCI slot. Επισης την τεσταρα με 3dMArks ka ολα αψογα.Καποια στιγμη θα ποσταρω αποτελεσματα, και να σου πω και την αληθεια μακαρι να τα παιξει τελειως τουλαχιστον με καλυπτει η εγγυηση,ενω τωρα αν την παω πισω οπως εχει κι εφοσον σε αλλο PC λειτουργει κανινικα θα φαω γιουχα
duffyduck Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 μηπως περασες καινουργιους τους catalyst και δημιουργηθηκε το προβλημα? στην πρωτη PCI-E πρεπει να βαλεις την καρτα γραφικων.
darkheretic Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Το ξερω duffyduck,δεν λειτουργει ομως εκει.Τωρα για τους drivers,ναι εβαλα εδω και κανα μηνα-διμηνο τους 12.8 αφου αφαιρεσα με ATIMAN τουσ παλιους,και τα πηγαινε μια χαρα.Δοκιμασα στο BIOS στο advanced northbridge να "παιξω" με Primary PCI-EXPRESS,PCI,AUTO.Εκανα update,εκανα και reset την CMOS.ΤΙποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα