alexander1611 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 γεια σας παιδια..τον τελευταιο μηνα μου εχει βγαλει αυτο το μυνημα 3 φορες!!απο οτι διαβασα λεει οτι το προβλημα δημιουργειται απο καποια εγκατασταση ειτε software ειτε hardware..ομως δε θυμαμαι να εχω κανει καποια...πως μπορω να βρω τι ακριβως φταιει???το προβλημα εχει εμφανιστει κ στιγμες που ειμαι στο pc κ το δουλευω κ στιγμες που ειναι απλα στην επιφανεια εργασιας χωρις να τον χρησιμοποιω!
panos0100 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 εχεις καμια καρτα επεκτασης; (καρτα ηχου, καρτα δυκτιου, καρτα Τν)
panos0100 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 γενικα δεν εχεις καποια καρτα pci καρτα ετσι; εχεις τρεξει κανενα διαγνωστικο; (memtest hd sendinel) το ενα ειναι για την μνημη και το αλλο για δισκο
alexander1611 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 δεν το γνωριζω καν αυτο το διαγνωστικο...δε το εχω τρεξει ποτε!
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/ αυτος ο βοηθος θα σε βοηθησει...απλα ακολουθα τα βηματα και διαβασε τον
disqualified Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Κάνε αναζητηση σχετικά με το αρχείο ndis.sys και θα εμφανιστούν μερικά ενδιαφέροντα αποτελέσματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα