Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ΟΤΕΤV μέσω conn-x.Εδώ και κανά μήνα έχω το εξής πρόβλημα.Υπάρχει θολούρα(πιξέλιασμα,χωρίς σπασίματα) σε μερικά σημεία και άσπρες οριζόντιες γραμμές,αχνές βέβαια,αλλά σε ποδόσφαιρο όπου το τερέν είναι πράσινο φαίνονται.Όσο μεγαλύτερη αντίθεση,τόσο χειρότερα.Έχω δοκιμάσει:

1.Αλλαγή αποκωδικοποιητη από τον τεχνικό

2.Αλλαγή ρούτερ από τεχνικό

3.Το ρούτερ κατευθείαν στην πρίζα χωρίς splitter

4.Αλλαγή καλωδίου ethernet από το ρούτερ μέχρι stb

5.Αλλαγή scart

6.Χρήση hdmi με το πρόβλημα να είναι πιο έντονο.

7.Δοκιμήν σε άλλη τηλεόραση 14" crt με τις γραμμές να υπάρχουν,χωρις βέβαια την θολούρα.προφανώς λόγω ανάλυσης.

Αυτόν τον μήνα έχουν έρθει 4 φορές οι τεχνικοί,αλλά γενικώς στα αρχίδια τους."Πρόβλημα δεν βλέπω" και " εγώ κοίταξα την γραμμή,δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο" ακούω και από τους 4.Σήμερα ήρθε ο 4ος,μεγαλύτερος μαλάκας από όλους και μου λέει τα ίδια.Καλά του λέω εγώ,εφόσον δεν μπορείτε να το φτιάξετε δηλώστε ως αποτέλεσμα πως δεν μπορεί να διορθωθεί και να το κόψω.Το δέχεται,φεύγει και μετά από 20 λεπτά με ξαναπαίρνει τηλέφωνο και μου λέει να ξαναπεράσει για να την ξαναδούν(για 5η φορά την γραμμή).Του είπα όχι.αλλά επέμεινε και τελικά του είπα να περάσει την δευτέρα το πρωί.

Το θέμα είναι πως δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω.Το μόνο που σκέφτηκα είναι να μου ανεβάσουν το snr από 11-13 db,που παίζει συνήθως(δεν είναι σταθερό το snr σύμφωνα με τις μετρήσεις του ρούτερ) σε σημείο του να πιάνω 8(αντί για 13 που κλειδώνει τώρα η τηλεόραση) μήπως και βελτιωθεί,αλλά δεν δέχονται.

Παιδιά παρακαλώ όσο μπορείτε να βοηθήσετε γιατί σηκώνω τα χέρια ψηλά.

@poulinos:Καταρχήν να σε ευχαριστήσω δημόσια.Για ενδιάμεση συσκευή δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι και άλλες εξόδους έχει το κλασικό τρι-καλωδιακό(κόκκινο,κίτρινο,άσπρο),το συνέδεσα αλλά έχει μόνο ήχο γιατί δεν υποστηρίζει η τηλεόραση.έχει και άλλον έναν τρόπο,s-video,αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό.

Και για να καταλάβετε τι είδους εικόνα έχω,βάλτε ALPHA που έχει την Νικολούλη και φοράει κατακόκκινο φόρεμα.Ε,εγώ βλέπω ένα κατακόκκινο φόρεμα με οριζόντιες γραμμές.Καλύτερο το σχέδιο έτσι :-D

post-198205-0-79091700-1351892087_thumb.png

Δημοσ.

@poulinos:Καταρχήν να σε ευχαριστήσω δημόσια.Για ενδιάμεση συσκευή δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι και άλλες εξόδους έχει το κλασικό τρι-καλωδιακό(κόκκινο,κίτρινο,άσπρο),το συνέδεσα αλλά έχει μόνο ήχο γιατί δεν υποστηρίζει η τηλεόραση.έχει και άλλον έναν τρόπο,s-video,αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό.

to s video ειναι απλα ενα καλωδιο για εικονα.αρκετα παλιο και αυτο αλλα μεταφερει εικονα οχι ηχο.το τριπλο μεταφερει και εικονα και ηχο.απο το κιτρινο την εικονα composite Και απο το ασπρο κοκκινο τον ηχο.αλλα και με scart και Hdmi δεν γινεται ναμην παιζει.εχεις κανει τα παντα και το margin δεν νομιζω οτι ειναι θεμα.

Mono ethernet δεν αλλαξες αλλα δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι.επισης αυτο το προβλημα γινεται συνεχεια η εχεις δει να γινεται χειροτερο πχ οταν κατεβαζεις κατι απο το ιντερνετ?

Δημοσ.

to s video ειναι απλα ενα καλωδιο για εικονα.αρκετα παλιο και αυτο αλλα μεταφερει εικονα οχι ηχο.το τριπλο μεταφερει και εικονα και ηχο.απο το κιτρινο την εικονα composite Και απο το ασπρο κοκκινο τον ηχο.αλλα και με scart και Hdmi δεν γινεται ναμην παιζει.εχεις κανει τα παντα και το margin δεν νομιζω οτι ειναι θεμα.

Mono ethernet δεν αλλαξες αλλα δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι.επισης αυτο το προβλημα γινεται συνεχεια η εχεις δει να γινεται χειροτερο πχ οταν κατεβαζεις κατι απο το ιντερνετ?

Και ethernet άλλαξα.Επειδή έχω την 2άρα δεν επηρρεάζει την εικόνα σε περίπτωση κατεβάσματος.Ήρθαν σήμερα και οι τεχνικοί και έκαναν τα εξής.Αλλαγή ζεύγους στο ΚΑΦΑΟ,"απευλευθέρωσαν" την γραμμή και την έκαναν 24άρα και κάτι άλλο με "φλις" (δεν κατάλαβα καλά) μα αποτέλεσμα μηδέν.ένας από τους 2 μου είπε πως φταίει η τηλεόραση και η απαθέστατη απαντησή μου ήταν.Τους προηγούμενους μήνες στην ίδια τηλεόραση έπαιζε,τι έχει αλλάξει;Έγραψαν τελικά πως παρόλο τις ενέργειες το πρόβλημα παραμένει και ζήτησα διακοπή.Θα γίνει και δεν θα πληρώσω τέλη απενεργοποίησης.Αυτά.......

Δημοσ.

αν δεν ειχες δοκιμασει σε αλλη τηλεοραση θα ελεγα οτι οκ τα παιξε η τηλεοραση αλλα εχεις αλλαξει.να εχει χαλασει και το scart και το hdmi δυσκολο.ειλικρινα δεν μπορω να φανταστω.κανονικα και να κατεβαζες δεν θα πρεπε να σου κοβει γιατι υποτιθεται οτι εχει προτεραιοτητα η τηλεοραση οπως γινεται με voip.δεν ξερω τι αλλο να πω και εγω.

δεν το εχω ψαξει και το θεμα connex tv παρα πολυ για να σου πω.μια δυο φορες εχω συνδεσει και ειχε παιξει μια χαρα.

Δημοσ.

απο τη στιγμη που το προβλημα υπαρχει και με Hdmi ,μου φαινεται οτι εχεις μουφα τηλεοραση.

για δοκιμασε σε καποια αλλη τηλεοραση που να ειναι καλυτερη (με hdmi Παλι)

Δημοσ.

δοκιμασε και σε αλλη τηλεοραση οχι ομως με Hdmi με scart και εχει παλι θεμα.να φτιανε δυο τηλεορασεις wtf???οκ το scart σιγουρα θα βγαλει χειροτερη ποιοτητα αλλα οχι τοσο χαλια.επισης αν η τηλεοραση εχει δευτερο hdmi μπορει να δοκιμασει αν και λογικα θα δοκιμασε και με scart εκει .αλλιως τα φορτωνει και τα παει σεκανα φιλο του για δοκιμες.

Δημοσ.

Η τηλεόραση είναι η : http://www.skroutz.gr/s/337867/Philips-32PFL5606H-32.html .Σε άλλη καλύτερη δεν μπορώ να δοκιμάσω.Δοκίμασα σε παλιότερη crt philips όπου η γραμμές υπήρχαν και οι τεχνικοί του ΟΤΕ έφεραν και ένα δικό τους samsung tv monitor(όχι καινούριο όμως),σύνδεση με scart,όπου εκεί τα πράγματα ήταν χειρότερα με κάθετες και οριζόντιες μαύρες γραμμές.Δε νομίζω να είναι θέμα τηλεόρασης.3 μήνες έπαιζε απροβλημάτιστα στην ίδια τηλεόραση,τι να έπαθε τον τελευταίο μήνα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...