Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ, ειδικά όταν κάτι σαβούρες τύπου Nexus4, πάνε στα 300Ε.

Εξαιρετικη τιμη και το nexus με την προυποθεση οτι θα ερθει στην Ελλαδα σε αυτην την τιμη παντα αλλα προτιμω μικροτερου μεγεθους τηλεφωνα και χρησιμοποιω ηδη windows phone και θα ηθελα να παραμεινω σε αυτην την πλατφορμα οταν με το καλο αλλαξω τηλεφωνο. Δυστυχως δεν εχει flame σημερα για σενα ;).

Δημοσ.

Εξαιρετικη τιμη και το nexus με την προυποθεση οτι θα ερθει στην Ελλαδα σε αυτην την τιμη παντα αλλα προτιμω μικροτερου μεγεθους τηλεφωνα και χρησιμοποιω ηδη windows phone και θα ηθελα να παραμεινω σε αυτην την πλατφορμα οταν με το καλο αλλαξω τηλεφωνο. Δυστυχως δεν εχει flame σημερα για σενα ;).

Κανένα flame, αν είσαι fanboy και συνηθισμένος να σου πετάνε δολώματα να αρπάζεσαι,δικό σου θέμα. Εγώ αναφέρομαι στο πως τιμολογούνται 2 νέες συσκευές που ανακοινώθηκαν δίπλα-δίπλα. Φυσικά ο καθένας πουλάει ότι νομίζει και ο καθένας αγοράζει ότι νομίζει, επίσης. Ρίχνοντας όμως μια ματιά στο hardware που πουλά η μια εταιρία με 300Ε και η άλλη με 325Ε, δε γίνεται να το αφήσεις ασχολίαστο. Φυσικά,εσύ αγόρασε πλακάκια μπιντέδες μπάνιου,μήλα ή ρομπότ,χωρίς να εξετάζεις τον ανταγωνισμό,γιατί είναι "flame"...

Βρε 500Ε τουλάχιστον έπρεπε να κάνει η "οικονομική" τους πρόταση...

Δημοσ.

Κανένα flame, αν είσαι fanboy και συνηθισμένος να σου πετάνε δολώματα να αρπάζεσαι,δικό σου θέμα. Εγώ αναφέρομαι στο πως τιμολογούνται 2 νέες συσκευές που ανακοινώθηκαν δίπλα-δίπλα. Φυσικά ο καθένας πουλάει ότι νομίζει και ο καθένας αγοράζει ότι νομίζει, επίσης. Ρίχνοντας όμως μια ματιά στο hardware που πουλά η μια εταιρία με 300Ε και η άλλη με 325Ε, δε γίνεται να το αφήσεις ασχολίαστο. Φυσικά,εσύ αγόρασε πλακάκια μπιντέδες μπάνιου,μήλα ή ρομπότ,χωρίς να εξετάζεις τον ανταγωνισμό,γιατί είναι "flame"...

Nexus 4: Στα 599 ευρώ ορίζει η LG την τελική τιμή της συσκευής;

Δημοσ.

Φιλε μου καλε δηλαδη τωρα απεδειξες με αυτο μηνυμα οτι εγω τσιμπησα το δολωμα και αρπαχτηκα και ειμαι και fanboy; Ειπα ή δεν ειπα πως το Nexus αν ερθει σε αυτην την τιμη ειναι εξαιρετικη. Δεν συμφωνησα μαζι σου; Με το ζορι ομως να αγορασω μια συσκευη τεραστια δεν θελω. Όποια εταιρία και να την πουλαει. Για την ακριβεια αυτη τη στιγμη δε θελω να αγορασω καν συσκευη...Όταν ο ανταγωνισμος πουλουσε το wildfire s 300€ εγω αγοραζα το optimus7 στα 200.

Δημοσ.

Φιλε μου καλε δηλαδη τωρα απεδειξες με αυτο μηνυμα οτι εγω τσιμπησα το δολωμα και αρπαχτηκα και ειμαι και fanboy; Ειπα ή δεν ειπα πως το Nexus αν ερθει σε αυτην την τιμη ειναι εξαιρετικη. Δεν συμφωνησα μαζι σου; Με το ζορι ομως να αγορασω μια συσκευη τεραστια δεν θελω. Όποια εταιρία και να την πουλαει. Για την ακριβεια αυτη τη στιγμη δε θελω να αγορασω καν συσκευη...Όταν ο ανταγωνισμος πουλουσε το wildfire s 300€ εγω αγοραζα το optimus7 στα 200.

Φίλε μου δε σου είπα πως το να αγοράσεις το εν λόγω τηλέφωνο είναι βλακεία:Εσύ επιμένεις. Θυμίζει το ανέκδοτο με τον γρύλο... Το μόνο που σχολιάζω είναι σου λέω το πως αποφασίζουν οι εταιρίες - γίγαντες από τους οποίους παίζεται το παιχνίδι,να κοστολογήσουν το hardware που προσφέρουν - πράγμα που θα έπρεπε να μας προϊδεάζει για τα περιθώρια κέρδους τους και την καταναλωτική μας συμπεριφορά ενδεχομένως. Τίποτα παράπάνω. Όπως σου είπα και πριν,καθένας αγοράζει ότι θέλει.

Έχουμε όμως 2 συσκευές όπου η μια είναι από πλευράς hardware στα κορυφαία μοντέλα και πωλείται πιο φτηνά από την "οικονομική" λύση της άλλης. Αυτό,τίποτα παραπάνω.

Στο φίλο που παραθέτει (δεν κατάλαβα για ποιο λόγο) ένα άρθρο που το ερωτηματικό της επικεφαλίδας του τα λέει όλα, ενώ η τιμή της nexus είναι διαθέσιμη στο μαγαζάκι της google, δεν έχω να πω κάτι.

Δημοσ.

Ολοι οι δηθεν που το παιζεται σχετικοι...να ξερετε οτι το nexus δεν προκειτε να το βρει κανεις ευρωπη κατω απο 500 ευρω! Μονο απο google play store και οσοι μονο ειναι εκει θα το αγορασουν τοσο φθηνα. Το Htc ειναι πολυ καλο και για τιμη προπαραγγελιας ειναι μια χαρα. Σε ενα μηνα θα ειναι στα 240 με 250.

Δημοσ.

Ολοι οι δηθεν που το παιζεται σχετικοι...να ξερετε οτι το nexus δεν προκειτε να το βρει κανεις ευρωπη κατω απο 500 ευρω! Μονο απο google play store και οσοι μονο ειναι εκει θα το αγορασουν τοσο φθηνα. Το Htc ειναι πολυ καλο και για τιμη προπαραγγελιας ειναι μια χαρα. Σε ενα μηνα θα ειναι στα 240 με 250.

ok το βουλώνουμε εμείς οι δήθεν μπροστά στην εξοχότητά σου Παμμέγιστε Φωτεινέ Παντογνώστη. Φαντάζομαι είσαι από αυτούς που αγοράζουνε να no-name keyboards turbox 40Ε που στο νετ κάνουν 5 και αισθάνεσαι περήφανος για την ψαγμένη σου αγορά. Hold your horses..

Δημοσ.

ok το βουλώνουμε εμείς οι δήθεν μπροστά στην εξοχότητά σου Παμμέγιστε Φωτεινέ Παντογνώστη. Φαντάζομαι είσαι από αυτούς που αγοράζουνε να no-name keyboards turbox 40Ε που στο νετ κάνουν 5 και αισθάνεσαι περήφανος για την ψαγμένη σου αγορά. Hold your horses..

Αναφερθηκε πουθενα το ονομα σου?Δινεις μονος σου απαντησεις...

Δημοσ.

Κανεις δε σου λεει να το βουλοσεις!

Απλα δεν εχουμε ακομη τις σιγουρες τιμες για το nexus,για την Ελλαδα κ γενικα στην Ευρωπη!

Για αγορες απο αμερικη,καταλαβαινεις πιστευω,τη δυσκολια και το ρισκο που εχει!

Και τελος,ειναι και το λοσμικο,που ειναι διαφορετικο απο του nexus και αυτος ειναι κ ο πρωτος λογος για την αγορα μιας συσκευης!Δεν θελουν ολοι android!

Δημοσ.

Κανεις δε σου λεει να το βουλοσεις!

Απλα δεν εχουμε ακομη τις σιγουρες τιμες για το nexus,για την Ελλαδα κ γενικα στην Ευρωπη!

Για αγορες απο αμερικη,καταλαβαινεις πιστευω,τη δυσκολια και το ρισκο που εχει!

Και τελος,ειναι και το λοσμικο,που ειναι διαφορετικο απο του nexus και αυτος ειναι κ ο πρωτος λογος για την αγορα μιας συσκευης!Δεν θελουν ολοι android!

Η τιμή στο google market ειναι 300Ε για το 8gb nexus 4. Κάποιοι αδυνατούν να καταλάβουν πως δεν σχολιάζω το αν το nexus είναι καλύτερη συσκευή ή το android καλύτερο από τα wp, αλλά τις αποκλίσεις στις τιμολογιακές επιλογές που δείχνουν τα περιθώρια κέρδους των εταιριών. Δύσκολο να το καταλάβει κανείς;Μάλλον ναι. Ως εκ τούτου, για μένα είναι αστείο να παρουσιάζεται η εν λόγω συσκευή με κόστος 300+ ευρώ ως οικονομική λύση και από κάτω να περνάει ντούκου για "διάφορους" λόγους... Δεν επανέρχομαι.

Δημοσ.

και εγώ θέλω να μεταπηδήσω από android σε windows phone, γιατί θέλω πιο πολύ να δω και αυτό το λειτουργικό, μιας και το huawei μου, που είναι σχεδόν 2 ετών όταν περνάω πολλά πράγματα ζορίζεται...η HTC δυστυχώς πάντα πουλάει ακριβά, αλλά αυτό που θεωρώ απαράδεκτο σε αυτή την τιμή είναι το τηλέφωνο να μην έχει 1 gb ram, διότι πλέον είναι πολύ σημαντικός παράγοντας και το βλέπω να τρώει ζόρια....

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σας.Πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα το διαφραγμα του φακου ειναι 2.8!Το λουμια 800 με παρομοια χαρακτηριστικα αλλα μονοπυρινο εχει 2.2 νομιζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...