lak10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 παιδια εχω το Thomson tg585V8 με firmware 8.2.7.8 και εχω reboot σε ακυρες στιγμες για καποιον λογο το εχει κανεις αλλος αυτο? και κατι αλλο στο σπιτι εχω 2 συνδεσεις adsl και τα 2 ρουτερ ειναι συνδεμενα σε switch απο το ρουτερ του ΟΤΕ εχω κλεισει τον dhcp server και τον εχω αφησει ανοικτο στο thomson της Forthnet και στο pc μου εχω καρφωτες ip και για να αλλξω συνδεση απλως αλαζω την πρεπιλεγμενη πυλη πολλες φορες αμα κλεισω τ ρουτερ του ΟΤΕ αποσυγχρονιζει το ρουτερ της forthnet ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο? πολλες φορες το ρουτερ του ΟΤΕ κολλαει και ενω δειχνει οτι συγχρονιζει κανονικα δεν μπαινει ουτε στο interface του
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 για να μην μπαινεις στο interface κατι αλλο γινεται εκτος αν τα φτυνει το ρουτερ.εφοσον εχεις κλειστο τον dhcp και ειναι στο ιδιο δικτυο θα πρεπε να το βλεπεις το ρουτερ κανονικα.απλα εννοειται διαφορετικη Ip.τωρα για το Thomson οπως σου ειπα και Prive αλλαξε firmware και βαλε το generic απο το custom της forthnet να δεις αν θα αλλαξει κατι.
lak10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) εβαλα generic αλλα τιποτα διαβασα σε αλλο forums οτι εχει μικρη μνημη και μπουκωνει αμεσως γι αυτο κανει restart Οσο για το ρουτερ του ΟΤΕ ειναι το huawei gh530 ζητησα απο το 13888 αντικατασταση καθοτι δεν εχω κλεισει χρονο ελπιζω μονο να μην μου φερουν κανενα μπρικι με 1 ethernet. το zte που δινει τωρα ο ΟΤΕ τι λεει? Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2012 από lak10
Antwni Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 καλό ειναι..4 ethernet έχει αλλ;a το 1 είναι για connex tv και έχει και 1 usb
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 εβαλα generic αλλα τιποτα διαβασα σε αλλο forums οτι εχει μικρη μνημη και μπουκωνει αμεσως γι αυτο κανει restart Οσο για το ρουτερ του ΟΤΕ ειναι το huawei gh530 ζητησα απο το 13888 αντικατασταση καθοτι δεν εχω κλεισει χρονο ελπιζω μονο να μην μου φερουν κανενα μπρικι με 1 ethernet. το zte που δινει τωρα ο ΟΤΕ τι λεει? ναι δεν ειναι οτι το firmware θα κανει θαυματα απλα πολλες φορες βελτιωνει το αποτελεσμα.ειδικα κανει πιο ευκολα restart οταν εισαι με wireless.και το huawei και το zte μην περιμενεις κατι τρελλο.απλα ρουτερακια του κιλου καλό ειναι..4 ethernet έχει αλλ;a το 1 είναι για connex tv και έχει και 1 usb αν περασει αλλο firmware που δεν ξερω αν θα βρει τοτε θα μπορουσε να κανει και το 4 ethernet να παιξει κανονικα.
Antwni Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 δεν νομίζω οτι βρήσκεις εύκολα firmware για το zte
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 ειχα ψαξει και για κινητο και δεν ειχα βρει τιποτα.πρεπει και αυτη η εταιρεια να ειναι σαν αλλες πολλες που τιποτα δεν βγαινει στην φορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα