Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα από τα υβριδικά laptop/tablet που μας έχει ξεφύγει, είναι το ASUS Vivo Tab το οποίο μπορέσαμε να δούμε από κοντά στη BUILD 2012 και τρέχει την πλήρη έκδοση των Windows 8 κάτι που σημαίνει ότι υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές των Windows 7 και φυσικά των νέων μοντέρνων των Windows 8.Η ASUS είναι η εταιρεία που εντυπωσίασε το τεχνολογικό κοινό με το Transformer την υβριδική λύση του tablet το οποίο μεταμορφώνεται σε laptop με ειδικό πληκτρολόγιο περιφερειακό και όπως έχουμε δει αρκετοί κατασκευαστές παρουσιάζουν παρόμοιες προτάσεις.

Το Vivo Tab στηρίζεται στο διπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z2760 στο 1.8GHz με 2gb μνήμη και 32gb αποθηκευτικό χώρο. Η οθόνη των 11.6' ιντσών είναι εντυπωσιακή αφού στηρίζεται στην τεχνολογία Super IPS+ και έχει ανάλυση 1366x768. Εσωτερικά ακόμα μπορούμε να βρούμε δέκτη GPS, Bluetooth 4.0 καθώς και υποστήριξη NFC. Η αυτονομία της συσκευής αναμένεται να κυμαίνεται στις 10 ώρες ενώ μόλις το συνδέσουμε στο ειδικό πληκτρολόγιο το οποίο περιλαμβάνει και δική του μπαταρία, η αυτονομία ανεβαίνει στις 19 ώρες.

p1100381n.jpg

p1100380.jpg

Η ASUS θα περιλαμβάνει και Digitizer Stylus για να γράφετε εύκολες σημειώσεις στην οθόνη του Vivo Tab με το γραφικό σας χαρακτήρα μέσα από ειδικές εφαρμογές ενώ αναμένεται στις αγορές μέχρι το τέλος του έτους με τις πρώτες φήμες να αναφέρουν ότι η τιμή του θα είναι άκρως ανταγωνιστική.

Δημοσ.

οσο και να μαι φαν του android, αυτη ειναι η πρωτη πραγματικα σοβαρη προταση που βλεπω. Και ultrabook και tablet. και όλα αυτα σε X86 και οχι arm τεχνολογια. Αυτο σημαινει οτι παιζεις με όλες τις εφαρμογες windows των τελευταιων 20 χρόνων και έχεις και tablet που είναι PC και οχι smartphone με μεγαλη οθονη. Αν βγει και η εκδοση android για X86 που ψηνει η Intel τότε κανεις και ενα dual boot windows 8 και android σε πλατφορμα PC.

Περιμενω 3-4 χρονια να βγει αυτο

• Like 3
Δημοσ.

Το αν αξίζει θα εξαρτηθεί από την τιμή του ... γύρο στα 350-400 ευρώ θα είναι πολύ καλά !!!

Δημοσ.

οσο και να μαι φαν του android, αυτη ειναι η πρωτη πραγματικα σοβαρη προταση που βλεπω. Και ultrabook και tablet. και όλα αυτα σε X86 και οχι arm τεχνολογια. Αυτο σημαινει οτι παιζεις με όλες τις εφαρμογες windows των τελευταιων 20 χρόνων και έχεις και tablet που είναι PC και οχι smartphone με μεγαλη οθονη. Αν βγει και η εκδοση android για X86 που ψηνει η Intel τότε κανεις και ενα dual boot windows 8 και android σε πλατφορμα PC.

Περιμενω 3-4 χρονια να βγει αυτο

υπάρχουν dual boot ταμπλέτες με android και windows εδώ και 2 χρόνια..

δες πχ. τα vpad της viewsonic...

=================================================

το asus vivo πάντως, σαν συσκευή δείχνει το δρόμο..

μένει μόνο να δούμε απόδοση σε βασική χρήση του ως υπολογιστή.

πάντως office δε νομίζω να χωράει με τόσο λίγο storage..

Δημοσ.

800 ευρω λεει το ρεπορταζ ρε παιδια,τι 300-400 λετε???

Ναι όντως ,απλά στο τέλος λέει "πρώτες φήμες αναφέρουν ότι η τιμή του θα είναι άκρως ανταγωνιστική " δεν νομίζω ότι τα 800 ευρώ είναι ανταγωνιστική τιμή, όταν στα 600 δολάρια παίρνεις Surface.

Δημοσ.

Ναι όντως ,απλά στο τέλος λέει "πρώτες φήμες αναφέρουν ότι η τιμή του θα είναι άκρως ανταγωνιστική " δεν νομίζω ότι τα 800 ευρώ είναι ανταγωνιστική τιμή, όταν στα 600 δολάρια παίρνεις Surface.

Το Surface που παιρνεις με 600 δολαρια ειναι η εκδοση RT δηλαδη μονο tablet που δεν παιζει τις υφισταμενες εφαρμογες windows.. Η x86 εκδοση του που ειναι και full υπολογιστης θα εχει πανω απο 1000 ...

• Like 1
Δημοσ.

Περιμενουμε και τα πληρης χαρακτηριστικα του Asus transformer book,γιατι φαινεται οτι αυτο θα ειναι το αφεντικο στα windows 8 tablets/ultrabooks!

Δημοσ.
όμορφο αλλά ο ανταγωνισμός έχει προχωρήσει πολύ μπροστά πλέον...

Ποιος ειναι αυτος ο ανταγωνισμος,που εχει προχωρισει πολυ μπροστα?:lol:

• Like 1
Δημοσ.

Asus και παλι Asus, οι ανθρωποι ειναι ετη μπροστα...

Δημοσ.

Λίγο ψόφιο το βλέπω σε specs. Όσο κι αν δεν μου αρέσει, νομίζω ότι το Ativ της Samsung είναι ως τώρα η καλύτερη επιλογή. Ας δούμε όμως και τελικές τιμές και το συζητάμε.

Δημοσ.

Λίγο ψόφιο το βλέπω σε specs. Όσο κι αν δεν μου αρέσει, νομίζω ότι το Ativ της Samsung είναι ως τώρα η καλύτερη επιλογή. Ας δούμε όμως και τελικές τιμές και το συζητάμε.

Ειναι και το asus transformer book,με i5/i7,64/128gb,4gb ram και στο keyboard dock κρυβoνται:μια εξτρα μπαταρια,500gb hdd,DVD drive και το πιο εντυπωσιακο και μια NVIDIA GPU(που ελπιζω να μην ειναι φημη)!!!!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...