kordas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας είχα ένα forum σε phpbb3 και αποφάσισα να το γυρίσω σε IP.Board. Πήρα την βάση backup από το παλιό (phpbb3) και έστησα από την αρχή (άδειο) το IP.Board. Έψαχνα πώς θα μετατρέψω την βάση από phpbb3 σε IP.Board και βρήκα το (IP.Board 3.3 Converters 1.1.6). Το εγκατέστησα κανονικά πάνω στο IP.Board και ξεκίνησα να κάνω την μετατροπή....όλα μια χαρά μέχρι στιγμής και τα θέματα και τα Forums που είχα στο παλιό μου τα εμφανίζει. Το θέμα είναι με τα μέλη, όταν έκανα πρώτη φορά το convert για τα μέλη μου τους εμφάνισε κανονικά όλους (μέχρι και τα topics ποιος είχε κάνει ποια) αλλά χρειάστηκα να ξανακάνω το convert των μελών (βλ. εικόνα convert_admin.jpg) και από τότε μου εμφανίζει τα topics, σαν να τα έχουν δημιουργήσει επισκέπτες. (βλ. εικόνα forum.jpg). τι μπορώ να κάνω ώστε να μου εμφανιστούν σώστα πάλι; τώρα πάλι βλέπω τα μέλη στην καρτέλα (δείχνει ότι είναι περασμένα κανονικά μέσα) (βλ. εικόνα members.jpg) και οι λογαριασμοί τους είναι ενεργοί κανονικά, μπορούν και κάνουν login στο forum. Κάποια βοήθεια; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα