Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις γιορτές των Χριστουγέννων πρόκειται να δούμε Windows Phone 8 συσκευές από 3 συνολικά κατασκευαστές. Ύστερα από τις προτάσεις των Nokia και HTC που είδαμε από κοντά, σειρά έχει ο τρίτος της παρέας αλλά καθόλου καταιδρωμένος, το Samsung ATIV S το οποίο εντυπωσιάζει.

Το ATIV S της Samsung διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη μέχρι στιγμής από όλα τα Windows Phone 8 που έχουμε δει η οποία φτάνει τις 4.8 ίντσες και είναι τεχνολογίας Super AMOLED με HD ανάλυση. Περιτό να πούμε για την ποιότητα της η οποία είναι σε κορυφαία επίπεδα όπως και τα υπόλοιποα τεχνικά χαρακτηριστικά στα οποία ξεχωρίζει ο διπύρηνος επεξεργαστής Krait στο 1.5 GHz, 1 gb μνήμη, 16gb αποθηκευτικός χώρος καθώς και Bluetooth, NFC και δέκτης GPS.

Το ATIV S είναι το μοναδικό κορυφαίο smartphone για WP8 το οποίο διαθέτει θύρα για microSD κάρτα, δίνοντας τη δυνατότητα να αυξήσουμε πολύ εύκολα τη χωρητικότητά του. Η κάμερα στο πίσω μέρος είναι των 8mp έτοιμη για εγγραφή 1080p video και είναι όπως μας ενημέρωσαν η ίδια που "φοράει και το Galaxy S III της Samsung. Η δεύτερη κάμερα στο μπροστινό μέρος είναι 2mp και προορίζεται φυσικά για βιντεοκλήσεις.

p1100392z.jpg

p1100389pp.jpg

Γενικά η συσκευή είναι αρκετά όμορφη με 135 γραμμάρια βάρος και 8.7 χιλιοστά πάχος, δίνοντας την μεταλλική αίσθηση στο μάτι αν και το υλικό κατασκευής είναι το πλαστικό. Η μπαταρία κυμαίνεται στα 2.300 mAh δίνοντας υποσχέσεις για πολύ καλή αυτονομία.

Το ATIV S θα κυκλοφορήσει όπως και τα περισσότερα Windows Phone 8 smartphones τον Νοέμβριο και αναμένεται στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του έτους.

Δημοσ.

Αχρωμο,αοσμο.αγευστο.

Απολυτα αδιαφορο κινητο.

Μάλιστα... Όντως αν δεν μυρίζει σαν την Paco Rabanne μου και δεν έχει γεύση φράουλας δεν πρόκειται να το πάρω... Είναι ότι πιο σημαντικά σε ένα κινητό αυτά... Μόνο αυτά κοιτάω πάντα πριν κάθε αγορά...

• Like 15
Δημοσ.

Προσωπικά το θεωρώ την καλύτερη all-round πρόταση στα wp8 αυτή τη στιγμή... Και θεωρώ αρκετά λογική μια πρώτη τιμή στα 599-649€ με βάση τον ανταγωνισμό που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

ΑχαχΑΧΑΧαχαΧΑΧαχΑχαα... Κλαίω με το παραπάνω σχόλιο...!

Σοβαρό, στιβαρό windows phone 8 κινητό...

Μεγάλη μπαταρία, καλό βάρος και microSD...

Θέλω να πάρω κινητό με τα wp8, αν μου το επιτρέψουν τα οικονομικά μου, είναι νομίζω το επικρατέστερο μέχρι στιγμής...!

Δημοσ.

Το περιμενω πως και πως 32 γιγα εσωτερικα και 64 γιγα καρτουλα ειναι στην κυριολεξια απο τα καλυτερα κινητα που θα βγουν και οθονη super hd amoled

Αχρωμο,αοσμο.αγευστο.

Απολυτα αδιαφορο κινητο.

Για τεκμηριωσε μας γιατι ειναι αγευστο αοσμο αχρωμο???Απο γευση εχει την ποιοτητα του windows phone αν επιασες ποτε στα χερια σου,τωρα θα εχει καλυτερη γευση

Απο οσμη μυριζει ποιοτητα σαμμυ οπως παντα οπως ανοιγεις το κουτι και ξερεις τι μυριζεις.

Απο χρωματακι επισης τα παει μια χαρα ειναι ενα σοβαρπ κομψο χρωματακι με μεταλλικο φινιρισμα που το κανει πολυ ομορφο κ επισης πολυ ελαφρυ απο μπαταριουλα επισης τα παει πολυ καλα και αν προσθεσεις και την οθονη στο χρωματακι θα εκπλαγεις στο φιναλε αλλα περιμενω την τεκμιριωση σου παντως

Δημοσ.

Ενα ομορφο (επιτελους διαφορετικο απο την σειρα Galaxy) κινητο που ομως ολα θα παιχτουν στο θεμα τιμης....

ο ανταγωνισμος (ειδικα με το νεο Nexus) ειναι προκλητικος....

Δημοσ.

Αχρωμο,αοσμο.αγευστο.

Απολυτα αδιαφορο κινητο.

Πλέον τα κινητά είναι ενα τζάμι και απο κάτω κρύβεται το hardware.Τι ακριβώς θέλεις εσυ ?

Προσωπικά το βρίσκω μια χαρά σαν design.

Προσωπικά το θεωρώ την καλύτερη all-round πρόταση στα wp8 αυτή τη στιγμή... Και θεωρώ αρκετά λογική μια πρώτη τιμή στα 599-649€ με βάση τον ανταγωνισμό που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Ε ρε ξύλο που θέλουμε σαν λαός !

Σε μια χώρα που η ανεργία αγγίζει το 30% και μισθούς που εχουν πέσει στα κατώτερα τις ξεφτίλας για κάποιους τα 600€ για ενα κινητό είναι μια χαρά !!

Τελικά τα σκληρά μέτρα που μας υποχρεώνει ο κάθε νταβατζης ΔΝΤ δεν είναι και τόσο σκληρά !!

• Like 2
Δημοσ.
Το περιμενω πως και πως 32 γιγα εσωτερικα και 64 γιγα καρτουλα ειναι στην κυριολεξια απο τα καλυτερα κινητα που θα βγουν και οθονη super hd amoled Για τεκμηριωσε μας γιατι ειναι αγευστο αοσμο αχρωμο???Απο γευση εχει την ποιοτητα του windows phone αν επιασες ποτε στα χερια σου,τωρα θα εχει καλυτερη γευση Απο οσμη μυριζει ποιοτητα σαμμυ οπως παντα οπως ανοιγεις το κουτι και ξερεις τι μυριζεις. Απο χρωματακι επισης τα παει μια χαρα ειναι ενα σοβαρπ κομψο χρωματακι με μεταλλικο φινιρισμα που το κανει πολυ ομορφο κ επισης πολυ ελαφρυ απο μπαταριουλα επισης τα παει πολυ καλα και αν προσθεσεις και την οθονη στο χρωματακι θα εκπλαγεις στο φιναλε αλλα περιμενω την τεκμιριωση σου παντως

Επειδη εχω το S3 θεωρο σαν να δοκιμαζω-γευομαι ξαναζεσταμενο φαγητο εαν παρω το ativ

Ιδιο ντιζαιν-σχεδιο-καλουπι τελος παντως και δεν συνηθιζω να αγοραζω στο καπακι ενα εντελως ιδιο κινητο με αυτο που εχω ηδη τωρα.

Προτιμω κατι διαφορετικο παντα

Και δευτερων η amoled εμενα μου αρεσουν λιγοτερο σε σχεση με lcd-ips λογω κακης συμπεριφορας σε εξωτερικους χωρους ζωντας ενα τετραμηνο με το S3

Και διαβαζωντας ενα review απο gsmarena ειδα οτι τα επιπεδα φωτεινοτητας ειναι εξισου χαμηλα οπως στο S3

και κατα τη γνωμη κακος η Samsung το εκανε ετσι απο τη στιγμη που και μεγαλυτερη μπαταρια εχει 2300 εναντι 2100 και ο krait ειναι πιο αποδοτικος λογω πιο καινουργιας αρχιτεκτονικης απο τον exynos 4

Eλπιζω να σε καλυψα καπως με βαση τα δικα μου κριτηρια κρινοντας καποιο κινητο.

Ισως αν δεν ειχα το S3 να το σκεφτομουν αλλα θα προτιμουσα καποια αλλη προταση σε WP8 πχ το Lumia 920.

Δημοσ.

Επειδη εχω το S3 θεωρο σαν να δοκιμαζω-γευομαι ξαναζεσταμενο φαγητο εαν παρω το ativ

Ιδιο ντιζαιν-σχεδιο-καλουπι τελος παντως και δεν συνηθιζω να αγοραζω στο καπακι ενα εντελως ιδιο κινητο με αυτο που εχω ηδη τωρα.

Προτιμω κατι διαφορετικο παντα

Και δευτερων η amoled εμενα μου αρεσουν λιγοτερο σε σχεση με lcd-ips λογω κακης συμπεριφορας σε εξωτερικους χωρους ζωντας ενα τετραμηνο με το S3

Και διαβαζωντας ενα review απο gsmarena ειδα οτι τα επιπεδα φωτεινοτητας ειναι εξισου χαμηλα οπως στο S3

και κατα τη γνωμη κακος η Samsung το εκανε ετσι απο τη στιγμη που και μεγαλυτερη μπαταρια εχει 2300 εναντι 2100 και ο krait ειναι πιο αποδοτικος λογω πιο καινουργιας αρχιτεκτονικης απο τον exynos 4

Eλπιζω να σε καλυψα καπως με βαση τα δικα μου κριτηρια κρινοντας καποιο κινητο.

Ισως αν δεν ειχα το S3 να το σκεφτομουν αλλα θα προτιμουσα καποια αλλη προταση σε WP8 πχ το Lumia 920.

Ναι μονο που δεν ειναι s 3 εχει αλλο λειτουργικο αντε σε αρχιτεκτονικη να ειναι σχεδον το ιδιο αλλα αν δεν το πιασεις δεν μπορεις να ξερεις επισης προσφερει πολλα πραγματα κ επισης δεν σε υποχρεωνει κανεις να το παρεις οπως ειπες ποιο πανω ισως τις νοκια να ειναι καλυτερα αλλα εμενα προσωπικα το συγκεκριμενο ειναι μονοδρομος απο τα wp8 αλλαζω τελειως πλατφορμα παλι και ελπιζω το συγκεκριμενο να αξιζει,επισης δεν μπορεις να ξερεις αν το συγκεκριμενο εχει ιδια επιπεδα φωτεινοτητας αυτο θα το δουμε οταν βγει

Δημοσ.

Οσο αφορά το Smoothness του λειτουργικού , δεν τίθεται θέμα ποια συσκευή απο τις ακριβες θα διαλέξεις. Είναι όλες το ίδιο. Δέν μπορώ να πώ πως αυτη εδώ υπερτερεί , ίσα-ίσα. Σε οθόνη χάνει απο τα 920 & 8Χ και σε κάμερα χάνει

απο το 920. Το μόνο υπέρ είναι η SD και είναι μονοδρομος για όσους κουβαλάνε πολλά media στο κινητό τους. Πάντως σχεδιαστικά είναι το πιο

αδιάφορο WP8

Δημοσ.

Αυτό φαντάζομαι εννοούσε και ο φίλος του πρώτου ποστ.

Παντελώς αδιάφορο σχεδιαστικά...Αλλά πλέον εγώ είμαι και παντελώς αδιάφορος για τη σχεδίαση:αν μου προσφέρει καλή ποιότητα/smoothness,ταχύτητα κτλ είμαι οκ.

Απλά εγώ θέλω παραμετροποίηση οπότε και με τέτοια λεφτά σόρρυ αλλά ανπαλεύαμπλ.Στη τελική μιλάμε ΠΛΕΟΝ για παλαιό hd.Τί διάλο αν είναι σαν το S3 ας το έχουν στα μαγαζιά με τη σχεδόν τωρινή τιμή:450€(έξω λέμε).

• Super Moderators
Δημοσ.

Ενα ομορφο (επιτελους διαφορετικο απο την σειρα Galaxy) κινητο που ομως ολα θα παιχτουν στο θεμα τιμης....

ο ανταγωνισμος (ειδικα με το νεο Nexus) ειναι προκλητικος....

Είσαι σίγουρος??? B)

galaxy-s21.jpg

samsung-ativ-s-leak.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ καλο φαινεται. Σε χαρακτηριστικα χτυπαει το lumia 920 στα ισα και κατι παραπανω (εκτος της καμερας). Σιγουρα ανωτερο απο τα htc οπως φαινεται.

ΥΓ. του λειπει λιγο ψιλοκομενο κρεμμυδακι και ανηθο να γινει ευοσμο και ευγευστο βεβαια! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...