anonymus73 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους Έχω το samsung nexus s και πριν από λίγο μου έβγαλε update για την καινουρια έκδοση 4.1.2 . Έκανα το update ,έκανε reboot και μπηκε κανονικά ,αλλά γενικά μου φαίνεται το τηλέφωνο πολύ πιο αργό σε σχέση με το προηγούμενο OS ,αργή ανταπόκριση και τα προγράμματα δεν ανοίγουν αμέσως κ.τ.λ Είναι πιο αργό το 4.1.2 ή μήπως δεν έγινε κάτι σωστά ? Ευχαριστώ
nfeel Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Είναι πιο γρήγορο φίλε και τα fps σταθερά 60 στο UI.Αυτό οφείλεται στο νέο feature project butter που έρχεται με την 4.1. Δεν θα έπρεπε να είναι πιο αργό. Αποστολή από το Samsung - Galaxy S III με τη χρήση Insomnia App
eftaxiaskostas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Εγώ έχω παρατηρήσει πως οι εφαρμογές που προέρχονται από παλιές εκδόσεις android και δεν έχουν λάβει για καιρό αναβαθμιση ψιλο-lagάρουν στο Jelly Bean.. Οποτε ίσως να φταιει αυτο, γιατι γενικά το συστημα πετάει με 4.1.2
koslibpro Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 εγω σκεφτομαι να την κανω την αναβαθμιση στο ταμπλετ μου αλλα κολαω στο οτι χανω το flash...τι λετε εσεις,αξιζει η αναβαθμιση?
Jimys2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μπορεις να βαλεις flash χειροκίνητα. Επισημα δεν υποστηριζεται αλλα δουλευει μια χαρα. 1
mikegad Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 To παιδί ρωτάει για το samsung nexus s με 4.1.2 οπότε καλύτερα να απαντήσουν αυτοί που έχουν το συγκεκριμένο τηλέφωνο και έχουν κάνει την αναβάθμιση. Σίγουρα είναι πιο γρήγορο γενικά ,αλλά μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το nexus s ,ας απαντήσουν αυτοί που το χουν
koslibpro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μπορεις να βαλεις flash χειροκίνητα. Επισημα δεν υποστηριζεται αλλα δουλευει μια χαρα. μπορεις να παραθεσεις καποιο λινκ με τον τροπο που γινεται αυτο?
Jimys2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Τελευταίο update 13 Ιουλίου. Σε εμενα που εχω galaxy s2 δουλεύει αψογα, οσο για τις αλλες συσκευες δεν μπορω να σου πω με σιγουρια. Ορίστε το link. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1770384 Κατεβάζεις το attached αρχείο και το κάνεις εγκατάσταση σαν ενα απλό .apk αρχείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα