totalius Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά βλέπω στο τσιγγούνη την 7850 στα 172ε κ την 7870 στα 238ε.Διαθέτω 200ε για το σύστημα της υπογραφής μου(1680χ1050).Αξίζει η 7870 να περιμένω κανα μήνα ή να παρω τώρα την 7850 να ευχαριστηθώ το skyrim που θέλω να ξεκινήσω;
XMorsX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Αν σκεφτεσαι αλλαγη monitor στο συντομο μελλον με ενα full HD αξιζει να περιμενεις. Αλλιως για την αναλυση σου και η 7850 είναι υπεραρκετη. Απο την αλλη και η δικια σου καρτα μπορει να αντεπεξέλθει στο skyrim με καποιες παραχωρήσεις. 1
totalius Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Για αλλαγή monitor δε το βλέπω σύντομα γιατί το επόμενο θα είναι ips 24+ όταν βρεθούν τα λεφτά κ μόνο αν τα οικονομικά μου θα επιτρέπουν αγορές gpu άνω των 300ε.Τώρα που παίζω στα 200ε μια χαρά νομίζω είναι η 22αρα. Μάλον θα πάω για την 7850.
veider Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μείνε όπως είσαι. Δεν θα δεις καμια διαφορα στην αναλυση που παιζεις (1680χ1050 που ειναι μια χαρα) ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΕΤΆΞΕΙΣ. Και να εξηξηγω αυτο που λέω. Μεχρι πριν εναμιση μήνα είχα την ιδια καρτα (asus 5770 και μονιτορ samsung 22 ιντσων lcd με αναλυση σαν την δικη σου ). Έπαιζα όλα τα παιχνίδια μια χαρα νεράκι (Battlefield 3, Skyrim call of duty, μεχρι και το πολυ απαιτητικο METRO2033 ετρεχαν μαι χαρα) Με πιανει η λαλακια να αναβαθμιστώ.Πέρνω την 7870 GH edition kai το μονιτορ της DELL to γνωστο σε όλους U2312HM. Ανεβηκα δηλαδη σε αναλυση απο 1680χ1050 σε 1080. Στα παιχνίδια δεν είδα μπορω να πω καμία διαφορα ιδιαιτερη. Και μη μου πει κανεις πως στο ταδε benchmark πιανω μεγαλυτερα score γιατι θα απαντησω πως χεστηκε η φοράδα στο αλώνι. Κρίνω πάντα με τα μάτια μου και βάση αυτων που βλέπω .Και πιστευω πως έχω εμπειρια γιατι ασχολουμε πολύ με home theater kai projectores που αλλάζω κάθε τρια χρονια περίπου. Το μόνιτορ τώρα. Ναι το DELL εχει πολύκαλη ποιοτητα κατασκευής. Ναι έχει IPS panel που οταν ξαπλωνω στον καναπέ μπορώ να βγω άψογα,χωρίς τα γνωστα προβλήματα με τις γωνιες θέασης των lcd. Κατά τα άλλα ναι είναι καλύτερο απο το Samsung τριετίας που είχα , αλλά για εμένα δίπλα δίπλα το ένα στο άλλο και καλιμπραρισμένα και τα δυο (με DVD essensial) ,oi διαφορές είναι το πολυ 15 % υπερ του DELL. Oxi αυτα που άκουγα πως είναι η μέρα με την νύχτα. Αν κάποιός δεν έχει μονιτορ ή έχει κανένα πολύ παλιο (πχ με αναλυση 1024), ναι να το πάρει. Αν έχει κάποιο σαν αυτο που είχα τότε δεν αξίζει κατ εμε τα 190 ευρω για καινουργίο. Ολα τα παραπάνω είναι καθαρά από προσωπική εμπειρία και σίγουρα πολλοί θα διαφωνίσουν κάτι που είναι σεβαστό. Απλά εγώ νιώθω ότι πέταξα 243 ευρω για την 7870 και 190 ευρώ για το Dell gia να πάρω συνολικά 1 ιντσα παραπανω στην οθόνη και συνολικά 15% το πολύ αναβαθμιση γενικά
k_dinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Πάρε την λίγο αργότερα για να εκμεταλευτείς σίγουρα την προσφορά: http://www.insomnia.gr/topic/463126-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%ac%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%87%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%ba%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-amd-never-settle-bundle/
totalius Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 H αλήθεια είναι veider οτι πολλές φορές μας τρώει η τσέπη μας κ πετάμε λεφτα αχρείαστα αλλά η αλήθεια είναι επισης οτι η 5770 εχει αρχίσει να ζορίζεται σε κάποια games. Κ αν ισχύει η προσφορα στο λινκ του dinos ειναι ευκειρία μεγάλη η αγορά λίγο αργότερα.
καμένος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 δεν παιζει να την εχει κανα ελληνικο καταστημα..;(...οσο για απο 168χ1650 σε 1080 δεν λει..σε κανα 1400π η πιο μεγαλο στο μελλον ναι τωρα τζαμπα λευτα..και οι 2 καλες ειναι..εγω θα του ελεγα να παει σε 7870 ετσι για να εχει καλυτερο μελλον αλλα σιγουρα η 7850 ειναι παρα πολυ καλη και θα τον βολεψει..αν μπορει ας παει σε 7870..αν οχι και παλι οκ θα ειναι!
evkar Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 ωραία συζήτηση ανοίξατε για το θέμα "πότε πρέπει κανείς να κάνει πραγματικά αναβάθμιση " και όχι πότε την επιβάλλει το marketing . Συμφωνώ απόλυτα με τον veider και τα όσα λέει , να προσθέσω , από προσωπική άποψη , ότι πραγματικά ουσιαστικές διαφορές βλέπεις μόνο αν αναβαθμίσεις από hardware τουλάχιστον δυο γενεών και πάνω . Ποτέ μην περιμένετε να δείτε σημαντικές διαφορές αν πάτε από μία π.χ. 580 σε μία 670 . Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα parts . Έτσι για να δεις διαφορά , πρέπει να πας από έναν q6600 cpu σε έναν 3500 ivy brigde , αφού τετοια αναβάθμιση "συμπαρασύρει" και τα υπόλοιπα parts μητρική κλπ . Συμπέρασμα , μην πέφτετε στην παγίδα του marketing . 1
veider Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 ωραία συζήτηση ανοίξατε για το θέμα "πότε πρέπει κανείς να κάνει πραγματικά αναβάθμιση " και όχι πότε την επιβάλλει το marketing . Συμφωνώ απόλυτα με τον veider και τα όσα λέει , να προσθέσω , από προσωπική άποψη , ότι πραγματικά ουσιαστικές διαφορές βλέπεις μόνο αν αναβαθμίσεις από hardware τουλάχιστον δυο γενεών και πάνω . Ποτέ μην περιμένετε να δείτε σημαντικές διαφορές αν πάτε από μία π.χ. 580 σε μία 670 . Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα parts . Έτσι για να δεις διαφορά , πρέπει να πας από έναν q6600 cpu σε έναν 3500 ivy brigde , αφού τετοια αναβάθμιση "συμπαρασύρει" και τα υπόλοιπα parts μητρική κλπ . Συμπέρασμα , μην πέφτετε στην παγίδα του marketing . Ακριβώς όπως τα λες!!! Ετσι την <πάτησα> kai εγώ. Δεν λέω πως δεν είδα διαφορές απλά μικρές σε σχέση με τα 440 ευρώ συνολικά για κάρτα και οθόνη
SokinLyg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Και εγώ 5770 έχω και 1080p monitor και μια χαρά το ευχαριστιέμαι το skyrim. Οπότε σου προτείνω αν βολεύεσαι προς το παρόν με την κάρτα που έχεις να περιμένεις 1-1μισι χρόνο που θα αρχίσουν να βγαίνουν οι νέες κονσόλες και θα ανέβουν αρκετά οι απαιτήσεις των παιχνιδιών και τότε παίρνεις κάρτα, αν δεν βολεύεσαι δεν έχει νόημα να περιμένεις κάτι λίγο καλύτερο οπότε πάρε τώρα την 7850.
totalius Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Θα περιμένω κανα μηνα για την 7850. Για το θέμα του αν αξίζει να δινουμε πεταμενα λεφτα σε αναβαθμισεις μη ξεχνατε οτι οι περισσότεροι εδω μεσα ειμαστε γκατζετάκηδες, οπότε στανταρ πεταμε λεφτά σε τεχνολογικά προιόντα που ίσως να μη τα χρειαζόμαστε.Το θέμα ειναι για πόσο ακόμα θα μπορούμε να το κάνουμε.
UpToDate_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Εγω εδω , στο skyrim με κανα 50αρι mods(τα περισσοτερα για graphics κλπ) de νοιωθω μια σε full hd. 1
Millennium Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Στα ποσα τον εχεις τον ξεκλειδωτο αληθεια??
UpToDate_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Απλα τον ξεκλειδωσα , και με το UCC της ASRock (που ξεκλειδωνει τον cpu-clockarei κλπ) τον παει απο μονο του 3.5 οταν χρειαζεται. Δεν τρωω κολλημα πουθενα οποτε δεν τον κλοκαρω στα ορια του για την ωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα