artshadows Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δεν διάβασες σωστά το μήνυμα, γι αυτό κατάλαβες κάτι άλλο. χαχχααχαχααχχαχχχαχαχαχχχχ
Amix Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 τα προϊόντα ή η υποστήριξη αφού σου χάλασε κάτι? Συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση αλλα ναι και στα προϊοντα αλλα και στην υποστηριξη δεν ειχα προβλημα.. Ειχα αγορασει μια Sony τηλεοραση η οποια ειχε χαλασει στο πρωτο μηνα (ειχε ηχο αλλα δεν εδειχνε εικονα) την πηγα στο καταστημα και μου την επισκευασαν σε μια μερα..ναι μου την επισκευασαν δεν μου την αλλαξαν με αλλη..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 δεν το λες και στατιστικό δείγμα όμως, για να μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα...
GeorgeSmirlis Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Λοιπον, θελω και εγω να εκφρασω τα παραπονα μου για το e-shop.gr! Δυο παραγγελειες εχω κανει ολες και ολες και οι δυο ηταν καταστροφικες! Την πρωτη παρειγγειλα ενα μοντεμ tp link καθως το ειχαν σε καλη τιμη και ηταν αμεσα διαθεσιμο. Ειχα βαλει επιλογη, να ερθει στην πορτα μου και να πληρωσω με αντικαταβολη (Θερμη ο τοπος μου). Μετα απο 3 μερες τους περνω τηλεφωνω και τους λεω τι γινετε με την παραγγελεια μου, και η απαντηση τους, ειναι, λογω αυξημενου αριθμου παραγγελειων, πρεπει να ερθετε να το παρετε απο το υποκαταστημα σταυρουπολης(ουτε καν στης χαριλαου). Παω, μετα απο δρομο, και πληρωνω: τα προιοντα, την αντικαταβολη και τα μεταφορικα! Ελεος! Την δευτερη παραγγελεια την εκανα με ενα φλασακι. Ειχα βαλει επιλογη, παλι αντικαταβολη και στο σπιτι μου. Το προιον ηταν αμεσα διαθεσιμο, και το ειχαν και στο καταστημα χαριλαου που ειναι πεντε λεπτα απο το σπιτι μου! Βλεπω στην εξελιξη παραγγελειας: το προιον σας βρισκεται στο καταστημα σταυρουπολης! Ενω επρεπε να μου το φερουν, το πολυ μεσα σε 2 μερες, καναν 4 και ως δικαιολογια, μου ειπαν οτι εχουν αυξημενο αριθμο παραγγελιων. Ελεος! Θα το σκεφτω πολυ αν ειναι να ξαναπαρω κατι απο εκει!
άδικος Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 ...Παω, μετα απο δρομο, και πληρωνω: τα προιοντα, την αντικαταβολη και τα μεταφορικα! Ελεος!... Γιατί το'κανες αυτό; 3
GeorgeSmirlis Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Λαθος, πληρωσα τα προιοντα και κατι ακομα που δεν θυμαμαι. Μου ειπαν δεν γινεται αλιως.
άδικος Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Καλά δεν ήσουν υποχρεωμένος να τα πάρεις. Ειδικά όταν σου βάζουν επιπλέον κερατιάτικα απλά σηκώνεσαι και φεύγεις.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Ναι, ομως, το χρειαζομουνα το μοντεμ επειδη καηκε το παλιο. Οποτε, τι να κανεις, στην αναγκη!
benign Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Kαι για ενα μοντεμάκι, έπρεπε να κάνεις παραγγελία στο e-shop, να τρέχεις χάνοντας χρόνο μεγάλη απόσταση, και τι δλη sorry έκαψα τον εγκέφαλό μου, πλήρωσες μεταφορικά για παραλαβή απο το κατάστημα, ΛΟΙΠΟΝ αυτό δεν γίνεται, εαν το κάνανε και το πλήρωσε και όλας έπεσες σε άσχετο υπάλληλο και επίσης ΦΤΑΙΣ να πληρώσεις κάτι 100% παράνομο, αν είναι έτσι να τους πληρώνεις και τα τέλη εκτελωνισμού των εμπορευμάτων τους απο την Κινα, τα τέλη κυκοφορίας των φορτηγών τον ΕΝΦΙΑ και το ΦΠΑ, ορισμένα πράγματα ΑΠΛΑ δεν γίνονται ΟΣΟ απατεώνας η άσχετος είναι ένας έμπορος, ΜΗΠΩΣ κάτι δεν λές καλά Υ..Γ Δεχομαι να παραγγέλνεις απο αλυσίδες μια καρταγρφικών που δεν βρίσκεις εύκολα, ενα High end cpu, μια μητρική ενα λαπτοπ, ΑΛΛΑ όταν καταφεύγουμε ακόμα και για ένα γαμομόντεμ, ή φλασάκι στις αλυσίδες και δεν ξέρουμε ΟΥΤ που πέφτει ένα σωστό κομοιυτερομάγαζο στην γειτονιά μας, ΟΔΗΓΟΥΜΕ σε κλείσιμο και σωστούς επαγγελματίες, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΜΑΓΑΖΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΧΩ αλλά και επειδή έχω κάνει απειρες συζητήσεις με γονείς πιτσιρικάδες που μέχρι και για μιά καρφιτσα θα ηγαιναν στην ΄ποποια αλυσίδα και δεν γνωρίζουν κάν τι μαγαζί υπάρχει στην γειτονια τους ΤΑ ΑΚΟΥΩ όλα αυτά με συμπάθεια ΑΛΛΑ όταν κλαίγονται δεν έχει το παιδί δουλειά ή με απολύσανε ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΑ ΑΡΧ.........., όπως στηρίξατε εσείς τους γύρω σας έτσι τώρα θα τα λουστείτε, και για δουλειά τα παιδιά σας ασ πιάσουν δουλειά 4αωροι στην αλυσίδα με 200€ το μήνα και μπινελίκι ΧΩΡΙΣ καμία δυνατότητα αξιοπρεπούς διαβίωσης Ξερω πολυ κοσμο που ψωνιζε σε μεγαλα καταστηματα ακριβως γιατι δεν υπηρχε καλη εξυπηρετηση σε κομπιουτερομαγαζο της περιοχης τους.Οπου υπαρχει ειναι φιλοι και πιστοι πελατες οι περισσοτεροι. 2
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Kαι για ενα μοντεμάκι, έπρεπε να κάνεις παραγγελία στο e-shop, να τρέχεις χάνοντας χρόνο μεγάλη απόσταση, και τι δλη sorry έκαψα τον εγκέφαλό μου, πλήρωσες μεταφορικά για παραλαβή απο το κατάστημα, ΛΟΙΠΟΝ αυτό δεν γίνεται, εαν το κάνανε και το πλήρωσε και όλας έπεσες σε άσχετο υπάλληλο και επίσης ΦΤΑΙΣ να πληρώσεις κάτι 100% παράνομο, αν είναι έτσι να τους πληρώνεις και τα τέλη εκτελωνισμού των εμπορευμάτων τους απο την Κινα, τα τέλη κυκοφορίας των φορτηγών τον ΕΝΦΙΑ και το ΦΠΑ, ορισμένα πράγματα ΑΠΛΑ δεν γίνονται ΟΣΟ απατεώνας η άσχετος είναι ένας έμπορος, ΜΗΠΩΣ κάτι δεν λές καλά Υ..Γ Δεχομαι να παραγγέλνεις απο αλυσίδες μια καρταγρφικών που δεν βρίσκεις εύκολα, ενα High end cpu, μια μητρική ενα λαπτοπ, ΑΛΛΑ όταν καταφεύγουμε ακόμα και για ένα γαμομόντεμ, ή φλασάκι στις αλυσίδες και δεν ξέρουμε ΟΥΤ που πέφτει ένα σωστό κομοιυτερομάγαζο στην γειτονιά μας, ΟΔΗΓΟΥΜΕ σε κλείσιμο και σωστούς επαγγελματίες, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΜΑΓΑΖΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΧΩ αλλά και επειδή έχω κάνει απειρες συζητήσεις με γονείς πιτσιρικάδες που μέχρι και για μιά καρφιτσα θα ηγαιναν στην ΄ποποια αλυσίδα και δεν γνωρίζουν κάν τι μαγαζί υπάρχει στην γειτονια τους ΤΑ ΑΚΟΥΩ όλα αυτά με συμπάθεια ΑΛΛΑ όταν κλαίγονται δεν έχει το παιδί δουλειά ή με απολύσανε ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΑ ΑΡΧ.........., όπως στηρίξατε εσείς τους γύρω σας έτσι τώρα θα τα λουστείτε, και για δουλειά τα παιδιά σας ασ πιάσουν δουλειά 4αωροι στην αλυσίδα με 200€ το μήνα και μπινελίκι ΧΩΡΙΣ καμία δυνατότητα αξιοπρεπούς διαβίωσης Ξερω επισης αρκετα μικρομαγαζα της γειτονιας,ειδικα με ειδη υπολογιστων πολλες φορες πουλανε παλια μοντελα πχ καρτων γραφικων πανακριβα,ειδικα σε νησια.Κοινως δεν ειναι ολα μελι γαλα και για τα γυρω μαγαζια. Βεβαια να μου πεις ενω σχεδον ολοι ειναι με ενα Smartphone/laptop/tablet/pc στο σπιτι,ελαχιστοι γνωριζουν/ασχολουνται με Skroutz και Bestprice. Γιαυτο και το Πλαισιο και το Public εχουν τον κοσμο που εχουν. 2
zx1234r Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Kαι για ενα μοντεμάκι, έπρεπε να κάνεις παραγγελία στο e-shop, να τρέχεις χάνοντας χρόνο μεγάλη απόσταση, και τι δλη sorry έκαψα τον εγκέφαλό μου, πλήρωσες μεταφορικά για παραλαβή απο το κατάστημα, ΛΟΙΠΟΝ αυτό δεν γίνεται, εαν το κάνανε και το πλήρωσε και όλας έπεσες σε άσχετο υπάλληλο και επίσης ΦΤΑΙΣ να πληρώσεις κάτι 100% παράνομο, αν είναι έτσι να τους πληρώνεις και τα τέλη εκτελωνισμού των εμπορευμάτων τους απο την Κινα, τα τέλη κυκοφορίας των φορτηγών τον ΕΝΦΙΑ και το ΦΠΑ, ορισμένα πράγματα ΑΠΛΑ δεν γίνονται ΟΣΟ απατεώνας η άσχετος είναι ένας έμπορος, ΜΗΠΩΣ κάτι δεν λές καλά Υ..Γ Δεχομαι να παραγγέλνεις απο αλυσίδες μια καρταγρφικών που δεν βρίσκεις εύκολα, ενα High end cpu, μια μητρική ενα λαπτοπ, ΑΛΛΑ όταν καταφεύγουμε ακόμα και για ένα γαμομόντεμ, ή φλασάκι στις αλυσίδες και δεν ξέρουμε ΟΥΤ που πέφτει ένα σωστό κομοιυτερομάγαζο στην γειτονιά μας, ΟΔΗΓΟΥΜΕ σε κλείσιμο και σωστούς επαγγελματίες, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΜΑΓΑΖΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΧΩ αλλά και επειδή έχω κάνει απειρες συζητήσεις με γονείς πιτσιρικάδες που μέχρι και για μιά καρφιτσα θα ηγαιναν στην ΄ποποια αλυσίδα και δεν γνωρίζουν κάν τι μαγαζί υπάρχει στην γειτονια τους ΤΑ ΑΚΟΥΩ όλα αυτά με συμπάθεια ΑΛΛΑ όταν κλαίγονται δεν έχει το παιδί δουλειά ή με απολύσανε ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΑ ΑΡΧ.........., όπως στηρίξατε εσείς τους γύρω σας έτσι τώρα θα τα λουστείτε, και για δουλειά τα παιδιά σας ασ πιάσουν δουλειά 4αωροι στην αλυσίδα με 200€ το μήνα και μπινελίκι ΧΩΡΙΣ καμία δυνατότητα αξιοπρεπούς διαβίωσης Η νοοτροπία αυτή είναι λάθος. Στον κόσμο των επιχειρήσεων αναπτύσσεται γρηγορότερα εκείνος που ξέρει marketing και management. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με ένα μαγαζάκι 3χ3 δίπλα στο μπακάλικο που έχει cd/dvd με 34 ευρώ την δεκάδα μόνο και μόνο για να στηρίξω την τοπική οικονομία και τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Τα λεφτά σήμερα στην ελλάδα βγαίνουν δύσκολα και για να με κερδίσει κάποιο μαγαζί να του τα δώσω θα πρέπει πρώτα να χτυπάει τον ανταγωνισμό με τρόπους που εμένα με τραβάνε. Για παράδειγμα το plaisio με έδιωξε γιατί δεν είχε ποικιλία, σημείο στο οποίο όμως με τράβηξε το eshop. Κάποιο άλλο μαγαζί με έκανε να το προτιμήσω γιατί έκανε δόσεις χωρίς πιστωτική ενώ κάποιο άλλο γιατί είχε επίσημο service dell/asus/creative. Το αν κάποιο μαγαζί θα επιζήσει στην σημερινή οικονομία δεν είναι θέμα συγκυριών αλλά θέμα ευελιξίας και ικανότητας. 5
SPANK Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Θα παρακαλέσω να μην χρησιμοποιείτε χαρακτηρισμούς και περίεργα επίθετα η συζήτηση μπορεί να γίνει κάλλιστα μεσα σε αυτα τα πλαίσια , για οτιδήποτε αλλο πείτε τα σε pm. Edit : Ο τίλος του θέματος ειναι Παράπονα από το e-shop , οτιδήποτε αλλο για ένφια αλυσίδες καταστημάτων , παράπονα κτλπ μπορείτε να ανοίξετε αλλο θέμα Επεξ/σία 26 Μαΐου 2015 από SPANK
Roger Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Η νοοτροπία αυτή είναι λάθος. Στον κόσμο των επιχειρήσεων αναπτύσσεται γρηγορότερα εκείνος που ξέρει marketing και management. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με ένα μαγαζάκι 3χ3 δίπλα στο μπακάλικο που έχει cd/dvd με 34 ευρώ την δεκάδα μόνο και μόνο για να στηρίξω την τοπική οικονομία και τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Τα λεφτά σήμερα στην ελλάδα βγαίνουν δύσκολα και για να με κερδίσει κάποιο μαγαζί να του τα δώσω θα πρέπει πρώτα να χτυπάει τον ανταγωνισμό με τρόπους που εμένα με τραβάνε. Για παράδειγμα το plaisio με έδιωξε γιατί δεν είχε ποικιλία, σημείο στο οποίο όμως με τράβηξε το eshop. Κάποιο άλλο μαγαζί με έκανε να το προτιμήσω γιατί έκανε δόσεις χωρίς πιστωτική ενώ κάποιο άλλο γιατί είχε επίσημο service dell/asus/creative. Το αν κάποιο μαγαζί θα επιζήσει στην σημερινή οικονομία δεν είναι θέμα συγκυριών αλλά θέμα ευελιξίας και ικανότητας. To μαγαζακι στην γωνια αγοραζει 300 cd τον μηνα με χ λεφτα απο τον χονδρεμπορο ενω το πλαισιο αγοραζει 30.000 cd τον μηνα απο τον ιδιο χονδεμπορο,πως ειναι δυνατον να παρουν και οι δυο την ιδια τιμη και να πουλησουν το ιδιο?Δεν μιλαω για αισχροκερδια για να μην παρεξηγηθω,μιλαω για λιγο ακριβοτερη τιμη. Κατι αντιστοιχο ισχυει με τους καημενους τους βιβλιοπωληδες που προσπαθουν να επιβιωσουν πουλωντας τα τετραδια τα μπλε,ενω το jumbo εχει τα τετραδια απο την Κινα σε τιμη χωμα. Μαζι με τα τετραδια αγοραζεις βρακακια για το μικρο,τα 3 ενα ευρω. 1
zx1234r Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 To μαγαζακι στην γωνια αγοραζει 300 cd τον μηνα με χ λεφτα απο τον χονδρεμπορο ενω το πλαισιο αγοραζει 30.000 cd τον μηνα απο τον ιδιο χονδεμπορο,πως ειναι δυνατον να παρουν και οι δυο την ιδια τιμη και να πουλησουν το ιδιο?Δεν μιλαω για αισχροκερδια για να μην παρεξηγηθω,μιλαω για λιγο ακριβοτερη τιμη. Κατι αντιστοιχο ισχυει με τους καημενους τους βιβλιοπωληδες που προσπαθουν να επιβιωσουν πουλωντας τα τετραδια τα μπλε,ενω το jumbo εχει τα τετραδια απο την Κινα σε τιμη χωμα. Μαζι με τα τετραδια αγοραζεις βρακακια για το μικρο,τα 3 ενα ευρω. Πάντα υπάρχει τρόπος να χτυπάς τον ανταγωνισμό. Πουλάς διαφορετικές μάρκες, κάνεις bundles, προσφέρεις εξειδικευμένο service εντός καταστήματος και προσφέρεις καφέ κατα την αναμονή κτλ κτλ. Κάποιος με ευφυϊα βρίσκει δεκάδες τρόπους. Το eshop ξεκίνησε με πάρα πολύ καλές προοπτικές και ο τρόπος που λειτουργεί (τουλάχιστον όσο δούλευα εγώ εκεί) ήταν αρκετά καλός αλλά εφάρμοσαν αυστηρούς ελέγχους σε οικονομικές πολιτικές και αυτό έχει τελικά αντίκτυπο στην εξυπηρέτηση. Θυμάμαι πως μας τελείωναν οι σακούλες και επειδή δεν είχαν να μας στείλουν δίναμε τα προϊόντα στο χέρι.....
shreder Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Καλησπερα, θελω και εγω με την σειρα μου να αναφερω ενα περιστατικο που μου συνεβη οταν αγορασα κατι απο την Vision Studio. Καταρχην να αναφερω οτι περιμενα μια εβδομαδα για να παραλαβω το προιον το οποιο παρηγγειλα τελικα απο λαθος διοτι δεν αναφερονται στην σελιδα της συγκεκριμενης εταιρειας ολες οι απαραιτητες πληροφοριες για αυτο. Μετα απο τηλεφωνικη συνομιλια που ειχα με το τμημα πωλησεων τους μου ειπαν οτι επρεπε να επισκεφτω την ιστοσελιδα του κατασκευαστη ή να τους παρω τηλεφωνο. Kαι σας ρωτω: αυτοι δεν ειναι υποχρεωμενοι να εχουν λεπτομερως ολες τις πληροφοριες στην σελιδα τους για ολα τους τα προιοντα; Τελος παντων τους λεω οτι ειναι δικη τους η ευθυνη και ζητω επιστροφη του προιοντος που αγορασα και φυσικα επιστροφη των χρηματων μου. Η απαντηση τους ηταν οτι επρεπε να χρεωθω εγω τα μεταφορικα για να τους το στειλω πισω. Τους απαντησα λοιπον οτι εχουν αυτοι οι ιδιοι την ευθυνη καθως οι πληροφοριες για το συγκεκριμενο προιον στο site τους ειναι ελλειπεις και αρα η ευθυνη για το λαθος ειναι αποκλειστικα δικη τους γιατι δεν μπορεις να απαιτεις απο τν πελατη να επικοινωνησει μαζι σου τηλεφωνικα η με τον κατασκευαστη ή να μπει ο πελατης στο site του κατασκευαστη για να μαθει περισσοτερα για το προιον που θελει να αγορασει ενω αυτοι σαν καταστημα θα επρεπε να τα αναγραφουν ολα λεπτομερως στην ιστοσελιδα τους γιαα να ξερει ο πελατης τι αγοραζει. Οι εν λογω κυριοι ισχυριστηκαν οτι ο πελατης πρεπει να ξερει τι αγοραζει και πηραν την απαντηση τους οτι για να ξερει ο πελατης τι αγοραζει πρεπει πρωτα το καταστημα να τον ενημερωνει και εφοσον αυτο δεν γινεται οπως αναφερω πιο πανω αρα λοιπον και παλι η εθυνη ειναι αποκλειστικα δικη τους. Αφου τους απεστειλα με courier το προιον πισω στο καταστημα τους με διαβεβαιωσαν οτι θα παρω πισω ολα τα λεφτα που τους εδωσα. Οχι μονο αυτο δεν εγινε αλλα αντιθετα μου εδωσαν πισω λιγοτερα λεφτα λογω της τραπεζικης παρακρατησης διοτι αυτοι δεν εχουν λογαριασμο στην ιδια τραπεζα με εμενα αλλα και παλι δεν με ενημερωσαν και δεν υπηρξε καμια συνενοηση για το πως θα γινει η συναλλαγη ετσι ωστε να μου επιστραφουν ολα μου τα χρηματα. Συνομιλω λοιπον τηλεφωνικως μαζι τους και μου λενε πως το ποσο των χρηματων που μου κατεθεσαν ειναι αυτο που μου αναλογει. Τους εξηγω λοιπον οτι μου χρωστανε ακομα καποια χρηματα και πως θα πρεπει να μου τα επιστρεψουν και η απαντηση τους φυσικα η ιδια οτι τα χρηματα εχουν εξ ολοκληρου επιστραφει. Σας λεω λοιπον οτι ενω τους εξηγησα οτι επρεπε να με ενημερωσουν οτι δεν εχουν λογαριασμο στην ιδια τραπεζα αλλα σε αλλη τραπεζα και οτι επρεπε να στειλουν υπαλληλο στην τραπεζα μου να τα καταθεσει ολα τα λεφτα για να μην υπαρξει παρακρατηση η οτι θα επρεπε για το λογο αυτο να χρεωθουν την παρακρατηση εκεινοι μου απαντησαν οτι δεν μου χρωστανε τιποτα και προκλητικα με βαλαν σε αναμονη και μου το εκλεισαν. Τους ξαναπηρα λοιπον και τους ειπα οτι αυτο που κανουν ειναι απαραδεκτο μου ειπαν πως ταχα δεν μου το κλεισαν στην μουρη αλλα πως δηθεν καποιο προβλήμα υπηρξε με την τηλεφωνικη γραμμη. Με τα πολλα αφου τους ειπα οτι δεν με εχουν ενημερωσει οπως ωφειλαν για το πως θα γινει η συναλλαγη και οτι θα επρεπε σαν σωστο καταστημα να συνεργαζονται με ολες τις τραπεζες της ελλαδας μου απαντησαν με προκλητικο υφος οτι αν παταγα σε μια συγκεκριμενη χωρα του εξωτερικου (δεν την αναφερω για ευνοητους λογους), θα μου εδιναν τα λεφτα σε οποια τραπεζα ηθελα και εγω τους απαντησα οτι παταω στην χωρα μας οπως ειναι φυσικο και οτι θα επρεπε να με ενημερωσουν. Τελικα καταφερα να παρω πισω ολα μου τα λεφτα αφου μου ειπαν οτι θα μου τα δωσουν γιατι λενε οτι δεν εχουν ορεξη να συζητησουν μαζι μου αλλο. Και μιλαμε εντωμεταξυ για το ποσο των 7 ευρω!!!!!!!!! Που παρακρατηθηκε απο την τραπεζα τους κατα την μεταφορα των χρηματων στην δικη μου. Και σας ρωτω εφοσον εχουν λογαριασμο σε μια μονο τραπεζα δεν θα επρεπε να χρεωνονται οι ιδιοι την τραπεζικη παρακρατηση ετσι ωστε να μπορει ο πελατης παρει πισω ολα τα λεφτα του; Σημειωστε επισης οτι για το συγκλονιστικο ποσο που προανεφερα πιο πανω αυτο που παρακρατηθηκε απο την τραπεζα τους ηθελαν να μου στειλουν μεσω courier ενα πιστωτικο. Εγω τους ξεκαθαρισα πως θελω απλα πισω τα λεφτα μου και οχι καποιο πιστωτικο. Τοτε μου ειπαν οτι θα μου τα δωσουν πισω μεσω τραπεζης και οτι μπορω να τους καταγγειλω οπου θελω. Θα προβω λοιπον αμεσα σε καταγγελια στην γενικη γραμματεια προστασιας εμποριου και καταναλωτη για να εχουν αυτοι οι κυριοι τις κυρωσεις που τους αρμοζουν για να μαθουν να ειναι σωστοι στην δουλεια τους αλλα και πως να πρεπει να συμπεριφερονται στον πελατη. Τους ειπα ξεκαθαρα οτι δεν προκειται να ξανα-αγορασω τιποτα απο το καταστημα τους το οποιο αναμφιβολα ειναι εντελως απαρχαιωμενο και ανενημερωτο. Σας ζητω συγγνωμη για το μεγεθος του κειμενου αλλα τα γραφω ολα αυτα για να προστατευτουν καποιο φιλοι καταναλωτες και να μην πεσει κανεις θυμα αυτων των επιτηδειων ανθρωπων που θελουν να ονομαζονται και καταστηματαρχες μεγαλου βεληνεκους. Να σημειωσω επισης οτι θα επρεπε να ντρεπονται που μου εκαναν τοσο μεγαλη φασαρια για 7 ευρω!!!!!!!!! Τα σχολια δικα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις