Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο που εκανε εσκεμενα ο τεχνικος μου θυμιζει την περιπτωση μου πριν 2 χρονια περιπου. πηγα μια οθονη στο εν λογο μαγαζι η οποια ειχε 3 καθετες γραμμες με σπασμενα πιξελ. μικρο το κακο αλλα χτυπαγε στο ματι. μου λενε δεν καλυπτετε απο εγγυηση αλλα θελουμε ενα ποσο να την φτιαξουμε. ειπα οχι ευχαριστω θελω την οθονη πισω (θα την δουλευα ως ειχε)

δε θελετε να ξερετε σε τι κατασταση την πιρα πισω. ουτε για τα σκουπιδια δεν κανει.

• Απαντ. 398
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δωρεάν μεταφορικά δεν έχει.

Μόνο με αγορές από 90 φράγκα και άνω.

αυτό που το είδες; μήπως μένεις κάπου που δεν υπάρχει "κατάστημα" και στο στέλνουν με courier; Εγώ αγόρασα ένα USB stick 3.5€ και δεν είχε μεταφορικά.

• Like 2
Δημοσ.

Στον φίλο παραπάνω με το motherboard έχω να πω ότι έχω πάθει κάτι αντίστοιχο από το Πλαίσιο το οποίο ανακάλυψα μετά από... 6 χρόνια όταν πήγα να πουλήσω το motherboard και έβγαλα τον επεξεργαστή.

• Like 1
Δημοσ.

αυτό που το είδες; μήπως μένεις κάπου που δεν υπάρχει "κατάστημα" και στο στέλνουν με courier; Εγώ αγόρασα ένα USB stick 3.5€ και δεν είχε μεταφορικά.

Στη σελίδα τους. Πάτρα μένω και παραλαμβάνω από το τοπικό, σπάνια ζητώ παράδοση.

Σε δυσπρόσιτες περιοχές η χρέωση είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Δημοσ.

Εχει καταστημα στην Link.png Site: Πατρα ...ΠΟΤΕ δεν εχω πληρωσει μεταφορικα οταν παραλαμβανω απο το καταστημα στην Πατρα για οποιαδηποτε παραγγελια...

ΥΓ Νομος ΑΧΑΙΑΣ με πρωτευουσα την ΠΑΤΡΑ...

Δημοσ.

Στη σελίδα τους. Πάτρα μένω και παραλαμβάνω από το τοπικό, σπάνια ζητώ παράδοση.

Σε δυσπρόσιτες περιοχές η χρέωση είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Εχει καταστημα στην Link.png Site: Πατρα ...ΠΟΤΕ δεν εχω πληρωσει μεταφορικα οταν παραλαμβανω απο το καταστημα στην Πατρα για οποιαδηποτε παραγγελια...

ΥΓ Νομος ΑΧΑΙΑΣ με πρωτευουσα την ΠΑΤΡΑ...

Παιδιά βρείτε τα, είμαι από άλλη πόλη.  :)

Δημοσ.

Μάλλον δε συνεννοείστε.

@frozex ποιος σου είπε πως πληρώνω μεταφορικά; Σου ανάφερα πως σπάνια ζητάω παράδοση.

Και βέβαια καλύπτει την Πάτρα αν δεις το χάρτη όμως.

Τώρα πως γίνεται σε εσένα μόνο κατ εξαίρεση να μη χρεώνουν μεταφορικά για παράδοση αντικειμένου 3.5€ δε μπορώ να το καταλάβω.

Εκτός και αν δε μας τα λες καλά...

Δημοσ.

Όταν λες παράδοση, εννοείς στο σπίτι; Εγώ όλα από το "μαγαζάκι" τα έπαιρνα. Μάλλον από ότι βλέπω δεν κατάλαβα κάτι καλά και δημιουργήθηκε κάτι γύρω από την δική μου απροσεξία, οπότε αν θέλει κάποιος admin να διαγράψει τα μηνύματα.

Δημοσ.

@frozex

Ε, ναι αδερφέ όταν μιλάμε για μεταφορικά εννοούμε για παράδοση σπίτι.

Τι μεταφορικά να σου χρεώσουν για παραλαβή απ'το κατάστημα;

Ας σβηστούν τα σχετικά απ'το #197 και πέρα να καθαρίσει λιγάκι...

• Like 1
Δημοσ.

Χτες παρελαβα την μητρικη και το πλαστικο καλυμμα του cpu socket ηταν ξεκουμπωτο! Το ειδα,με μεγεθυντικο φακο το ελαφρα στραβωμενο pin  που ανεφεραν και ειμαι σιγουρος οτι δεν το εκανα εγω.Κι αυτο γιατι πριν την δωσω για rma το πρωτο πραγμα που κοιταξα ηταν αυτο. (Και ετσι κι αλλιως ειμαι τρομερα προσεκτικος για τετοιου ειδους λαθος.) Τι να πω,δεν μου εχει ξανατυχει αλλα στο μελλον δυστυχως θα αποφυγω να ξαναγορασω απο εκει.Υπαρχει ενα καλο μαγαζι κοντα στην περιοχη μου,θα το υποστηριξω γιατι μπορει να εχει λιγο ακριβοτερες τιμες αλλα η συμπεριφορα προς τον πελατη ειναι υποδειγματικη.

• Like 2
Δημοσ.

Χτες παρελαβα την μητρικη και το πλαστικο καλυμμα του cpu socket ηταν ξεκουμπωτο! Το ειδα,με μεγεθυντικο φακο το ελαφρα στραβωμενο pin  που ανεφεραν και ειμαι σιγουρος οτι δεν το εκανα εγω.Κι αυτο γιατι πριν την δωσω για rma το πρωτο πραγμα που κοιταξα ηταν αυτο. (Και ετσι κι αλλιως ειμαι τρομερα προσεκτικος για τετοιου ειδους λαθος.) Τι να πω,δεν μου εχει ξανατυχει αλλα στο μελλον δυστυχως θα αποφυγω να ξαναγορασω απο εκει.Υπαρχει ενα καλο μαγαζι κοντα στην περιοχη μου,θα το υποστηριξω γιατι μπορει να εχει λιγο ακριβοτερες τιμες αλλα η συμπεριφορα προς τον πελατη ειναι υποδειγματικη.

Εγώ τραβάω βίντεο ότι αγοράζω ή πάω σε service κάτι. Αυτό να κάνετε και εσείς με μια εφημερίδα ημέρας δίπλα :P

Δεν παίζονται τα άτομα! Εκεί μας έχουν καταντήσει! :)

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ τραβάω βίντεο ότι αγοράζω ή πάω σε service κάτι. Αυτό να κάνετε και εσείς με μια εφημερίδα ημέρας δίπλα :P

Δεν παίζονται τα άτομα! Εκεί μας έχουν καταντήσει! :)

Πρεπει να παραλαμβανει απο εσενα ενας τεχνικος και αφου κανει μια πρωτη,βασικη διαγνωση οτι δεν υπαρχει οφθαλμοφανης ζημια,να υπογραφει οτι την παρελαβε χωρις προβλημα που ακυρωνει την εγγυηση.Ετσι αποφευγονται οι υποψιες.Αλλα αυτο δεν το εχουν στο συγκεκριμενο καταστημα.

Αλλα την επομενη φορα που θα παω κατι για rma,σε οποιοδηποτε μαγαζι και αν ειναι αυτο,θα ζητησω τεχνικο την στιγμη της πραλαβης να ακολουθησει την διαδιακασια που ανεφερα και υπογραφη πριν δωσω οτιδηποτε.

Τωρα τι λεει η Ελληνικη νομοθεσια δεν γνωριζω αλλα φανταζομαι απο την στιγμη που δεχτηκαν να παραλαβουν την μητρικη μου,πρεπει λογικα να εχουν δευσμευση.Τελος παντως απο εδω και μπρος θα ειμαι τρομερα προσεκτικος και το ιδιο συνιστω και στα υπολοιπα μελη.

• Like 2
Δημοσ.

Συμβαίνει κ στις καλύτερες των οικογενειών τελικά, χαχα πάνω που τα ψιλοβρηκαμε εμείς τα χάλασαν μαζί σου.. χαχα

Είναι πολύ εκνευριστικό και το κάνει ακόμα περισσότερο το οτι ξέρεις εκ των προτέρων οτι κανείς δεν θα λάβει υπ'οψην του την "δική σου εκδοχή".

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...