ekans Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 μιας και εχω κανει απειρες παραγγελιες απτο eshop θα ελεγα οτι τον τελευταιο καιρο ειμαι και γω δυσσαρεστημενος. οταν παραγγειλα τον υπολογιστη μου σε κομματια ενω ολα ηταν διαθεσημα και ειχα παρει τηλεφωνο να ρωτησω αν υπηρχαν απο πριν για να τον παραλαβω γρηγορα ξαφνικα ο επεξεργαστης δεν υπηρχε και μου κρατουσε ολη την παραγγελια με αποτελεσμα να ακυρωσω τον επεξεργαστη και να παρω τα οιπολοιπα κομματια και τον επεξεργαστη απτο plaisio στο οποιο ηρθαν και πιο γρηγορα και ηταν τελεια η εξυπηρετηση. ο μονος λογος που παραγγελνω απο eshop ειναι οτι γλυτωνεις τα μεταφορικα αν κανεις παραλαβη απτο καταστημα.
frozex Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μετράνε πολύ τα δωρεάν μεταφορικά αλλά από εξυπηρέτηση χέστα. Πήρα τηλέφωνο για ένα πρόβλημα που έχει το κουτί μου και πρέπει να το κατεβάσω Αθήνα λες και ο πωλητής στην Καβάλα πρώτη φορά βλέπει υπολογιστή και δεν μπορεί να το καταλάβει... Στο κουτί είναι όχι κάτι στο hardware ή στο software.
Haris San Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δεν εχω ξαναδει τοσο αποτυχημενο τιτλο θεματος...Για μια στιγμη νομιζα οτι το eshop εκανε παραπονα και ημουν σε φαση dafuq 5
ekans Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μετράνε πολύ τα δωρεάν μεταφορικά αλλά από εξυπηρέτηση χέστα. Πήρα τηλέφωνο για ένα πρόβλημα που έχει το κουτί μου και πρέπει να το κατεβάσω Αθήνα λες και ο πωλητής στην Καβάλα πρώτη φορά βλέπει υπολογιστή και δεν μπορεί να το καταλάβει... Στο κουτί είναι όχι κάτι στο hardware ή στο software. απαραδεκτοι απλα..
frozex Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δεν εχω ξαναδει τοσο αποτυχημενο τιτλο θεματος...Για μια στιγμη νομιζα οτι το eshop εκανε παραπονα και ημουν σε φαση dafuq Χαχαχαχαχαχαχαχαααχαχαχ ισχύει... 2
Amix Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Εδω και χρονια ψωνιζω απο e-shop ...Δεν μου εχουν παρουσιασει απολυτος κανενα προβλημα...ισως να ημουν τυχερος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Εδω και χρονια ψωνιζω απο e-shop ...Δεν μου εχουν παρουσιασει απολυτος κανενα προβλημα...ισως να ημουν τυχερος τα προϊόντα ή η υποστήριξη αφού σου χάλασε κάτι?
frozex Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν το γράφω εδώ για να μην ανοίξω καινούριο θέμα (δεν πρέπει να είναι και τελείως offtopic γιατί θέλω μια γενική και μια ειδική πάνω στο eshop απάντηση). Έχουμε και λέμε, εγώ ας πούμε πήρα το deathadder τώρα στη προσφορά το οποίο έχει δύο χρόνια εγγύηση και μετά από ένα χρόνο μου χαλάει και παίρνω το ίδιο δωρεάν από τη πίστωση της εγγύησης. Το καινούργιο ποντίκι θα έχει άλλα δύο χρόνια εγγύηση ή άλλον έναν; Αν αντί να πάρω το ίδιο ποντίκι και πάρω κάποιο άλλο της ίδιας ή κάποιας άλλης εταιρίας θα ισχύει ο ένας χρόνος ή όσο γράφει το άλλο ποντίκι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 η εγγύηση ανανεώνεται...
Fulgore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν το γράφω εδώ για να μην ανοίξω καινούριο θέμα (δεν πρέπει να είναι και τελείως offtopic γιατί θέλω μια γενική και μια ειδική πάνω στο eshop απάντηση). Έχουμε και λέμε, εγώ ας πούμε πήρα το deathadder τώρα στη προσφορά το οποίο έχει δύο χρόνια εγγύηση και μετά από ένα χρόνο μου χαλάει και παίρνω το ίδιο δωρεάν από τη πίστωση της εγγύησης. Το καινούργιο ποντίκι θα έχει άλλα δύο χρόνια εγγύηση ή άλλον έναν; Αν αντί να πάρω το ίδιο ποντίκι και πάρω κάποιο άλλο της ίδιας ή κάποιας άλλης εταιρίας θα ισχύει ο ένας χρόνος ή όσο γράφει το άλλο ποντίκι; Γιατι να ισχυει 1 χρονος εγγυηση αν πχ παρεις κατι αλλο???Πιστωτικο= επιστροφη χρηματων απλα αγορα μονο απο αυτο το καταστημα,και αρα αφου ειναι καινουργια η αγορα(κοινως κοβεται νεα αποδειξη)λογικο ειναι να εχεις και καινουργια αναλογη εγγυηση.
vaggos88 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 ναι ρε παλικαρι. εγγυηση στο προιον περνεις οχι στην αγορα. αρα καινουριο προιον καινουρια εγγυηση
commkarolos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά εγώ παρήγγειλα ένα ολόκληρο pc από εκεί σε κομμάτια. Ήρθε μετά από 2 εβδομάδες αλλά αυτό δεν ήταν και κάτι το σοβαρό.Το σοβαρό είναι ότι ήρθε και κατάλαβα από την αρχή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί διαπίστωσα ότι είχε 250 GB αντί για 1 TB που είχα παραγγείλλει. Τότε μου πήρα τηλέφωνο στο e-shop για να δω τι γίνεται.Αυτοί μου είπαν να το στείλω στο e-shop; στην περιοχή που ζω.Το πήγα κι εγώ, το άνοιξαν το pc και μου είπαν ότι δεν είχε απολύτως τίποτα από αυτά που είχα παραγγείλει!!!!!!! Τώρα το έχω στείλει πίσω και περιμένω να μου έρθει το σωστό...
Federer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά εγώ παρήγγειλα ένα ολόκληρο pc από εκεί σε κομμάτια. Ήρθε μετά από 2 εβδομάδες αλλά αυτό δεν ήταν και κάτι το σοβαρό.Το σοβαρό είναι ότι ήρθε και κατάλαβα από την αρχή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί διαπίστωσα ότι είχε 250 GB αντί για 1 TB που είχα παραγγείλλει. Τότε μου πήρα τηλέφωνο στο e-shop για να δω τι γίνεται.Αυτοί μου είπαν να το στείλω στο e-shop; στην περιοχή που ζω.Το πήγα κι εγώ, το άνοιξαν το pc και μου είπαν ότι δεν είχε απολύτως τίποτα από αυτά που είχα παραγγείλει!!!!!!! Τώρα το έχω στείλει πίσω και περιμένω να μου έρθει το σωστό... Απίστευτο πραγματικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις