jmirko15 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Για επιστροφή προϊόντος και εγώ είχα θέμα πριν κάποια χρόνια.. Δεν το ξαναπλησίασα από τότε.
Roger Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Άμα δούλευες και εσύ ημιασφάλιστος για 280 ευρώ,ούτε την ραμ δε θα κούμπωνες. Δεν εχει απολυτως κανενα νοημα και βαση η προταση σου. Δεν σε υποχρεωσε καποιος να πας να δουλεψεις. Αφου συμφωνησες ,και ανεχεσαι να δουλευεις για τοσα,τοτε ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να δουλευεις σωστα. 5
NeraRosa Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δεν εχει απολυτως κανενα νοημα και βαση η προταση σου. Δεν σε υποχρεωσε καποιος να πας να δουλεψεις. Αφου συμφωνησες ,και ανεχεσαι να δουλευεις για τοσα,τοτε ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να δουλευεις σωστα. Όχι όταν πρέπει να βγάλεις παραπάνω δουλειά από όσο θα έπρεπε για να αποφύγεις τα λάθη,και να έχεις και αξιοπρεπές aftersales.
άδικος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Το αν οι υπάλληλοι δουλεύουν σωστά, σε οποιοδήποτε εργασιακό καθεστώς & αν βρίσκονται, είτε καλοπληρώνονται είτε όχι, είναι καθαρά ευθύνη του εργοδότη τους. 1
Roger Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δεν υπαρχει λογικη. Δεν μπορει ενας μηχανικος αυτοκινητων επειδη δεν πληρωνεται καλα,να κοψει τα φρενα ενος αυτοκινητου καποιου φουκαρα,ή ενας κακοπληρωμενος λογιστακος να βαλει αρκετα μηδενικα σε μια τυχαια δηλωση. 4
άδικος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μια χαρά λογική υπάρχει και γίνεται, σωστό δεν είναι θες να πεις. Καλώς ή κακώς ο υπάλληλος αν περνάει απ'το χέρι του θα κάνει του κεφαλιού του αφού δεν του βάζει χέρι ο εργοδότης. Τρανό παράδειγμα - από την άλλη μεριά τραβηγμένο - οι δημόσιοι υπάλληλοι και ο τρόπος που δουλεύανε μέχρι πρόσφατα. Ενώ παραήταν καλοπληρωμένοι, όλοι ξέρουμε πως δουλεύανε με την σιγουριά πως δεν τους ελέγχουν & δεν τους κουνάνε. Αν αφηνόμασταν μονάχα στην καλή θέληση του κάθε υπαλλήλου για να γίνει σωστή δουλειά, τότε θα κλείνανε και οι υγιείς επιχειρήσεις μαζί με τις υπόλοιπες.
Roger Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Ok,whatever,οπως το βλεπει κανεις. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2015 από Roger
artshadows Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Εγω που αγοραζω μπολικα πραγματα απο το e-shop λογω επαγγελματος κι ολας, οτι εχω παει RMA, μου το εχουν αλλαξει αμεσα. Παλια δεν πατουσα στο e-shop επειδη ειχαν το χειροτερο σερβις. Τωρα τον τελευταιο χρονο, που τους εχω παει πανω απο 9-10 πραγματα, δεν ειχα κανενα προβλημα. κλασικος ....μετα απο λιγο καιρο θα ανοιξεις ποστ με το προβλημα σου στο eshop σου ερχετε!!!
Shadowjump Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 κλασικος ....μετα απο λιγο καιρο θα ανοιξεις ποστ με το προβλημα σου στο eshop σου ερχετε!!! Το οτι φοβαμαι καθε φορα που παω στο e-shop, δεν το κρυβω Παντως μεχρι τωρα ειχα καλη αντιμετωπιση. 1
zx1234r Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Έτυχε να εργαστώ πωλητής στην συγκεκριμένη εταιρία και έχω να πω το εξής. Πάντα έπαιρνα "π**ες" στους πελάτες και πάντα έτρεχα να τους εξυπηρετήσω και να υπερβώ τα όρια των αρμοδιοτήτων μου για να φύγουν απο το κατάστημα μου ικανοποιημένοι αλλά ενώ υπήρχαν 3 στους 10 πελάτες που το εκτιμούσαν ιδιαίτερα, υπήρχαν και άλλοι 7 που όχι μόνο γκρίνιαζαν παραπάνω αλλά καλούσαν αστυνομίες και απειλούσαν με μηνύσεις και πετάγανε και καρέκλες. Επειδή λοιπόν τα έζησα ΟΛΑ σε αυτή την εταιρία έχω να πω πως δεν φταίει μόνο ο υπάλληλος ή η εταιρία. Φταίει και ο άνθρωπος-πελάτης με τον οποίο συναναστρέφεσαι. Απο την άλλη βέβαια, η συγκεκριμένη εταιρία έχει χαράξει μία συγκεκριμένη γραμμή πολιτικής για να αντιμετωπίζει κάποιες περιπτώσεις την οποία όμως, όσο και αν θέλει ο υπάλληλος να την αγνοήσει, κάποια στιγμή αναγκάζεται να την ακολουθήσει γιατί απλά έτσι είναι τα πράγματα. Αν η γραμμή της εταιρίας είναι να ταλαιπωρούνται οι πελάτες, οι υπάλληλοι της απλά βρίσκουν εμπόδια όταν θέλουν πραγματικά να εξυπηρετήσουν. Και δυστυχώς τις καρέκλες που ανέφερα πιο πάνω τις τρώει ο υπάλληλος στο κεφάλι....όχι ο διευθύνων σύμβουλος ή ο υπεύθυνος του service. Γιαυτό λοιπόν όλοι κοιτάνε να κάνουν την δουλειά τους με όσο το δυνατόν λιγότερα παρατράγουδα και να πάνε σπίτι τους να ξεκουραστούν. Νομίζω πως αυτό αντικατοπτρίζει και την πλειοψηφία των τμημάτων πωλήσεων εκεί έξω. 10
artshadows Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μαλλον δεν επαιρνες καλες "π**ες" δεν εξηγείτε το 7/10
benign Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Έτυχε να εργαστώ πωλητής στην συγκεκριμένη εταιρία και έχω να πω το εξής. Πάντα έπαιρνα "π**ες" στους πελάτες και πάντα έτρεχα να τους εξυπηρετήσω και να υπερβώ τα όρια των αρμοδιοτήτων μου για να φύγουν απο το κατάστημα μου ικανοποιημένοι αλλά ενώ υπήρχαν 3 στους 10 πελάτες Να ρωτησω κατι,αν μπορεις να απαντησεις. Απο την εμπειρια σου εκει,υπαρχει περιπτωση να κανουν στο τεχνικο τμημα επιτηδες ζημια πανω στην μητρικη ωστε να αρνηθουν μετα αντικατασταση?Ειδικα οταν η εγγυηση της μητρικης πλησιαζει στο τελος? 2
pape11 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Αν ανοίξει συζήτηση και για το ΠΛΑΙΣΙΟ πάλι θα υπάρχουν σελίδες από παράπονα. Αυτές οι εταιρίες για να επιβιώσουν, επενδύουν στον ανθρώπινο παράγοντα ( φθηνά μεροκάματα ) με όλα τα συνεπακόλουθα. Το γνωρίζουν ότι θα υπάρχουν αστοχίες, αλλά μόνο έτσι επιβιώνουν και είναι και ευχαριστημένοι. Σκεφτείτε οι εργαζόμενοι τους να ήταν οι καλύτεροι απόφοιτοι πανεπιστημίων, αξιοκρατικά επιλεγμένοι με επαρκείς χρόνους προϋπηρεσίας και με μεγάλους μισθούς. Τα λειτουργικά έξοδα θα ήταν τεράστια και θα όδευαν προς χρεωκοπία. Στη δεκατία του 90 όποιος την έζησε υπήρχαν πάνω από 300 εταιρίες (χαρακτηριστική η ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ), τα τεράστια ανοίγματα και τα τεράστια λειτουργικά έξοδα (μισθοί, ενοίκια) τις αφάνισε, ελάχιστες υπάρχουν ακόμα.
artshadows Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 δηλαδη επειδη παιρνουν χαμηλους μισθους δεν πανε οι αποφοιτοι πανεπιστημιου και ετσι χαλανε τα πινσ απο τισ μητρικεσ καταλαθος; και οι προηγουμενες ειχαν αψογο σερβισ τεχνογνωσια κτλπ...... και ολους τους : (καλύτεροι απόφοιτοι πανεπιστημίων, αξιοκρατικά επιλεγμένοι με επαρκείς χρόνους προϋπηρεσίας ) αλλα λογο της μισθοδοσιας τους κλείσανε 300 εταιριεσ;!!!!!!!!!!
zx1234r Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Να ρωτησω κατι,αν μπορεις να απαντησεις. Απο την εμπειρια σου εκει,υπαρχει περιπτωση να κανουν στο τεχνικο τμημα επιτηδες ζημια πανω στην μητρικη ωστε να αρνηθουν μετα αντικατασταση?Ειδικα οταν η εγγυηση της μητρικης πλησιαζει στο τελος? Το αν το κάνουν επίτηδες δεν μπορώ να το ξέρω αλλά εδώ και καιρό είχαν τοποθετηθεί κάμερες στους πάγκους των τεχνικών για να επαληθεύονται τέτοιου είδους περιστατικά. Δεν ξέρω όμως τι συμβαίνει στα rma μόλις μπουν στο service. Επίσης, ο κάθε υπάλληλος καταστήματος που παραλαμβάνει κάποιο προιόν για rma ήταν και υπεύθυνος για την σωστή συσκευασία και αποστολή του δέματος στα κεντρικά. Αν παίρναμε δηλαδή δίσκο για rma, τον τυλίγαμε 5 φορές με φυσαλίδες και τον στέλναμε. Σε περίπτωση λάπτοπ φροντίζαμε να το βάλουμε σε μεγάλη κούτα επίσης με πολλές φυσαλίδες. Δεν σου κρύβω όμως πως υπήρξαν περιπτώσεις συναδέλφων που έτυχε να στείλουν δίσκο χύμα και φυσικά ο δίσκος έφτασε μισός (σκέψου πως το κάθε κατάστημα στέλνει κάθε φορά γύρω στα 15-20 δέματα πίσω στα κεντρικά και το κάθε φορτηγό εξυπηρετεί 4-5 καταστήματα). Τεμπελιά μπορείς να το πεις? Αφηρημάδα? Να το άφησε ο βραδυνός στον πρωινό να το στείλει και να έγινε πατάτα στο ενδιάμεσο? Πολλά παίζουν σε κάθε περίπτωση και η αλήθεια είναι πως κάθε νέος υπάλληλος χρειάζεται αρκετό χρόνο για να μάθει να αντέχει την πίεση και εκεί γίνονται τελικά τα περισσότερα λάθη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις