ektor7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μεγάλε φιγούρα δεν κάνω όταν αγοράζω ένα προϊόν που μου αρέσει' date=' ότι ο κάθε καγκουρας έχει ένα iPhone και twittάρει ειναι άλλο θέμα. Δεν πιστεύω πως ειναι πρωτοποριακό το να στριφογυρίζει η οθόνη σαν παιδική χαρά, και μην κριτικαρεις λες και είσαι ο έξυπνος εδώ γιατί μου τη δίνουν κάτι τέτοια......[/quote'] Δε ειμαι μεγαλος! Ειμαι,απλα ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ! Γ'αυτο μη με ξανα προσβαλεις,ετσι!!! Φιλικα! Οεο!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 χωρίς νέα καινοτομία. σαν τα posts σου μια φάση, πιο κλισέ πεθαίνεις... btw υπάρχει και παλιά καινοτομία?
alextrela172 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Παντως απ ολα τα υβριδικα σε ivy bridge μου κανουν κλικ μονο το Taichi και Transformer Book της Asus. Aντε και λιγο το Samsung Ativ PC Pro.
kifinas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Αν και δεν μου αρέσουν τα υβριδικά, ο συγκεκριμένος μηχανισμός flip είναι τόσο καταπληκτικός όσο και μοναδικός. Μπορεί πλέον να μην σου πέφτει το σαγόνι όπως στην πρώτη παρουσίαση του αλλά παραμένει ένας από τους πιο (αν όχι ο πιο) έξυπνους τρόπους αλλαγής laptop σε tablet.
arxaggelos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Αν και δεν μου αρέσουν τα υβριδικά' date=' ο συγκεκριμένος μηχανισμός flip είναι τόσο καταπληκτικός όσο και μοναδικός. Μπορεί πλέον να μην σου πέφτει το σαγόνι όπως στην πρώτη παρουσίαση του αλλά παραμένει ένας από τους πιο (αν όχι ο πιο) έξυπνους τρόπους αλλαγής laptop σε tablet.[/quote'] Και από τους πιο βαρείς, να προσθέσω. Έξυπνο το φλιπ, δε λέω, αλλά αν το κρατάς στο χέρι όρθιος σε 10' θα σου φαίνεται ότι κρατάς desktop.
ektor7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Εγω θα περιμενω ποτε θα αποφασησει να βγαλει και το AlienPad και ετσι μπορει να τιμησω καποιο κοματι της,ειτε με sli ειτε με cf υλοποιηση,δεν εχω προβλημα!
ipduh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 εχει βγαλει τετοια μοντελα η IBM εδω και 6-7 χρονια... όντως και είχαν γίνει πολυ μόδα σε καθηγητές πανεπηστημίου
Heatspreader Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Αντιαισθητικό μέχρι τέρμα... Πιο άσχημο πεθαίνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα