Sirios8e Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 PUP = Potentially Unwanted Program Hardly a threat Ισως, τοτε βρισκεται στο οριο.
stelios_2809 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μετά από αναζήτηση και βοήθεια απτα insomniacs Avast Antivirus Free + Comodo Firewall Free Και που και που scan με το malwarebytes. Ως τώρα άψογα όλα.. 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 παντα θα ειναι αψογα...κατα προσωπικη μου γνωμη ειναι ο καλυτερος συνδυασμος που υπαρχει μεχρι στιγμης.
winterman Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Eγω χρονια τωρα πληρωνα για internet security ....και ειχα ταισει καμποσες εταιρειες....kaspersky....norton...eset.... κλπ Τους τελευταιους μηνες -και κυριως λογω κρίσης- ειπα να βαλω κατι free και να αποχωριστω το eset.... Kατεληξα στο avast και απο firewall ...των windows....Mεχρι στιγμης ουδεν προβλημα αντιμετωπιζω και ειναι και αρκετα ελαφρυ ( λιγα δευτερολεπτα παραπανω καθυστερει στην εναρξη αλλα μικρο το κακο )
HALF EVIL Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Παρομοίως. Στον δίσκο που δεν χρησιμοποιώ για σέρφιγκ , παρά μόνο στο insomnia , yahoo, nvidia έβαλα εδώ και καιρό το avast. Από σήμερα όμως ανοίγοντας τον firefox μου πετάει ένα μήνυμα ότι η εφοαρμογή firefox.exe αποκλείστηκε λόγω κακόβουλου λογισμικού και ότι ευτυχώς σώθηκα. Στις λεπτομέρειες αφού λέει τα ίδια, με προτρέπει να αναβαθμιστώ στην premium έκδοση για περισσότερη ασφάλεια. Κόλπο μου φαίνεται για να με βάλουν να πληρώσω, αφού είδαν ότι χρησιμοποιώ την free έκδοση εδώ και αρκετό καιρό. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε άλλους ;;
flik Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Όχι δε χρειάζεται να αναβαθμίσεις, πάντα πετάει το μήνυμα αυτό, και όταν λήγει η δωρεάν συνδρομή σου, πριν κάνεις ανανέωση τα ίδια θα λέει. Κάνε έναν έλεγχο στο pc σου με διάφορα προγράμματα για να δεις αν είσαι μολυσμένος.
HALF EVIL Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 ok ευχαριστώ, έκανα και έλεγχο, δεν βρέθηκε τίποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα