Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1. Απ' τα καλύτερα free antivirus.

Avast free προτείνω και εγώ. Το έχω 2 χρόνια και απλά τα σπάει, είναι δε πολύ αξιόπιστο και πάρα πολύ καλό. Για εμένα είναι το νούμερο ένα για το 2012 και δεν βρίσκω απολύτως κανένα λόγο να πληρώσεις για Antivirus, όταν σε πολλά independent tests έχει πάρει πολλές πρωτιές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ειμαι της αποψης οτι Paid antivirus=τζαμπα λεφτα.(τουλαχιστον για οικιακη χρηση)

Προτεινω avast μονο.Αλλααν θελεις το κατι παραπανο avast και malwarebytes antimalware (αν μπορεσεις και το pro ακομα καλυτερα (Θειος... ;) )

ή

avast και super antispyware

ή

avast και spywareTerminator.

Το spybot search and destroy το ειχα βαλει αλλα νομιζω μου κρασερνε τους browsers.Δεν ειμαι σιγουρος.Κατι τετοιο παντος

Επεξ/σία από salonika91
Δημοσ.

Εγω ειμαι της αποψης οτι Paid antivirus=τζαμπα λεφτα.(τουλαχιστον για οικιακη χρηση)

Προτεινω avast μονο.Αλλααν θελεις το κατι παραπανο avast και malwarebytes antimalware (αν μπορεσεις και το pro ακομα καλυτερα)

ή

ή

Το spybot search and destroy το ειχα βαλει αλλα νομιζω μου κρασερνε τους browsers.Δεν ειμαι σιγουρος.Κατι τετοιο παντος

και τα 3 μαζι να βαλει...δηλαδη avast & malwarebytes free & superantispyware free δεν θα εχει προβλημα..γιατι μονο το avast ειναι on demand antivirus...αν ηταν και τα αλλα 2 τοτε θα ειχε θεμα οποτε και τα 3 μαζι να βαλει ακομα καλυτερα

Δημοσ.

Και τα 2 λειτουργούν καλά.... (Avira και MS)

Το avira έχει μεγαλύτερο ποσοστό στην εύρεση δοκιμαστικών ιών με ποσοστό 99,8% με 10 False / Positve !

To MS έχει μικρότερο ποσοστό στην εύρεση δοκιμαστικών ιών με ποσοστό 94.9 % με 0 όμως False / Positve !

http://www.av-compar...t_201209_en.pdf

Το Avast είναι κάπου στη μέση !

Δημοσ.

και τα 3 μαζι να βαλει...δηλαδη avast & malwarebytes free & superantispyware free δεν θα εχει προβλημα..γιατι μονο το avast ειναι on demand antivirus...αν ηταν και τα αλλα 2 τοτε θα ειχε θεμα οποτε και τα 3 μαζι να βαλει ακομα καλυτερα

Ναι το ξερω οτι μπωρει να βαλει και τα 3 μαζι αλλα δεν υπαρχει λογος να επιβαρυνει το pc του.Ειναι λιγο υπερβολικο.(Και τα ειχα και εγω για ενα μαγαλο διαστημα και τα 3)

Με οποιον συνδιασμο απ'αυτα π ειπα ειναι jet.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Προτεινω avast μονο.Αλλααν θελεις το κατι παραπανο avast και malwarebytes antimalware (αν μπορεσεις και το pro ακομα καλυτερα (Θειος... ;) )

ή

ή

Συγνωμη το free malwarabytes kαι το free super antispyware τι διαφορα εχουν απ' τα αντιστοιχα pro?

Δημοσ.

μακριά απο AVG μετά απο λίγο καιρό κάνει το PC να σέρνεται δοκιμασμένο απο 3 διαφορετικά PC και users σχετικούς πάντα.

απο τότε που βγήκε το Microsoft Essential Security μέχρι και τώρα που το έχω δεν μασάει τπτ και πολύ ελαφρύ !

MES και Avast απο μένα (για free).

Kaspersky ή Nod32 (για paid)

και δεν ξεχνάμε ποτέ το Malwarebytes Anti-Malware ;) 

Δημοσ.

και δεν ξεχνάμε ποτέ το Malwarebytes Anti-Malware ;)

Το οποίο, είναι ιδέα μου ή το τελευταίο καιρό έχει μειωθεί αρκετά η αποτελεσματικότητα του; Το λέω αυτό γιατί σε σχέση με ένα χρόνο πριν όταν ένα pc φαινόταν ότι είχε malware το έβρισκε κατευθείαν. Το τελευταίο καιρό όμως δεν γίνεται αυτό. Μπορεί απλά να έτυχε σε εμένα αλλά το έχω παρατηρήσει σε τουλάχιστον 4-5 pc αυτό το φαινόμενο. Το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος αυτό;

Δημοσ.

Το οποίο, είναι ιδέα μου ή το τελευταίο καιρό έχει μειωθεί αρκετά η αποτελεσματικότητα του; Το λέω αυτό γιατί σε σχέση με ένα χρόνο πριν όταν ένα pc φαινόταν ότι είχε malware το έβρισκε κατευθείαν. Το τελευταίο καιρό όμως δεν γίνεται αυτό. Μπορεί απλά να έτυχε σε εμένα αλλά το έχω παρατηρήσει σε τουλάχιστον 4-5 pc αυτό το φαινόμενο. Το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος αυτό;

Eμενα μου βλεπει ως απειλη (PUP) το wireless net view. Δεν μπορω να γνωριζω το ποσο απειλη(τικο) μπορει να ειναι αυτο το προγραμματακι. Kανενα αλλο δεν το βρισκει ως απειλη. (και μιλαμε για νομιμα προγραμματα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...