Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα απεγκαταστησει το antivirus μου (δε θυμαμαι ποιο ειχα) για να δοκιμασω κατι.Τωρα επειδη ο υπολογιστης μου εδω και καιρο ειναι χωρις προστασια θελω να κατεβασω καποιο.Εχω windows 7.Ποιο προτεινετε;Ρωταω γιατι δε ξερω αν υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες μεταξυ τους αλλα θελω καποιο ελαφρυ και αποτελεσματικο.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Εγώ έχω το eset 5, γιατί απλά πριν αρκετά χρόνια ήμουν σε φάση αναζήτησης (όπως κι εσύ τώρα) και κατέληξα στο eset 2. Εεε και σιγά-σιγά με τα χρόνια απλά βάζω την καινούρια έκδοση. Το έχω συνηθίσει και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με malware, οπότε δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να το αλλάξω ;-)

ΥΓ. Είναι εμπορικό.

Δημοσ.

avast free απο μενα

Ρε παιδια ενταξει να το κατεβασω το avast.Δεν ειναι βαρυ ομως σαν προγραμμα;Ετσι εχω ακουσει μη πεσετε να με φατε

Δημοσ.

Και της Microsoft το Security Essentials μια χαρά είναι και παραφτάνει...

Όταν δεν ασχολείσαι/μπαίνεις σε πορνοσελίδες, δεν είσαι τίγκα στην παρανομία με cracks, serials, κτλ κτλ, και δεν βάζεις usb στικάκια από τον οποιονδήποτε, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ να φοβάσαι τίποτα, και το Microsoft Security Essentials, η ο Windows Defender στα Windows 8, παραφτάνει και περισσεύει...

• Like 4
Δημοσ.

Και της Microsoft το Security Essentials μια χαρά είναι και παραφτάνει...

Όταν δεν ασχολείσαι/μπαίνεις σε πορνοσελίδες, δεν είσαι τίγκα στην παρανομία με cracks, serials, κτλ κτλ, και δεν βάζεις usb στικάκια από τον οποιονδήποτε, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ να φοβάσαι τίποτα, και το Microsoft Security Essentials, η ο Windows Defender στα Windows 8, παραφτάνει και περισσεύει...

Βρες μου εναν που δε κανει εστω ενα απο αυτα.

Εγω το Essentials εχω εδω κ 1,5 χρονο κ δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα.Ειναι κ παναλαφρο.

• Like 2
Δημοσ.

Avast λόγω web shield και 35 mb κατανάλωση μνήμης δεν το λες πολύ. Το essentials έχω την εντύπωση ότι καταναλώνει περισσότερη μνήμη. Για μένα essentials βάζεις μόνο άμα είσαι πάρα πολύ προσεκτικός χρήστης, ενώ με το avast άμα πατήσεις κατά λάθoς ένα link που δεν πρέπει μπλοκάρει κατευθείαν το malware.

Δημοσ.

αν εισαι τυπος που οπως ειπανε εισαι μεσα στην παρανομια και πανω απολα ΔΕΝ ξερεις τι κατεβαζεις και δεν προσεχεις που μπαινεις και θελεις μια σχετικα απολυτη προστασια on demand, αν εχεις φραγκα και θες να τα σκασεις πηγαινε σε eset η kaspersky...αλλιως avast free και malwarebytes free...αν ομως εισαι τυπος που προσεχε που μπαινει και δεν εχει να φοβηθει κατι...μην βαζεις κανενα και βαλε μονο malwarebytes free & superantispyware free για να μπαινεις σε ασφαλη λειτουργεια και να κανεις scan...και θα εισαι μια χαρουλα..προσωπικα εγω εχω μονο τα 2 παραπανω και δεν εχω παθει τιποτα...αρκει να προσεχεις που μπαινεις

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά αμά έχεις updated windows, προσέχεις που μπαίνεις, και δεν τρέχεις πειρατικά δεν υπάρχει τρόπος να κολήσεις κάποιον ιό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...