testgio Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα και από μένα.Αφού σας ευχαριστήσω για τον χρόνο σας ας περάσουμε στο θέμα μας. Σκοπεύω να αναβαθμισω τον παλιό μου η/υ.Προκειτα για εναν intel 2 duo στα 2,6,με 4gb ram ddr2 ,ati radeon 4800.Aπό το παλιό σύστημα θα κρατήσω το κουτί , το τροφοδοτικό(600 w) και υπόλοιπα παρελκόμενα.Η ανάλυση της οθόνης είναι 1920x1080. Τα χρήματα που σκοπεύω να διαθέσω είναι γύρω στα 500 ευρώ.Τα παιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι είναι action(darksiders,diablo) rpg (dragon age) και περιστασιακά κάποια fps. Έφτιαξα μια ενδεικτική σύνθεση και θα εκτιμούσα τυχόν άλλες γνώμες ή προτάσεις.Ο λόγος που έχω 500 gb σκληρό είναι διότι έχω εξωτερικό δίσκο.Τέλος το δίλημα που έχω είναι intel i3 Phenom II X4 και geforce 660 vs radeon 7850.
XMorsX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Ορίστε μια προταση στα 500 ευρω. Αναμεσα σε Intel και Phenom, εξαρταται περισσοτερο αν σκοπευεις να υπερχρονισεις τον τελευταιο ή οχι. Σχετικα με τις GPU απο visionstudio, η υπαρξη της Palit 660 καθιστα ολες τις 7850 μη συμφερουσες αγορες. Επίσης,, εφόσων εχεις εξωτερικο σκληρο, θα μπορουσες αντι για hdd να προτιμήσεις αυτον τον ssd: http://www.visionstu...&step=undefined. Ειναι κριμα αφου μπαινεις στον κοπο της αναβαθμισης να μην βαλεις εναν ssd στο συστημα σου. 1
Red Devil Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 τι χρηση θελεις το pc αν ειναι μονο για gaming παρε μονο καρτα γραφικων και ενα ssd και θα εισαι ντουμπανο :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα